Magazin > Horoskop in Numerologija
6707 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 15. aprila 2019

astrologija, horoskop
To pravijo astrologi.

OVEN
Splošno:
 
Če boste prvo polovico dneva preživeli v službi, boste nadvse produktivni. Popoldne se bo tempo nekoliko umiril, obračali se boste navznoter k svojim mislim in občutkom. Zdravje: čas je, da začnete razmišljati, kako boste svoje telo spravili v kondicijo. To vam bo pomagalo na vseh področjih. 

Ljubezen:
Samski boste precej razmišljali o svoji preteklosti in napakah, ki ste jih naredili. Pazite le na to, da vas to ne bo preveč potrlo. Raje se osredotočite na prihajajoče dogodke. Vezani pa nikakor ne boste za družbo, niti svojega partnerja ne boste najbolj veseli. To vam prinaša nekaj slabe volje tudi z njegove strani. 

Ljubezen: 2
Služba: 6
Zdravje: 4

BIK
Splošno: 

Na prvi dan tega konca tedna se vam bo povrnilo veselje do življenja. Če ste si že  včeraj naredili načrt, kako boste preživeli današnjo soboto, je pred vami še posebno produktiven dan. Pričeli ga boste zgodaj zjutraj, zaključili pa pozno zvečer. Jutri pa si le vzemite čas za počitek. 

Ljubezen:
Vezani boste malce razočarani nad prijatelji. Nekdo vam namreč ne bo stal ob strani, ko ga boste potrebovali. Zato je bolje, da se za vsako pomoč in nasvet obrnete na partnerja. Samski imate precej možnosti, da spoznate nekoga na novo. Z lahkoto boste začeli pogovor, kar bo na nekoga napravilo vtis. 

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 6

DVOJČKA
Splošno: 

Če se še niste, se danes lotite pomladanske inventure v stanovanju. Poživite bivanjsko okolje, saj je trenutno preveč turobno in morda celo dušeče.  Zdravje in počutje: ste v odlični formi, poskrbite pa, da bo tako tudi v prihodnje. Če se boste zapustili, boste ponovno zapadli v pasivnost. 

Ljubezen:
Vezani boste precej čustveni, kar bo vašega partnerja malce presenetilo. Prav pa je, da občasno na dan spustite svoja čustva in se o njih pogovorite s partnerjem. Samski boste imeli sicer občutek, da imate svoje ljubezensko področje pod nadzorom, vendar bi vas lahko nek dogodek precej presenetil.
 
Ljubezen: 2
Služba: 4
Zdravje: 6

RAK
Splošno: 

To soboto boste preživeli v delovnem okolju, zato lahko brez slabe vesti zaprosite za dodatek k plači. Prav je, da ste nagrajeni za delo, ki ga opravljate dodatno, še posebej, če sploh ni v vaši pristojnosti. Jutri pa se le posvetite svojim najbližjim in naredite nekaj za vaše zdravje. 

Ljubezen:
Vezani ste se zadnje čase preveč zadrževali in pretvarjali pred partnerjem. Skrajni čas je, da odvržete masko in končno pokažete pravi obraz. Le tako lahko pričakujete napredek. Samski pa boste imele občutek, da vam nihče ni naklonjen. Ne smilite se sami sebi, raje naredite kaj za to, da vas bodo ljudje opazili. 
 
Ljubezen: 1
Služba: 5
Zdravje: 3

LEV
Splošno: 

Danes vam prepiri in nesoglasja vseh vrst ne bodo tuja. Dovolj bo že en sam napačen pogled. Morda bi bilo še najbolje, da danes pretirano ne hodite v družbo, ampak sami pri sebi uredite svoje misli in občutke. Najdite vzrok slabe volje in nemira ter ga seveda čim prej odpravite. 

Ljubezen:
Vezani se boste popolnoma prilagodili in tudi podredili partnerju. To je sicer lepo od vas, vendar pa imejte v mislih, da vam bo moral partner tole povrniti. Samski imate pred seboj zelo zanimiv dan, saj se bodo zadeve med vami in vašim prijateljem začele odvijati v pravo smer. Le tako naprej. 

Ljubezen: 5
Služba: 2
Zdravje: 2

DEVICA
Splošno: 

To soboto boste na razpolago prijateljem, poleg tega pa boste znali odlično poskrbeti za pozitivno vzdušje. Tekom dneva boste povsod srečevali zanimive osebe, s katerimi boste hitro našli skupni jezik. Zdravje: s pomočjo raznih obraznih mask poskrbite za čvrsto in elastično kožo.  

Ljubezen:
Vezani boste precej zahtevni do svojega partnerja. Tisto, kar boste vi želeli od njega, mu boste morali nuditi tudi sami, drugače se vam obeta čustveno težaven dan. Samski poskrbite, da boste danes v ospredju. Na dan naj pride vaš značaj, vaše pozitivne lastnosti. Zagotovo boste nekoga očarali. 

