Magazin > Horoskop in Numerologija
6239 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 14. oktobra

astrologija, horoskop Profimedia
Takšen bo vaš ponedeljek.

OVEN
Splošno: 

Danes izkoristite pozitivno energijo, ki vas bo obkrožala. V ospredje bo danes stopila vaša kreativnost, ki jo velja na delovnem mestu dobro izkoristiti. Ne padite pod vpliv tistih, ki jim danes ne bo do dela. Če boste vložili dovolj truda, bo temu sledil tudi uspeh. Ob koncu dneva boste zadovoljni sami s seboj.

Ljubezen
Samski boste danes malce razočarani. Če vam je pred kratkim nekdo strl srce, boste danes zaradi tega precej otožni in prepričani, da za vas ni sorodne duše. Jutri boste stvari videli v boljši luči. Vezani boste danes morali premisliti, po čem resnično hrepenite v ljubezni. Le tako se boste lahko prepričali, ali je vaš partner tisti pravi. 

Ljubezen: 3
Služba: 6
Zdravje: 6

BIK
Splošno: 

Stvari trenutno potekajo odlično, s čimer ste zelo zadovoljni. Veselje boste želeli deliti tudi s prijatelji, ki pa danes za vas po vsej verjetnosti ne bodo imeli časa. Nasprotno pa vam na delovnem mestu danes zvezde ne bodo preveč naklonjene. Odkrili boste napake, ki jih boste morali danes popravljati. Delo se bo lahko zavleklo tudi do večera.

Ljubezen
Običajno ste popolnoma sproščeni in dobrodušni, a danes boste predvsem občutljivi. Samski boste iskali idealnega partnerja, vendar boste pri vsaki osebi našli kakšno napako. Vezanim bo danes nekoliko v napoto ponos, zaradi katerega bo lahko nastala tudi napetost med vama s partnerjem. 

Ljubezen: 4
Služba: 2
Zdravje: 5

DVOJČKA
Splošno: 

Danes si boste še posebej želeli, da bi denar padal z neba. Znašli ste se v finančnih težavah, pa še sami ne veste kdaj in kako. Danes bo pravi čas, da dobro pregledate vse odlive in prilive ter naredite načrt, ki bo za vas znosen. Težave začnite reševati danes, jutri bi lahko bilo že prepozno. 

Ljubezen
Samski boste danes razmišljali o preteklih zmenkih. Najboljši so se zgodili v bližini doma. Zakaj bi se torej odpravljali daleč, na neka posebna mesta? V bližini doma boste danes spoznali prav posebno osebo, ki vam bo zlezla pod kožo. Vezani pa boste dan izkoristili za boljše spoznavanje partnerja.

Ljubezen: 5
Služba: 1
Zdravje: 4

RAK
Splošno: 

Dobro bi bilo, da bi se malce sprostili. Dobili boste občutek, da je vaše življenje prazno. Poskusite najti stvari, ki vas bodo osrečevale in izpopolnjevale. Prav zagotovo bi vas osrečil kakšen nov hobi, ki bi vaše življenje naredil bolj razgibano. Poskusite v to vključiti še ostale člane družine.

Ljubezen
Samski lahko pričakujete hiter razvoj dogodkov, za katere se je že zdelo, da ne bodo pripeljali nikamor. V tem obdobju ne sedite doma, saj boste lahko spoznali osebo za resno zvezo. Prepustite se! Vezani boste zelo družabni, obeta se vam prijetno srečanje. Bili boste brez skrbi, odprti in zgovorni, topla čustva do te osebe ne bodo ogrozila vašega partnerskega odnosa.

Ljubezen: 4
Služba: 2
Zdravje: 3

LEV
Splošno: 

Zgodili se bodo prvi spodbudni premiki, ki vam bodo pomagali pri notranjem ravnovesju. Videli boste nove priložnosti, ki bodo za vas pomenile velik izziv. Pokazali boste, da zmorete sami premikati gore. Vseeno pazite, da ne bi pretiravali, saj bi se ob vsem naporu lahko psihično in fizično sesuli.

Ljubezen
Vezani boste imeli srečo v nesreči. Partner bo na vaši strani, čeprav mu bo sam razplet dogodkov dal tehtne razloge za godrnjanje. Pokažite mu, da cenite njegovo podporo. Samski se raje umaknite od nastale situacije, z besedami ne bi ničesar popravili. Nekdo se bo jezil na vas, ker mu boste pokvarili ljubezenske načrte.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 3

DEVICA
Splošno: 

Ker boste danes bolj odsotni pri delu, bodo temu primerni tudi rezultati. Nikakor se ne boste mogli ujeti s sodelavci, vendar boste toliko bolj čutili svojo notranjo harmonijo. Pazite, da se nerazumevanje s sodelavci ne bo vleklo v nedogled. Prav zaradi tega bi lahko šli v službo tudi z odporom. 

Ljubezen
Samski boste privlačili ljudi z neko posebno energijo in vaše družabno življenje si bo spet opomoglo. Nekdo izmed vaših novih znancev bo morda vaša sorodna duša. Vezani ste pred obdobjem vzponov in padcev, saj bodo prišle v ospredje razlike med vama s partnerjem. Vendar nikar ne skrbite, nasprotja se privlačijo.

