Magazin > Horoskop in Numerologija
6612 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 17. julija 2023

astrologija, horoskop Profimedia
Ne omejujte sami sebe, ampak se raje neobremenjeno prepustite delovanju, ki bo z energijo Mlaja obarvano s svežimi energijami.

V kolikor ne boste koristno uporabili odvečne energije, se bo prikradel nemir, ki se lahko manifestira v konflikt. Tokrat ne boste zadovoljni v ozadju, kar boste želeli vedeti, boste vprašali. Najboljša izbira bo iskren pristop, na področju kariere pa skušajte prodreti z diplomatskimi koraki. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Z energijo Mlaja se boste usmerjali brez zavor, obdani z veliko mero samozavesti ter prepričanja, da ste dovolj dobri, da si zaslužite višjo pozicijo. Vztrajate tam, kjer ste začeli.

BIK 
Vse kar bo šlo mimo vas lahko obremeni delovanje, zato ujemite tudi drobne namige, ki lahko vodijo v pomembno zgodbo. Stabilnost na področju čustev bo razlog, da si ne boste dovolili, da vas nekdo zavede.

DVOJČKA 
Tisti, ki se nahajate v negativnih čustvenih zagatah, lahko v kolikor ne boste začeli težav reševati padete še globlje in se zlomite, zato bodite naklonjeni prepričanju, da je vse slabo za vami.

RAK 
Mlaj bo okrepil samozavest in odstranil negativne vzorce in nakopičene dvome, zato boste dovolj pogumni, da tokrat sprejmete, kar vam bodo ponudili. Ne izogibajte se soočenju.

LEV 
Prihajajo razne zamude ter komplikacije pri delu in nalogah ter majhne težave s financami. Pomembno je, da tudi če boste imeli občutek, da se je vse zgrnilo na vas, ne izgubite upanja.

DEVICA 
Trud, za katerega ste bili prepričani da ni opažen, vas bo postavil na odlično pozicijo, ki vam jo bo marsikdo zavidal. Na vseh področjih delovanja prihaja veliko zanimivih priložnosti.

TEHTNICA 
Ker je odnos do sebe tisti, ki je najbolj pomemben, se znebite slabih, toksičnih povezav in ljudi, ki v vas vzbujajo občutek, da niste dovolj dobri. Oster nastop, ki ga že dolgo niste uporabili, vam bo v pomoč.

ŠKORPIJON 
Če želite na področju čustev potovati pomirjeni in sproščeni, pokažite svojo odločnost in delujte lahkotno ter igrivo. V kočljivih trenutkih, ko bo druga stran občutljiva, bodite bolj previdni.

STRELEC 
Očarljivi in intelektualno usmerjeni boste z lahkoto prepričali nadrejenega, da vam vsaj nekoliko poviša plačo. Počutili se boste navdušeni in na čustvenem področju izpolnjeni.

KOZOROG 
Kdor vas bo sprejemal takšne kot ste, bo deležen vašega zaupanja. Tudi če se bo seznam ljudi, ki jim resnično zaupate zmanjšal, vas to niti ne bo zmotilo, saj boste stavili na kvaliteto.

VODNAR 
Naložbe, povezane z lastnino, ali nekatera sredstva, v katera ste vložili v preteklosti vas lahko presenetijo v pozitivni smeri. Razveselilo vas bo, da se ne nahajate več v zapletenih situacijah.

RIBI 
Za ohranitev ravnotežja med kariero in družino se bo potrebno odrekati in boriti, kar pa vam, ki znate vedno poiskati harmonijo ne bo težko. Vzemite si nekaj časa tudi za počitek.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.