Magazin > Horoskop in Numerologija
7730 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 14. junija 2021

astrologija, napoved Profimedia
Nov teden, nova napoved.

OVEN
Splošno:

V domačem okolju bo lahko danes prišlo do preobratov in konfliktov. Pazite na svoje besede, saj bi z njimi lahko prizadeli bližnje. Tega si prav gotovo ne želite, mar ne? Predolgo ste čakali na skupno druženje, da bi sedaj ustvarjali slabo vzdušje med družinskimi člani. Zdravje vam bo bolj naklonjeno, pazite le, da boste čez dan v telo vnesli zadostno količino vode.

Ljubezen
Pozitivna energija bo danes vse okoli vas. Počutili se boste odlično! Tako samski kot vezani se danes bojte novih snubcev, saj vas bodo oblegali. Vezani boste žareli od sreče in zadovoljstva, saj vam bo partner nudil tisto, kar potrebujete. Ob svojem partnerju boste dobili občutek varnosti in predanosti. Partner bo užival v vaši družbi. Prepustite se! Če ste samski, boste danes prijatelju izrazili željo po ljubezni.

Ljubezen: 5
Služba: 2
Zdravje: 3


BIK
Splošno: 

Danes bo vaš dan! Počutili se boste zelo zdravo, prav tako boste zelo fizično aktivni. V popoldanskem času boste deležni obiska prijatelja, za katerega ste mislili, da je na vas že povsem pozabil. Zmotili ste se! Pogovor z njim vam bo v veselje, saj se je v času, ko se nista videla, zgodilo res veliko stvari. Proti večeru si privoščite počitek. 

Ljubezen
Ne prelagajte svoje slabe volje na ljudi, ki so vam blizu. Če ste vezani, se izogibajte konfliktom. Partner vas ima že dovolj, težave med vama so vidne. Ne znašajte se nanj, saj vam želi samo pomagati. Samski boste dobili občutek, da ste spoznali osebo, po kateri hrepenite že celo življenje. Dobili boste nov zagon. Veselite se teh občutkov!

Ljubezen: 6
Služba: 2
Zdravje: 5


DVOJČKA
Splošno: 

Danes se boste počutili malce slabše kot sicer, saj boste zelo utrujeni. Če si ne boste mogli privoščiti jutranjega poležavanja, si privoščite vsaj popoldanski počitek. Tudi sprehod na svežem zraku vam ne bi škodil. Naberite si dovolj energije za nove podvige! Energijo boste lahko črpali tudi iz odnosov z družinskimi člani, ki bodo danes res dobri.

Ljubezen
Tisti, ki imate ustaljen odnos, boste danes zaupali partnerju presenetljivo novico. Ta ga bo navdušila. Pričakujte povabilo na kosilo ali večerjo. Obnovila se bo romantičnost med vama. Samski boste začutili posebno kemijo med vami in osebo, ki ste jo spoznali pred kratkim. Ne bojte ze zveze. Svetujemo vam postopno spoznavanje, saj boste samo tako prišli daleč. Le pogumno!

Ljubezen: 4
Služba: 2
Zdravje: 4


RAK
Splošno:
 
Tudi danes bodo odnosi doma in z bližnjimi zelo dobri. Konflikti niso vidni. Počutje bo zmerno, res pa je da boste morda malce bolj leni. Če vas je včerajšnji večer izmučil, je prav, da si vzamete čas zase. Spočijte se, saj so pred vami novi in naporni izzivi. Večer bo minil zelo mirno, morda celo mirnejše kot običajno. To vam bo tudi ustrezalo. Uživajte! 

Ljubezen
Partnerjevo vedenje se vam bo dopoldne zdelo malce čudno. Pomirite ga in mu dajte vedeti, da vam lahko zaupa. Skozi dan boste čutili, kako se vez med vama krepi. Večer bosta preživela v postelji, prav tako pa boste poskrbeli za romantiko. V zraku bo pravo vzdušje. Samski boste danes preživeli dan s prijatelji.