Ljubezen: 4
Služba: 2
Zdravje: 5

TEHTNICA
Splošno:

Danes boste izredno kreativni. Odločili se boste za novo aktivnost, ki vam je všeč že nekaj časa. Ta novost bo v vaše življenje zagotovo prinesla navdušenje. Vaša odločitev bo ugodno vplivala tudi na vaše počutje, zadovoljni boste tako doma kot na delovnem mestu. Brez skrbi boste lahko danes tudi na zdravstvenem področju.

Ljubezen
Samski si vzemite nekaj časa samo zase in prekinite z zmenki, vsaj dokler ne boste rešili osebnih težav, s katerimi se spopadate že nekaj časa. Soočite se s preteklostjo in jo pustite za seboj. Vezani boste danes dobro razpoloženi, zato se boste želeli zabavati. Privoščita si razvajanje, obema bo koristilo.

Ljubezen: 4
Služba: 6
Zdravje: 6

ŠKORPIJON
Splošno: 

Danes se bo pojavila težava, pri kateri boste potrebovali malce več pomoči kot sicer. Ne bojte se tega pokazati in za pomoč prosite partnerja, prijatelje ali sodelavce. Z veseljem vam bodo vrnili uslugo. Današnja nervoza bo danes negativno vplivala tudi na vaše zdravje, zato si privoščite daljši spanec.

Ljubezen
Samski se danes na izlet odpravite s prijatelji. Koliko časa je že minilo, odkar ste se zadnjič nekam odpravili skupaj? Za ljubezen danes ne bo časa in imeli boste priložnost, da si od nenehnega lova za pravo osebo malo odpočijete. Vezani pa partnerju razkrijte svoje načrte za popoldan. Preživela boste enkraten dan in nepozabno noč. 

Ljubezen: 4
Služba: 2
Zdravje: 1

STRELEC
Splošno: 

Danes boste povsod nadvse zaželeni. Vsi vas bodo potrebovali, vsi vas bodo prosili za pomoč. Tudi tokrat ne boste zavrnili nikogar. A danes boste tudi vi potrebovali pomoč drugih. Brez skrbi, prijatelji vam bodo z veseljem pomagali. Vse, kar boste morali storiti je, da boste o težavi spregovorili.

Ljubezen
Zajel vas bo nov val energije. Samski boste neutrudno iskali tisto pravo osebo. Mogoče pa bi bilo dobro, da bi se za trenutek ustavili in razmislili o vsem skupaj, morda pa bi morali dovoliti, da bi ona našla vas. Vezani boste danes s partnerjem iskali izhod iz težav. Zvezde vama bodo danes naklonjene, zato bosta lahko s pogovorom rešila večji del težav.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 6

KOZOROG
Splošno: 

Danes boste spoznali, da so vam vsa težka obdobja v življenju samo koristila in vas nekaj naučila. Vse ovire, ki so se pojavile, so vam pomagale, da ste spoznali, katera pot vam najbolj ustreza. Izkoristite današnji dan in objektivno premislite, v katero smer želite tudi na drugih področjih vašega življenja.

Ljubezen
Nek dogodek vam bo ponovno dal misliti o tem, kaj je za vas v razmerju pomembno. Sedaj je čas, da premislite o tem, kaj si resnično želite od partnerja. Vsekakor se morate z njim pogovoriti in mu zaupati, kaj od njega želite. Samski pa boste danes spoznali osebo, ki vas bo takoj očarala, ob koncu dneva pa boste nad vsem skupaj precej razočarani.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5

VODNAR
Splošno: 

Dan bo idealen za ponoven premislek o prioritetah v vašem življenju. Pogosto si namreč zadate preveč ciljev, ki jih na koncu ne morete izpolniti. Vsekakor vam bo šlo bolje, če se boste o tem pogovorili tudi s tistimi, ki so v vaše življenje neposredno vpleteni. Cenili bodo vašo odkritost. Ob koncu dneva boste zadovoljni sami s seboj.

Ljubezen
Družinske zadeve imajo pri vas vedno prednost pred drugimi zadevami. Samski boste zato danes odpovedali zmenek, čeprav ste se ga veselili že dalj časa. Družina bo vsekakor cenila vašo odločitev. Tudi vezani boste dan preživeli v krogu najbližjih, pogovori pa bodo tekli predvsem o ciljih in načrtih za prihodnost. 

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 6

RIBI
Splošno: 

Naleteli boste na nekaj, česar niste videli že dalj časa. Dogodek vas bo spomnil na vašo preteklost in na to, kakšni ste takrat bili. Ta oseba danes ne obstaja več v vašem življenju, a boste vseeno hrepeneli po njej. Nima smisla, da bi se vrnili v preteklost. Poglejte stare srednješolske slike in nato preteklost pustite za seboj. 

Ljubezen
Samski boste danes celili rane, ki vam jih je povzročil včerajšnji večer. Včasih potrebujete samo pogovor in tako bo tudi danes. Tudi vezani se boste soočali s težavami. Potrebovali boste pomoč partnerja, ki vam bo sicer z veseljem ustregel, le prositi ga boste morali. Dan boste tako vezani kot samski zaključili precej povprečno in brez posebnosti.

Ljubezen: 2
Služba: 4
Zdravje: 5


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.