Magazin > Horoskop in Numerologija
10092 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 13. septembra 2021

astrologija, horoskop Profimedia
Dovolite, da vas energija Prvega krajca popelje v prijetne situacije, ki vam bodo zaradi pozitivnega predznaka še dolgo ostale v spominu.

Poprijeli boste za tiste stvari, s katerimi ste do sedaj nekako odlašali. Pogumen bo tisti, ki bo premagal še tako veliko neodločnost. Ne oklevajte, ampak ukrepajte. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Zaradi lune v strelcu, ki krepi optimizem boste deležni pohval in prijetnih predlogov za prihodnost. Zasebno življenje vam bo zaradi neprestanega dogajanja nekoliko manj naklonjeno.

BIK 
Pomembna situacija vas usmerja k spremembi, vendar ta ni tako nujna, da bi se zaletavali z glavo v zid. Raje počakajte na ugodnejšo priložnost, ki se bo ponudila kmalu.

DVOJČKA
Z energijo Prvega krajca se boste najprej lotili tistega, kar vas je najbolj motilo. Kasneje si boste morda želeli, da bi ravnali nekoliko drugače. Nikar ne izgubite živcev z malenkostmi.

RAK
V ljubezni bo potrebno z luno v strelcu vse skupaj zastaviti bolj spontano. Tistih stvari, katerih ne boste morali povedati glasno, ne premlevajte v sebi v nedogled, saj vam to nič ne koristi. 

LEV
Energija bo zaradi vpliva Prvega krajca osredotočena na dejanja, s katerimi si lahko izboljšate svoje finančno in poslovno stanje. Tokrat bo za vas izziv dokazati svojo delovno vnemo. 

DEVICA
Drobna malenkost vas bo zamotila, saj se bodo v zvezi z njo pojavljali vedno novi izzivi, vendar nič kaj optimistično naravnani. Dela morda ne boste dokončali, boste pa naleteli na uporabne informacije.

TEHTNICA
Zaupajte energiji lune v strelcu, ki vas spodbuja in navdihuje. Veliko vam je do tega, da bi se dokazali. Nedvomno tudi zato, ker te dni končno začenjate novo poglavje.

ŠKORPIJON
Zaznavali boste, kako se vam vračata optimizem in volja do dela, saj vas bo spremljala luna v strelcu. Na čustvenem področju boste navdušeni nad vsemi predlogi, z neponovljivim šarmom.

STRELEC 
Na delovnem mestu se bodo obveznosti stopnjevale. Ne pozabite si vzeti časa zase in za tisto, kar vas veseli ter notranje umirja. Proti večeru lahko pričakujete več romantike in nežnosti.

KOZOROG
Dobre novice vam bo sporočila oseba, ki običajno ni najbolj zanesljiv vir informacij. Zato boste nekoliko skeptični, vendar ne vztrajajte predolgo, da ne boste nečesa na koncu zamudili.

VODNAR 
Na področju kariere prehajate v bolj zrelo obdobje in verjamete, da imate v sebi dovolj tekmovalnosti, da se zoperstavite vsem nasprotnikom in se usmerite k zastavljenim ciljem. 

RIBI
Razigrano energijo, ki jo prinaša luna v strelcu, lahko izkoristite na področju kariere in denarja. Ne oklevajte pred drznimi dejanji, ki vas lahko postavijo v ospredje na delovnem mestu. Uskladite srce in razum.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.