Magazin > Horoskop in Numerologija
9296 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 16. januarja 2023

astrologija, napoved Profimedia
Odličen čas, da nekomu odpustite, ter da razčistite s preteklimi odločitvami.

Zanimivi zaključki, ki se bodo prepletali na področju kariere, bodo dovolj zreli, da zagrizete vanje. Popeljite vse skupaj do tiste točke, ki jo že dlje časa načrtujete, pa morda niste zbrali dovolj poguma, da se neobremenjeno podate v akcijo. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Vzemite si več časa za prijateljske odnose in tiste stvari, ki vas spravljajo v dobro voljo, saj se lahko z luno v škorpijonu pojavi močan nemir, ki se bo dotikal temačnih kotičkov.

BIK
Nikar se ne zapirajte vase, saj vam bodo pomagali, ko bo vse potekalo povsem drugače od tistega, kar ste si vi zamislili. Ni vse tako slabo, kot se vam bo najprej dozdevalo.

DVOJČKA
Svobodna misel, ki jo že nekaj časa premlevate v mislih, vas bo z energijo lune v škorpijonu za nekaj trenutkov močno presenetila. Ne sklepajte, dokler ne spoznate pravega ozadja.

RAK
Na dan bo z energijo lune v škorpijonu privrelo nezadovoljstvo in tudi ljubosumje. Nekdo bo sicer pokazal, da je na vaši strani, toda tudi ta oseba žal ne bere vaših misli. 

LEV
Na čustvenem področju boste zaznavali napetosti, vendar tega nikar ne razkazujte okolici. Skrbno preverite vse dogovore, pogodbe in račune, da česa v naglici ne spregledate. 

DEVICA
V kočljivi situaciji si lahko pomagate le sami, zato bodite kar se da pogumni ter samozavestno naravnani. Odločite se, kaj je resnično vredno tega, da bi še naprej trmasto vztrajali.

TEHTNICA
Nova priložnost, ki jo prinaša luna v škorpijonu, bo pretrgala vzorec nezadovoljstva. Dobili boste tisto, kar potrebujete, tudi v službi, kjer se zaključuje obdobje, ko vas ne sprejemajo. 

ŠKORPIJON
Prihaja odlična priložnost, da se spontano zavihtite v središče pozornosti in da s pomočjo lune v vašem znamenju prodrete naprej, tja, kjer vse diši po boljšem zaslužku.

STRELEC
Sporočila, ki jih boste dobili, se bodo navezovala na prijetne novice, ki bodo povezane s financami v prihodnosti. Poglobite se v vprašanje, ki vam ga bodo, ko ne boste pričakovali, izpostavili.

KOZOROG
Razmišljanje o preteklosti bo še dodatno poslabšalo pomembne situacije in v vas vzbudilo nekaj dvomov. Ko se boste predajali notranjim vzgibom, lahko pridobite ključne odgovore.

VODNAR
Nečesa ne znate najboljše oceniti in jezni, morda tudi preveč trmasti, vztrajate tudi tam, kjer bi morali zaključiti. Popazite na to, kako se boste odzvali, preveč se prilagajate okolici.

RIBI
Ne bodite med najbolj počasnimi, ker gre za nekaj, kar bo treba izpeljati hitro ter iznajdljivo. Pri rekreaciji in športu zaščitite svoje telo, da ne pride do težav ali poškodb.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.