Magazin > Horoskop in Numerologija
10582 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 14. avgusta 2023

horoskop, vedeževanje Horoskop.si
Prebuja se močna želja, da bi drugim dopustili, da vas usmerjajo.

Bližnjim boste sposobni brez zadržkov povedati, da jih imate radi, ali jim izraziti hvaležnost. Na trenutke se lahko, če boste imeli občutek, da niste dovolj opaženi počutite bolj negotove kot običajno, kar lahko privede do dramatičnega izbruha, še posebej če vaše potrebe ne bodo izpolnjene. Spoštovanje bo glavno vodilo. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Trdno zakoreninjena prepričanja se bodo morala že dopoldne, ko bo luna še v raku  sprostiti, le tako si boste znali narediti prostor za spremembe, še posebej na področjih kjer po njih hrepenite.

BIK 
Usmerjeni v željo po uspehu se boste marljivo trudili dohiteti druge, pri tem pa ne pozabite, da potrebujete tudi sprostitev. Dan bo točno takšen, kakršnega si boste ustvarili.

DVOJČKA 
Stabilnost na področju ljubezni, ki jo boste zaznavali s prehodom lune v znamenje leva  bo odlično pomagalo, da bodo urejena tudi druga področja. Dovolite si razmišljati drugače.

RAK 
Tokrat bo zelo pomembno izražanje svojega pravega jaza. Dovolili si boste delovati bolj odprto, še posebej, ko se boste vključevali v skupinske projekte, ki obljubljajo druženje.

LEV 
Presenečeni nad sabo se boste udobno zleknili in opazovali, kako se težave počasi rešujejo. Na površje ponovno prihaja zagon, ki vas bo popeljal do tega, da si naredite odličen načrt.

DEVICA 
Umika se občutek, da morate vedno vse narediti sami, spoznali boste da je v slogi moč. Običajno močno verjamete v to, kar počnete, tokrat pa se boste vprašali, ali bi morali morda obrniti smer.

TEHTNICA 
V kolikor svojih občutkov ne boste delili, se lahko soočite s težavami, ovirami in nezadovoljstvom. Nekdo vas bo opomnil, da je iskren pristop tisti, ki lahko razbremeni psihološke zmešnjave. 

ŠKORPIJON 
Odločili se boste, da vse tiste stvari, ki ste se jim izogibali izboljšate, tokrat s pomočjo nasvetov drugih, ki vam bodo še kako prišli prav. Med vami in osebo, ki je bila z vami prijateljsko povezana lahko preskoči iskrica.

STRELEC 
Na področju financ vam bo dovolj, da boste vedeli, da si nekaj večjega lahko privoščite, tudi če se za nakup ne boste odločili. Povezovanje s podobno mislečimi bo koristilo področju odnosov.

KOZOROG 
S potrpežljivostjo si boste znali pričarati umirjen dan, v katerem se boste vezani še bolj povezali ter odkrili zastrte tančice odtenkov strasti. Samski, nikar ne bodite negativno usmerjeni.

VODNAR 
Vse kar si želite je trden temelj, na katerega se lahko oprete. Spraševali se boste, če je to kar imate, tisto kar si želite v prihodnosti. Varujte se prehitrega sklepanja, ki vas lahko zavede.

RIBI 
Presenečenja, vzponi in padci vas lahko obremenijo na vseh področjih. Pri nasprotovanju in nesoglasjih boste težko popustili, do odgovorov vas lahko popelje le dobra komunikacija.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.