Magazin > Horoskop in Numerologija
9445 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 18. aprila 2022

horoskop, astrologija Profimedia
Globoke misli ter zaznave se bodo dotikale osebnega področja ter tistih, s katerimi delujete.

Priznali si boste težave in napake ter se prepustili trenutni odločitvi, ki pa je lahko odlična rešitev. Skrbelo vas bo, kako vas dojemajo drugi, vendar svojih obremenitev ne širite niti v neskončnost niti na okolico. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Obveznosti se bodo uskladile, zato ne boste imeli nobenih večjih skrbi, kar vas bo popeljalo k še večji storilnosti in motivaciji za postavljanje ciljev za prihodnost. Luna v škorpijonu pa bo dodala nekaj strasti.

BIK
Iskanje sreče bo vse bolj pogosta misel, še posebno danes, ko bo zaradi lune, ki dovaja pogum čas za dejanja na družinskem področju. Na vsak način boste želeli vedeti, kakšne so možnosti za napredek.

DVOJČKA 
Spremembe na ljubezenskem področju so trenutno neizogibne, a boste kljub temu še malce odlašali. Premislite, če je vse skupaj vredno, morda bi bilo bolj smotrno izbrati drugo pot.

RAK 
Naj vas ne skrbi preveč, kako se boste znašli v pogovoru s tistimi, ki od vas pričakujejo, da rešite kočljivo situacijo. Odmislite nekaj, kar vas vznemirja in je povezano s finančnim stanjem.

LEV
Potrebovali boste več zbranosti, da boste lahko sproti opravili z obveznostmi, ki so pred vrati. Ne izgubljajte zaradi lune v škorpijonu, ki spodbuja nemir energije z nepotrebnimi konflikti na ljubezenskem področju.

DEVICA
Nekdo bo pričakoval, da boste brez pripomb sprejeli njegovo mnenje in se prilagodili vsemu skupaj, kar vas bo razjezilo in popeljalo v manjše dvome, ki so bili do sedaj nekoliko potlačeni.

TEHTNICA 
Že nekaj časa vas niso pohvalili, zato vas bo spremljal občutek, da nekaj očitno delate narobe. Svoje zadovoljstvo boste delili z okolico, ki vas bo sprejemala z nasmeškom na obrazu.

ŠKORPIJON 
Z denarjem bo danes zaradi vpliva lune v vašem znamenju nekaj preglavic, še posebej če se v prihodnosti odločate za večji nakup. Nekdo vam bo svetoval, vendar vam vse skupaj ne bo zanimivo.

STRELEC
Želite si nekaj drugačnega in danes boste imeli možnost, da se vam uresniči nekaj vznemirljivega. Izžarevali boste posebno energijo, ki bo vsekakor zelo nalezljiva za okolico.

KOZOROG 
Preveč govorite, toda kljub temu boste povedali nekaj, kar bo pomembno tudi za ostale. V medsebojnih odnosih prisluhnite, še posebej, če ste že nekaj časa v kočljivem položaju.

VODNAR 
Ne zapravljajte časa za nepomembne zadeve, temveč storite več na področju, ki vas lahko malce sprosti. Če boste budni in odprti, vam dan prinaša presenečenja.

RIBI 
Nekdo vas bo pomiril, ko se boste razjezili zaradi zadev v domačem okolju, ki jih bodo storili drugi. Neiskrenost bo tista, ki vas bo po tihem ves čas vznemirjala in vam ne bo dovolila sproščenosti.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.