Magazin > Horoskop in Numerologija
5230 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 17. junija 2019

astrologija, horoskop
Koga čaka lep začetek tedna?

OVEN
Splošno:

O nečem se boste morali posvetovati in pri tem vam bo lahko pomagal le nekdo, ki gleda na stvari bolj optimistično in oddaljeno. Nakazuje se nova poslovna priložnost. Denarja vam zagotovo ne bo primanjkovalo, tako da se lahko odločite tudi za kakšen večji nakup. Počutje bo odlično.

Ljubezen:
Vezani, dovolj časa ste čakali. Sedaj je čas, da stopite v akcijo in naredite nekaj dobrega za vaju. Partner na začetku morda ne bo navdušen, vendar počakajte, da bo videl prve rezultate. Samskim pa se bodo dogajale same pozitivne stvari. Ne glede na to, da boste precej zaposleni, si vzemite trenutek in razmislite o možnostih, ki se vam bodo ponujale.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6

BIK
Splošno:

Polni boste pričakovanj, vendar pa bo lahko vse skupaj postavila na glavo velika fizična obremenitev zaradi nerešenih finančnih zadev ali pa prihajajočega dela. Razmišljali boste, ali so vaši poslovni odnosi dovolj zanesljivi. Trudite se razmišljati pozitivno, s tem boste ohranjali tako psihično kot tudi fizično zdravje.

Ljubezen:
Tisti, ki že imate boljšo polovico, točno veste, da je vajin odnos zelo dober, vendar pa vam to danes ne bo dovolj. Od partnerja boste zahtevali še več. Malo znižajte svoja pričakovanja. Samski pa imate za danes neke načrte, vendar se ne bodo izšli po pričakovanjih. Raje si vzemite nekaj časa in ponovno premislite vse skupaj.

Ljubezen: 4
Služba: 2
Zdravje: 4

DVOJČKA
Splošno:

Razmišljali boste o tem, da vas nadrejeni ne ceni dovolj, čeprav se vi že dalj časa trudite pritegniti njegovo pozornost. Ne obupajte in nadaljujte dobro delo. Ker je bil priliv denarja tokrat manjši, kot ste pričakovali, se vas bo polotila slaba volja. Tudi pozitivnih sprememb na zdravstvenem področju še ne bo, lahko pa proti večeru pričakujete izboljšanje počutja.

Ljubezen:
Ne glede na to, ali ste vezani ali samski, današnji dan preživite s prijatelji. Samski se odpovejte vsem opravkom. Ko vas bo poklical prijatelj s ponudbo za druženje, recite da! Vezani pa postavite partnerja na stranski tir. Ne bo vam zameril, če si boste vzeli čas še za prijatelje. Prijalo vama bo, da bosta večer preživela vsak s svojo družbo.

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 4

RAK
Splošno:

Delo v skupini vas bo začelo dušiti, vendar se zavedajte, da je poslovni uspeh potrebno graditi na podpiranju medosebnih odnosov. Pomagajte sodelavcem pri njihovih nalogah. Trenutno vaše finančno stanje blesti, zato se ne obremenjujete z razmišljanjem o varčevanju. Premislite! Zdravje bo še naprej krepko.

Ljubezen:
Vezani se boste danes prepustili razvajanju. Poskrbite, da boste vključili tudi boljšo polovico, drugače se bo ta počutila zapostavljeno. Samski pa boste danes ugotovili, da vas osrečujejo tudi male stvari. Že manjša pozornost s strani nekoga vam bo še kako polepšala dan. Uživajte v malenkostih.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 6

LEV
Splošno:

S trdno voljo in z dodatno podporo vaših sodelavcev boste preplezali lestev uspeha in se izkazali pri poslovnem projektu. Izplavali boste iz finančnih težav, saj imate na zalogi dovolj zamisli, kako boste zaslužili denar. Vaše zdravstveno stanje se bo danes spreminjalo z vremenom. Bo pa proti večeru boljše kot zjutraj.

Ljubezen:
Vezani boste danes občutili napetost v vajinem odnosu. Izvirala bo od nekaj dni nazaj, ko nista popolnoma razčistila razloga za prepir. Ne prenašajte krivde le na partnerja. Samski pa pazite, da se ne boste preveč zagreli za neko osebo, ki vam ne bo vračala naklonjenosti. Zavedati se morate, kje so vaše meje. Previdno.

Ljubezen: 1
Služba: 5
Zdravje: 4

DEVICA
Splošno:

Danega položaja ne boste znali prav oceniti, zato obstaja možnost, da boste naredili napačne korake. Vaš projekt zaradi tega ne bo propadel, boste pa imeli veliko dela s popravki. Danes si boste končno priznali, da ste globoko zabredli v finančne težave. Že nocoj boste lahko zaznali prve znake močnega glavobola.

Ljubezen:
Danes boste samski vsiljevali svoje mnenje vsem okoli vas. To ne bo naredilo dobrega vtisa na simpatijo. Raje se malce držite nazaj. Počakajte na bolj primeren trenutek, ko se boste lahko res izkazali in dokazali pred njo. Vezani pa se boste danes skušali izogniti obveznostim v vajinem partnerskem odnosu. Vaš partner nad tem ne bo ravno navdušen.

