Magazin > Horoskop in Numerologija
2652 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 13. marca 2023

astrologija, horoskop Profimedia
Spontane misli in zaznave bodo stopile v ospredje.

Znali se boste usmeriti k pomembnim situacijam, ki vas bodo morda celo prepričale v spremembe. Ugotovite, kje tiči težava, in skušajte ravnati tako, kot bi vi želeli, da ravnajo drugi. Srečo boste imeli pri pravnih zadevah, zato se nikar ne izmikajte, ampak se soočite s situacijami, ki so še ostale odprte in zahtevajo konkretno rešitev. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Sproščeni pogovori, ki jih bo odprla energija lune v strelcu, bodo točno to, kar ste potrebovali, da zopet začnete razmišljati in delovati v bolj svobodni smeri. Misli bodo pozitivne!

BIK
Radoveden pristop, ki ga boste ubrali, lahko pripelje celo do zadrege, zato se skušajte, ko boste opazili, da je sogovornik nemiren ustaviti. Ne skrbite, vse boste izvedeli ob pravem času.

DVOJČKA
Prebudila vas bo misel na potovanja in avanture, ki jo prebuja energija lune v strelcu. Seveda boste, kjerkoli se boste nahajali, razmišljali na glas, kar bo zamikalo tudi nekoga drugega.

RAK
Nekaj vam je dokaj všeč, sicer pa se ne boste premaknili, dokler ne boste dobili jasnih zagotovil glede tega, kako se bo vse skupaj razvilo v prihodnjem obdobju. Zaupajte vase!

LEV
Denarni motiv je nekaj, kar vas v tem trenutku lahko na področju dela premakne. Pogovorite se s kom, ki mu zaupate in vas zna poslušati, ne da bi vas ves čas prekinjal. 

DEVICA
V službi bi želeli v pomembni zadevi odločiti drugače, kot večina, zato nameravate s filozofiranjem, ki ga prebuja luna v strelcu, vse skupaj, kar vas obremenjuje, povedati na glas.

TEHTNICA
Sledite svojim občutkom, a si kljub temu pustite odprte vse možnosti, ki bi vas lahko navdušile z nepredvidljivo vsebino. Na vsak način boste želeli o nečem pomembnem  odločati.

ŠKORPIJON
Želeli boste izstopiti s prepričljivimi argumenti, vprašanje pa bo, koliko boste sploh v položaju za kaj takšnega. Namesto dolgo pričakovane pohvale boste deležni kritike. 

STRELEC
Nekaj, kar boste izvedeli, vas bo kljub luni v vašem znamenju neprijetno presenetilo, saj boste prepričani, da vse skupaj ne diši po poštenosti. Nikar se ne ustavljajte pri nepomembnih rečeh.

KOZOROG
Odlična ideja je, da danes nekoga presenetite na iznajdljiv ter hudomušen način. Če boste presenečenje pripravili sami, bo zadeva še toliko bolj zanimiva ter prepričljiva.

VODNAR
Prav je, da se enkrat za spremembo vi posvetite tistim, ki pomoč ali pogovor potrebujejo. Sprašujte, raziščite njihove misli in občutke in uspelo vam bo doseči ravnovesje.

RIBI
Dogovor, ki vam pomeni precej, več kot ste pripravljeni priznati, bo propadel, če kmalu ne boste zavihali rokavov, preverili dejstev in se podali v konkretno realizacijo vsega skupaj.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.