Ljubezen: 5
Služba: 2
Zdravje: 3


LEV
Splošno: 

Sedaj, ko ste razjasnili odnose, ki so bili za vas težavni, boste začutili, da se vam je odvalil kamen od srca. Prenašanje bremena na druge vam močno odsvetujemo, zato naslednjič rešujte težave sproti. Težave se bodo lahko pojavile tudi na finančnem področju. Pozorni bodite predvsem v času velikih akcij, da vaše nakupovanje ne bo preseglo dovoljene meje.

Ljubezen:
Danes bodo vidni premiki na bolje. Tisti, ki ste v ustaljenem odnosu, pričakujte izboljšanje in razumevanje med vama s partnerjem. Razjasnili boste težave, ki so se pojavile v vajinem razmerju. Čutili boste olajšanje. Prenašanje bremena na partnerja se ne bo izkazalo kot dobro, zato se temu v prihodnje skušajte izogniti. Samski boste s svojimi misli daleč proč. Razmišljali boste o osebi, ki vam je izkazala pozornost.

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 4


DEVICA
Splošno: 

Depresivno razpoloženje je za vami. Res je, da si boste danes privoščili malce več počitka, toda ne skrbite. Vzemite si tisto, kar potrebujete, saj si boste samo tako nabrali dovolj energije. Danes boste kazali predanost do vseh bližnjih oseb in družinskih članov. Prav je, da jim pokažete, kaj čutite. Pogrešali so vašo dobro voljo. Zdravje in splošno počutje bosta danes odlična. 

Ljubezen
Tudi danes pazite na odnose. Čeprav se bo zdelo, da je med vama s partnerjem že bolje, boste še vedno morali biti izredno previdni. Ne glede na vse ohranite mirno kri in ne povzdigujte glasu za vsako malenkost, ki vam ne bo po godu. Samski boste danes razmišljali o osebi, ki ste jo spoznali včeraj ali pred kratkim. Morda ne bi bilo slabo, da bi jo poklicali. Premislite!

Ljubezen: 5
Služba: 2
Zdravje: 5

TEHTNICA
Splošno: 

Zbudili se boste spočiti in polni energije. Pred vami je nov dan in tudi nov začetek. Današnji dan boste izkoristili do potankosti. Zdelo se vam bo, da imate veliko odvečne energije, ki je ne morete porabiti. Priporočamo vam več fizične aktivnosti, ki vam bo omogočila pravo mero sprostitve pred novimi izzivi na delovnem mestu. Počutili se boste res odlično, zato bi bilo res škoda, da bi dan preživeli za štirimi stenami. 

Ljubezen
Planeti vam bodo danes namenili moč. Na čustvenem področju boste odločni in močni. Zdelo se vam bo, da imate preveč energije. Vložite jo v vajin odnos s partnerjem, saj ta še vedno ni popoln. Med vaju bo stopilo več strasti. Ponovno bosta dobila občutek, da sta nerazdružljiva. Samski si boste vzeli čas zase. Vzemite si, kar potrebujete, vaše notranje zadovoljstvo naj bo na prvem mestu.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 6


ŠKORPIJON
Splošno: 

Tudi danes boste razmišljali o željah in pričakovanjih, ki jih imate. Kar posvetite se sebi! Premislek vam bo dobro del. Pričakujte zelo razgiban dan in zelo družabno popoldne, ki ga boste preživeli v družbi najbližjih. Zdravje in počutje bosta danes boljša. V popoldnevu si privoščite sprehod v naravi, ki vam bo dobro del.

Ljubezen
Današnji dan ne boste preživeli v slabem ljubezenskem odnosu. Vezani boste danes izboljšali odnos s partnerjem, saj bosta razjasnila pretekla nesoglasja, ki so se pojavila nedolgo nazaj. Zaupajte mu, kaj vse vas je zmotilo in kaj želite izboljšati. Ljubezen je trud. V ljubezensko življenje samskih bo v večernih urah stopila strast in želja po osvajanju. 

