Magazin > Horoskop in Numerologija
4210 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 16. aprila

astrologija
Vodnarji, pogovori s partnerjem bodo kritični.

OVEN

Splošno:
Preveč ljudi bo od vas preveč zahtevalo. Nekateri bodo imeli pristne skrbi in bodo potrebovali vašo pomoč, a drugi bodo imeli določen dnevni red, s katerim bi se morali soočiti sami. Uporabite svojo intuicijo, da boste videli razliko, ker ne boste mogli pomagati vsem. Oseba nasprotnega spola bo pomoč najbolj potrebovala. Tudi če boste lahko pomagali le eni osebi, ji pomagajte.

Ljubezen:
Čas bo idealen, da spregovorite in razjasnite ozračje vseh zamer, ki jih imate že dolgo časa. Osebne zadeve bodo tema pogovorov in čas bo, da odpravite zadeve, ki so vas zadrževale pri doseganju miru in harmonije, za katero veste, da si jo zelo zaslužite in želite. Ne skrbite, vse se bo uredilo.

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 4

BIK

Splošno:
Veliko kreativnega dela boste morali dokončati. Če ste profesionalno vključeni v pisanje, boste rok še lahko prestavili. A zelo težko boste končali, saj bodo družinski člani in gostje nenehno prihajali in vas motili. Še najboljše bi bilo, da bi se odpravili nekam, kjer je tiho, morda v knjižnico. Premislite o tej možnosti.

Ljubezen:
Vaša čustva bodo danes na višku in bili boste optimistični, samozavestni, usmiljeni in dobrosrčni. Življenje pozdravljate s svežim odnosom in lažje boste pozabili na napake iz preteklosti. Začnite načrtovati nove možnosti za rast in izpolnitev. Morda boste spoznali tudi osebo, ki vam bo prinesla veliko zadovoljstva.

Ljubezen: 5
Služba: 2
Zdravje: 5

DVOJČKA

Splošno:
Kaj se dogaja v vaši skupnosti, kar privablja množice? Parada? Neke vrste festival? Nekateri prijatelji bodo želeli iti ven. Mislili boste, da ste prezaposleni, a ura odsotnosti od vaših opravil vam ne bo škodovala. Pojdite ven in se zabavajte. Morda boste spoznali tudi nekaj zanimivih ljudi.

Ljubezen:
Vaš um je usmerjen navznoter in veliko razmišljate o vašem osebnem življenju. Raje se usmerite v vse smeri. Mislite na preteklost in na odločitve, ki ste jih naredili. Rezultati so že vidni in lahko ste zadovoljni. V ospredju bo odločitev, ki bo povezana z vašim domom ali vašim družinskim življenjem. Prepustite se dogodkom.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

RAK

Splošno:
Danes boste preveč svobodno razpolagali z denarjem. Običajno ste previdni, a danes bo velikodušni duh bdel nad vami. Zelo ste nagnjeni k velikodušnosti do tistih ljudi, ki vam kaj pomenijo. Znašli se boste na meji, toda nikar ne postanite panični. Dobri ste tudi pri pridobivanju denarja. Malo boste stisnili pas, kar vas ne bo bolelo. Sledite srcu – seveda v omejitvah.

Ljubezen:
Običajno ste zelo zahtevni in hrepenite po energiji ter naklonjenosti vašega ljubimca. Vprašajte, preden zahtevate in dobili boste odgovor. Prišla bosta do zmagovalne situacije, če bosta oba previdna. Občutki bodo močni, strastni boste in prepričljivi, zato nikar ne postanite spet prezahtevni.

Ljubezen: 2
Služba: 2
Zdravje: 4

LEV

Splošno:
Zelo radi govorite, a danes ne boste dosegli svojega limita. V zadnjih tednih ste se udeležili številnih srečanj in govorili z veliko ljudmi, zato boste sedaj želeli enostavno v tišini sedeti doma. Če bodo prijatelji in družina vztrajali, da se jim pridružite, se ne bojte zavrniti povabila. Vsi vedo, kako zaposleni ste bili. Vzemite si nekaj časa zase in počivajte.

Ljubezen:
Podpora bližnjega prijatelja, družine ali osebe vašega življenja vam bo dala dodatno zaupanje. Čas bo dober za uresničevanje načrtov in reševanje težav v vašem domačem življenju. Poiščite pozitivne vidike situacije, še preden bi postali negativni. To vas bo pripeljalo dlje in bili boste čustveno bolj stabilni.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 3

DEVICA

Splošno:
Včasih kar preveč uživate. Zaradi vsega izobilja se ne boste počutili najbolje. Vse skupaj vzemite enostavno. Pomislite o reorganizaciji vaših prednosti. Je drugi kos čokoladne torte bolj pomemben od vaše energije in počuta? Uživanje je pomembno za vašo duševnost, a nikar ne pozabite na zmernost – obstajajo tudi drugi načini za uživanje.

Ljubezen:
Dan bo kot vožnja z vlakom smrti, z norimi čustvenimi padci in vzponi. Pozitivna energija bo prihajala in odhajala. Posvetite se samo najbolj pomembnim stvarem, drugače pa dobro razmislite o svojem življenju. Ne bodite prezahtevni s pravili, da ne boste zgrešili priložnosti, ki vam bodo prišle naproti.