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5

TEHTNICA
Splošno: 

Na področju zasebnosti boste morali preskočiti nekaj ovir, ki vas omejujejo pri nadaljnjih spremembah. Ni dovolj, da si jih le želite, ampak morate narediti tudi prostor zanje. Nek prijatelj se bo danes želel z vami pogovoriti na štiri oči. Nikar ne zavrnite povabila, saj mu imate tudi vi nekaj pomembnega povedati. 

Ljubezen:
Samski si boste želeli hiter napredek pri vaši simpatiji. Je pa res, da tega ne boste dosegli samo z nerganjem. Nekaj boste morali narediti v tej smeri, zato se le podvizajte. Vezani pa boste polni energiji, zato boste želeli še več dogajanja in akcije. Poskrbite, da vam bo partner lahko sledil.
 
Ljubezen: 2
Služba: 5
Zdravje: 5

ŠKORPIJON
Splošno: 

V službi boste danes delali s polovičnimi močmi. Preživeti soboto na delovnem mestu je najmanj, kar ste si želeli. Menite, da lahko svojim najbližjim rečete vse, kar vam v danem trenutku pade na pamet, vendar temu ni tako. Naučite se vživljati v čustva drugih in hitro boste razumeli, kako se pravzaprav počutijo.  

Ljubezen:
Samski imate sicer neke načrte za prihodnost, vendar se bodo le-ti danes spremenili. V vaše življenje bo prišla oseba, ki vam bo obrnila zadeve na glavo. Vezani pa na začetku dneva ne boste najbolj navdušeni nad svojim partnerjem. A se bo tekom dneva precej trudil za vas, zato se boste omehčali.
 
Ljubezen: 4
Služba: 2
Zdravje: 4

STRELEC
Splošno: 

Današnja sobota bo namenjena opravilom, ki vas čakajo v stanovanju in bližnji okolici. Četudi vam to ne odgovarja preveč, veste, da jih morate opraviti. V svoje dinamično življenje ne pozabite vključiti svojih prijateljev. Pripravljajo vam pester večer. Zdravstveno stanje: uživajte manj škodljivih substanc, saj vam počasi načenjajo zdravje.  

Ljubezen:
Samski si lahko obetate srečno naključje, ki vam bo v življenje pripeljalo simpatično osebo. Nekdo vas bo namreč prosil za pomoč. Nikar ga ne zavrnite, vaša dobrota se vam lahko obrestuje. Vezani pa nikar vsega ne vzemite tako dobesedno. Vaš partner nima slabega namena, res pa je, da bo imel težave z izražanjem. 

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 4

KOZOROG
Splošno: 

Tisti, ki boste tudi danes delali, boste spoznali, da ste prehiteli vse sodelavce v doseganju visokih rezultatov. Vaša kariera bo začela strmo naraščati, vendar naj vas ne prevzame, saj je pred vami še dolga in naporna pot. Od domačih boste danes prejeli kar nekaj predlogov, bolj malo pa jih boste upoštevali. 

Ljubezen:
Vezani boste potrebovali podporo in pomoč partnerja. Je pa res, da bo le-ta precej zaposlen, zato ne boste deležni odziva, kakršnega ste pričakovali. Samski pa boste precej navihani in dobro razpoloženi. Kar naprej si boste želeli dogajanja, zato poskrbite, da bosti imele okoli sebe dobro družbo. 

Ljubezen: 3
Služba: 6
Zdravje: 4

VODNAR
Splošno: 

Če boste danes v službi, utegnete naleteti na neke težave. Spoznali boste, da strategija, ki ste jo ubrali, nikakor ne da pozitivnih rezultatov. Ne bodite razočarani, le naučite se kaj iz vsega skupaj. Bodite pozitivni in kmalu se vam bo ponudila nova priložnost, kjer se boste lahko bolje izkazali. 

Ljubezen:
Samski zjutraj ne boste najboljše volje, saj boste imeli občutek, da zadeve ne gredo po načrtih. Vendar se vam proti večeru obeta preobrat, v kolikor se boste odpravili ven. Vezani se posvetite partnerju. Večer preživita skupaj, poskrbite za romantično in strastno vzdušje. Manjka vama tega.  

Ljubezen: 4
Služba: 2
Zdravje: 4

RIBI
Splošno: 

Vsaj na današnji dan odmislite naporen teden, ki je za vami, in neskončne poslovne pogovore s sodelavci, ki niso prinesli pravih rezultatov. Vzemite si čas za klepet s prijatelji in znanci. Pa tudi vaši domači si želijo nekaj trenutkov preživeti z vami. Zdravje: vaše trenutno stanje je stabilno. 

Ljubezen:
Vezani boste končno našli notranji mir, kar prinaša tudi harmonijo v vajin odnos. Zato se bosta danes razumela več kot odlično. Ujela se bosta prav na vseh nivojih. Samski boste deležni precej zanimivih ponudb. Pred vami je zelo pestra sobota. Oblecite se v najljubša oblačila, nadenite si nasmeh na obraz in pojdite ven! 

Ljubezen: 6
Služba: 3
Zdravje: 6


 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.