Magazin > Horoskop in Numerologija
11529 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 13. maja 2024

astrologija, horoskop Profimedia
Občutek, da bi se morali razbremeniti, bo vedno bolj intenziven.

S konjunkcijo med Soncem in Uranom boste razpršeni, vendar kljub vsemu zvesti sebi ter svojim prepričanjem. Poti, ki se bodo razprostirale, boste želeli raziskati, po drugi strani pa vas bo cilj tako zelo mikal, da boste želeli čim prej priti do njega. Majhni koraki bodo vodili k pravim odgovorom. Tišina vas lahko prestraši, zato si dovolite prisluhniti vsemu, kar vas bo obdajalo. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Spraševali se boste, kam je izginil občutek moči in varnosti. Pojavila se bo potreba, da aktivneje posežete v svoje življenje in spremenite napačno usmerjenost. Potrebovali boste več časa zase.

BIK 
Z določenimi pogoji se ne strinjate in po tihem pričakujete, da bo vaš sogovornik dovolj zgovoren, toda morda ne bo tako, zato si nujno pripravite razlago, ki bo vključevala tudi podrobnosti.

DVOJČKA 
Čeprav se že nekaj časa psihično pripravljate na telovadbo, s praznimi obljubami zavajate tudi svoje bližnje, je skrajni čas, da se vzamete v roke. Poskrbite tudi za dovolj tekočine.

RAK 
Premislite zjutraj, ko bo luna v vašem znamenju o situaciji, ki vam ni najbolj pisana na kožo in v čim bolj natančno pretehtajte svoje odločitve, saj bodo posledice v nasprotnem primeru dolgoročne.  

LEV 
Če neprijetnih dejstev nikakor ne želite priznati drugim, jih skušajte priznati vsaj sebi. Ker se boste popoldne, ko luna preide v vaše znamenje, ob pravem času znašli na pravem mestu, boste zadovoljni.

DEVICA 
Odzovite se, ko vas bo nekdo vprašal nekaj pomembnega na podlagi prvega občutka. Podvizajte se nekoliko, da vas kdo ne prehiti, še posebej pri poslovnih zadevah, s katerimi odlašate.

TEHTNICA 
Zelo težko je predvidevati, kako se bo nekaj, kar vas že nekaj časa muči, končalo, saj še sami ne veste, kako bi se zadeve, ki ni najbolj enostavna lotili. Nezaupanje vas vodi v nezadovoljstvo.

ŠKORPIJON 
Čeprav zaznavate globoko in ste sposobni gledati daleč naprej, zdaj ni pravi trenutek, da bi lahko razmišljali, kako se bo neka zadeva rešila v prihodnosti, raje se sprijaznite z vsem skupaj.

STRELEC 
Že nekaj časa ste slabe volje, ne znajdete se, zato se rokujete z zlobnimi pripombami ter počasi izgubljate živce. Prosite nekoga, ki vam je blizu, da vam bolj podrobno razloži zadeve, ki vas mučijo.

KOZOROG 
Na vrsti bo nekaj, pri čemer ste iznajdljivi, kar vas bo popoldne, ko luna preide v leva, v trenutku navdihnilo. Čustva bodo manjše breme, saj bo ljubljena oseba zahtevala več bližine.

VODNAR 
Nekdo vam bo pomagal, da boste v zahtevnem krogu zablesteli s svojimi idejami in naprednimi načrti. Nekaj vas bo zjutraj, ko bo luna v raku prestrašilo, vendar ne bo trajalo dolgo.

RIBI 
Znašli se boste v velikih vprašanjih, ki bodo posledica številnih različnih informacij, vendar ne nujno točnih. Razmišljanje o tem, da ste izkoristili vse možnosti, vas lahko popelje v slabo voljo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.