Ljubezen: 1
Služba: 3
Zdravje: 2
 

TEHTNICA

Splošno:
Rečeno je bilo, da nikoli ne moreš imeti preveč prijateljev, a danes se boste spraševali, če jih morda imate. Telefon bo nenehno zvonil. Vsak vas bo prosil za nasvet, vašo ramo bodo želeli za tolažbo. Bodite potrpežljivi. Nekega dne boste morda potrebovali te osebe, da bodo vam stale ob strani. Poslušajte in ohranite smisel za humor.

Ljubezen:
Premiki v razpoloženju in odnosih bodo danes globoko vplivali na vas. Bili boste zelo čustveni in občutljivi, težko boste jasno izražali svoja občutja. Izrečenih besed nikar ne vzemite preveč resno, saj bi bili tako samo še bolj prizadeti, a brez kakšnega pravega razloga, saj vam drugi nikakor ne bodo želeli škodovati.

Ljubezen: 2
Služba: 5
Zdravje: 4

ŠKORPIJON

Splošno:
Neke vrste javni zbor bo pritegnil vas in vašo družino. Poskrbite, da se boste tam srečali tudi s prijatelji. Počutili se boste enkratno, že če boste zunaj s tisto osebo, ki jo imate radi, a najverjetneje boste utrujeni po koncu dogodka. Čez dan poskrbite zase, da boste zvečer lahko uživali.

Ljubezen:
Ideja o preurejanju doma vam bo prihranila glavobol, z njo se boste izognili starim težavam. Dom je tam, kjer imate srce. Premislite o nekaterih novih pristopih in pravilih, ki bodo življenje naredili bolj udobno za vse. Na situacijo poglejte še objektivno in veliko lažje se boste odločili za spremembe.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 4

STRELEC

Splošno:
Na dnevnem redu imate ogromno nalog, v službi vas čaka veliko telefonskih klicev in obiskovalcev. Morda boste imeli tudi opravke v zadnjem trenutku. Ne bo vam lahko, tudi zaradi množice in prometa. Vseeno, občutek vznemirjenja in navdušenje vam bosta pomagala prenašati težke pogoje.

Ljubezen:
Bili boste zelo tekmovalni, vročekrvni in nestrpni, kar bo lahko povzročilo trenja in besno čustveno soočenje z drugimi. Zakonec, partner, otroci ali starši bodo še posebej zmožni dvigniti vaš pritisk. Nerešeni občutki in vprašanja iz preteklosti bodo sprožili čustvene izbruhe.

Ljubezen: 2
Služba: 4
Zdravje: 4

KOZOROG

Splošno:
Morda ste izgubili nadzor nad financami in ste porabili preveč denarja. Ne skrbite preveč. Vse je bilo za dober namen. To ni nič, s čemer se ne bi mogli soočiti in seveda je premalo, da bi bankrotirali. Situacija bo samo začasna. Finančna slika bo dobra že v nekaj mesecih. Izkoristite jih.

Ljubezen:
Čas je, da dobite še kakšno dodatno mnenje in povratni odgovor v povezavi s tem, kaj delate z življenjem. Razmerja vseh vrst bodo energična. Z lahkoto boste sodelovali z drugimi, sprejemali boste kompromise in se prilagajali. Ključnega pomena bodo pogledi drugih. Prišli boste v stik z osebo, ki je še posebej kreativna in bo vplivala na vaše življenje.

Ljubezen: 4
Služba: 2
Zdravje: 5

VODNAR

Splošno:
Na splošno ste zelo socialna oseba in tudi danes se ne boste ustavili. Prejeli boste kar nekaj
povabil na zabave. Morda jih bo celo preveč, zato jih boste najverjetneje morali nekaj zavrniti. To bo sicer v nasprotju z vašo naravo, saj ne želite zamuditi ničesar, toda izberite najbolj pomembne in ostale pustite.

Ljubezen:
Pogovori s partnerjem bodo kritični. Čas bo, da resnično poslušate in se učite od drugih. Če obstaja kakšna zadeva, ki vas muči, se posvetujte s profesionalcem ali celo dobrim prijateljem, ki vam bo lahko podal uporaben odgovor. Potrebujete ideje in mnenja drugih ljudi, ne bojte se jih vprašati.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 6

RIBI

Splošno:
Ostali člani vašega gospodinjstva se bodo nenadoma odločili, da bodo več čistili. Drugače bi bila to dobra ideja, a danes tega res ne boste potrebovali, saj boste morda že tako preveč delali. Ali morate resnično pospraviti omare ravno sedaj? Obrišite prah in posesajte, kar bi moralo zadostovati.

Ljubezen:
To bo zelo pozitiven čas za vaše ljubezensko razmerje. Čim več bodita skupaj in delita ljubezenske občutke. Razdajali se boste vašim prijateljem in ljubljenim, bili boste velikodušni, ker jih boste želeli osrečiti. Morda boste spoznali tudi neko osebo, ki bo z vami zelo dobra na dolgi rok.

Ljubezen: 5
Služba: 2
Zdravje: 5

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.