Ljubezen: 5
Služba: 2
Zdravje: 4


STRELEC
Splošno: 

Prekipevali boste od energije, zdelo se vam bo, da je nikakor ne morete porabiti. Premišljevali boste o ambicijah, ki jih imate in ki jih želite doseči na službenem področju. Naredite si načrt in mu sledite. Pazite, koliko denarja zapravljate predvsem za majhne in nepotrebne stvari. 

Ljubezen
Ljubezen med vami in določeno osebo bo še vedno cvetoča. Zdelo se vam bo, da ste tako zaljubljeni kot že dolgo ne. Vaših občutkov danes skorajda ne bo mogoče opisati z besedami. S partnerjem si bosta privoščila razvajanje in crkljanje. Čustvena razpoloženost bo neverjetna. Samski boste razmišljali o določeni osebi, ki vas je v preteklosti prizadela. 

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 4

KOZOROG
Splošno: 

Počutje bo danes odlično. V sebi boste čutili novo moč, ki bo prihajala iz globine vašega telesa. Čeprav je bil včeraj težek dan, bo danes povsem drugače. Možni so obiski sorodnikov in prijateljev ali pa celo krajši pohod v naravi. Dolgočasili se prav gotovo ne boste. Družabnost bo danes nekaj povsem običajnega. Počutje: odlično!

Ljubezen
Danes se boste počutili zelo dobro. Optimizem boste izžarevali tudi v ljubezni. Samski boste privlačili ljudi okoli vas. V popoldnevu boste prijetno presenečeni nad pozornostjo, ki vam jo bo izkazal nekdo. Sprejmite naklonjenost in ne delujte vzvišeno. Vezani boste danes v vajinem odnosu čutili napetost. Vprašajte partnerja, kaj ga muči. 

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 5


VODNAR
Splošno: 

Tudi danes boste malce manj razpoloženi kot sicer. Nihanje v razpoloženju bo nekaj povsem pričakovanega. Če potrebujete prostor in čas zase, si ga vzemite brez izgovorov. Morda morate prisluhniti sami sebi. Poskusite! Večer bo miren, brez posebnih doživetij. Če boste večer preživeli brez družbe bližnjih, bo počutje slabše, morda celo depresivno. Pomislite, koga lahko povabite na obisk.

Ljubezen
Razpoloženje bo danes še vedno malce slabše, kar se bo odsevalo v partnerskem odnosu. Vezani boste čutili oddaljenost. Zaupajte partnerju, kako se počutite. Naj depresivno počutje ne stopi tudi med vaju. Partner vam mora dati nov zagon. Dopustite to možnost. Samske bodo čustva, ki jih gojite do določene osebe, povsem zmedla. Premislite o tem, kaj čutite!

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 2


RIBI
Splošno: 

Današnji dan bo poln ljubezni. V domačem okolju se boste počutili zelo dobro. V popoldnevu si le privoščite počitek. Tako si boste nabrali novih moči za prijeten, a miren večer v družbi svoje družine. Večer si rezervirajte za svojega partnerja. Naredita si domači kino in poglejta vajin najljubši film ob vročih kokicah. Pri tem ne pozabite tudi na svoje prijatelje. Pomislite tudi na tiste, ki jih niste videli že precej časa. Danes bo idealen dan, da se ponovno snidete. 

Ljubezen
Današnji da bo zelo umirjen. Zvečer si boste vzeli čas za bližnjo osebo ali simpatijo. Če ste samski, obstaja verjetnost, da se bo vaš stan kmalu spremenil. Čaka vas čudovit večer, poln ljubezni. Vezani boste zadovoljni s svojo boljšo polovico. Med vama bo obilo ljubezni in razumevanja. Pogovor vama je resnično koristil. Lahko pričakujete romantičen večer. 

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 5


 

 
Komentarjev 1
  • Ronald_Redding 11:39 14.junij 2021.

    Zaslužujem od 130 do 180 dolarjev na uro, tej službi sem se pridružil pred tremi meseci in v prvem mesecu sem prejel 27853 dolarjev od te službe in veste, sledite tej spletni strani ......... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑭𝒂𝒔𝒕𝑪𝒂𝒔𝒉7.𝐜𝐨𝐦