Ljubezen: 2
Služba: 2
Zdravje: 3

TEHTNICA
Splošno:

Neko prijateljstvo ali poslovno sodelovanje se bo danes neugodno končalo, prav gotovo pa bo temu botroval denar. Vaše finančno stanje je že nekaj časa slabše, a naj vas to ne spravi spet v slabo voljo. Ker boste šibkejšega zdravja, vas bo pogosto bolela glava in ramenski obroč. Proti večeru se bo izčrpanost nekoliko zmanjšala.

Ljubezen:
Samski boste morali danes sprejeti tveganje, ki se vam bo ponudilo. Čeprav vam bo težko, boste dosegli zadani cilj. In še nekoga boste s tem očarali. Vezani pa boste zmedeni glede nekega dogodka s partnerjem. Ne bi bilo slabo, da bi se še enkrat pogovorili glede vsega skupaj. Razčistita nejasnosti.

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 3

ŠKORPIJON
Splošno:

Danes boste razmišljali o tem, da bi storili nekaj tveganega, vendar se boste v zadnjem hipu premislili. Krivca boste seveda iskali v drugih. Na vidiku so nove finančne in poslovne priložnosti, ki vas bodo zelo razveselile. Zdravstveno stanje bo ostalo nespremenjeno, če pa se vas bo začel lotevati prehlad, ne odlašajte in odhitite v lekarno.

Ljubezen:
Vezani boste danes želeli presenetiti boljšo polovico z nekim dejanjem, vendar pa vaš partner ne bo tako navdušen nad celotnim dogajanjem. Samski pa boste precej zaposleni z nekimi obveznostmi, a vseeno bo vašo pozornost pritegnila neka oseba. Nič ne bo narobe, če si boste vmes vzeli minuto odmora.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 4

STRELEC
Splošno:

Neprevidnost pri reševanju sporov vas bo lahko popeljala v težave. Raje večkrat premislite, preden boste karkoli rekli. Finančno še niste na zeleni veji, vendar se vam kmalu obeta kar nekaj prilivov, ki se jih boste razveselili. Poskrbite, da bo spanja in počitka dovolj, saj tudi nereden spanec lahko negativno vpliva na zdravje.

Ljubezen:
Vezani boste danes pokazali, česa ste sposobni. Svojo boljšo polovico boste precej presenetili z neko noro idejo. S tem pa boste odpravili tudi nesporazume iz prejšnjih dni. Samski pa boste ugotovili, da ima vaš samski stan tudi pozitivne lastnosti. In sicer boste imeli na voljo cel dan, da boste lahko uredili misli in občutke.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 4

KOZOROG
Splošno:

Danes boste opravili veliko dela naenkrat, saj boste spočiti kot že dolgo ne. Tudi do drugih boste zelo ustrežljivi, vendar pazite, da vas ne bodo začeli izkoriščati. Občutek, da imate denarja le za sproti, vas vara. Če bi omejili izdatke, bi lahko veliko privarčevali. Vaše počutje bo dobro, vse zdravstvene težave pa bodo preprosto izginile.

Ljubezen:
Vezani danes prepustite partnerju sprejemanje odločitev glede vaju. Če bi vi prevzeli pobudo, bi predolgo oklevali med dvema možnostma in lahko bi zamudila dobro priložnost. Samski, danes se bo vaše počutje precej spreminjalo. Vaše razpoloženje bo nihalo. To ne bo pravi dan za kakršnekoli napredek.

Ljubezen: 2
Služba: 5
Zdravje: 6

VODNAR
Splošno:

V preteklih dneh ste bili pod velikim pritiskom, ki vas je popolnoma izmučil. Prav zato si privoščite malo zabave in sproščanja ter se posvetite predvsem sami sebi. Na finančnem področju vam bo kmalu uspelo doseči tisto, kar ste si zadali. Vaše zdravstveno stanje bo zadovoljivo, vendar se utrujenosti kar ne boste mogli znebiti.

Ljubezen:
Samski se boste danes le prepustili toku, saj ne boste imeli načrtov, kaj bi danes počeli. Občasno je dobro, da se ne naprezate preveč, ampak bolj počivate. Vezani pa boste precej pod vplivom razpoloženja vašega partnerja. V kolikor bo zelo slabe volje, pa se raje odmaknite, ker bi vas z negativno energijo samo še bolj potrl.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 4

RIBI
Splošno:

Trdno boste odločeni, da ne boste več lenarili in čakali na delo. Čeprav bo dan bolj nestabilen, ne izgubite upanja in se prilagodite okoliščinam. Večkrat premislite, kako boste razporedili denar, ki v zadnjem času precej neredno priteka. Z zdravjem ne boste imeli večjih težav, poskrbite pa za dovolj gibanja.

Ljubezen:
Danes poskrbite, da boste pustili preteklost za seboj. Naredite nekaj prostora za prihodnost. Vezani pozabite prepir, ki sta ga imela s partnerjem. Boste videli, da se boste takoj počutili veliko bolje. Samski pa boste dan preživeli v družbi neznanih ljudi, za katere boste ugotovili, da so zelo dobra družba. Obdržite stike z njimi.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 5

 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.