Magazin > Horoskop in Numerologija
3577 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 18. januarja 2021

astrologija, horoskop Profimedia
Dan bo za vas zelo naporen za kozoroge.

OVEN
Splošno:

Ne dovolite, da bi nekdo v vas prebudil željo po poslovnem rivalstvu. Dobro premislite o svojih slabostih in prednostih pri poslovnem dialogu. Ostanite realni. Ne glede na to, da boste delovali zelo skrivnostno, vam vseeno ne bo uspelo prikriti osnovnega razpoloženja in stvari, ki jih že dolgo hranite v sebi.

Ljubezen:
Imeli boste občutek, da se v vašem ljubezenskem življenju soočate s prehodno krizo. Partner vam bo dal vedeti, da v kratkem pričakuje dogovor. Poskušali boste rešiti notranje dileme in dvome, zato boste negotovi. Zdelo se vam bo, da vaš partner nima dovolj razumevanja za vaše potrebe, zato bodo pogosti spori vplivali tudi na vaše razpoloženje.

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 3

BIK
Splošno
Danes se bo lahko v vas naselil čustveni hlad. To bo še posebej nelagodno za vašega partnerja, ki bo ravno danes od vas pričakoval nekaj več pozornosti. Potrudite se in mu jo namenite kljub temu, da bi se raje posvetili bolj praktičnim zadevam. Delo vas bo počakalo.

Ljubezen
Samski boste danes doživeli nemalo čustvenih vzponov in padcev, čeprav se imate za zelo neodvisne. Čas je, da se naučite nadzirati svoja čustva in kdaj zadržite tudi kaj zase. Tudi vezani ne boste veliko bolje razpoloženi, danes bo nekaj počilo v vas in vajinem odnosu, kar bo napovedalo prelomnico.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5

DVOJČKA
Splošno:

Pomembno vam bo pustiti dober vtis na okolico in zaradi tega boste občasno pretiravali pri svojih zamislih in projektih. K sreči boste dobili želeno podporo, kajti nekdo ob strani bo zelo navdušen nad vašo celotno pojavo. Sprejmite to igro in se dokažite. Poleg tega boste v izvrstni psiho-fizični kondiciji, kar se bo pokazalo tudi pri vašem delu.

Ljubezen:
V občasnih naletih navdiha boste delovali zelo vzneseno, vodili boste aktivno družabno življenje. Pogosto se boste znašli v položaju, ko boste lahko pridobili nove in nepričakovane ljubezenske stike. Vaše zanimanje za določeno osebo ne bo trajno, kajti ne boste se želeli ponovno vezati in si izmišljati raznih izgovorov, s katerimi bi opravičili svoje razpoloženje in vedenje.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 6

RAK
Splošno:

Vaše sporazumevanje se bo izboljšalo, postali boste bolj zgovorni. Bolje se boste razumeli z ljudmi, ki so vam v poslu in življenju nasploh pomembni. Partner bo morda v določenih težavah, morda finančnih, toda z vašo pomočjo bo tudi to stanje uspešno uredil. Sreča bo spremljala tiste, ki delate v medijih ali pa v službi komunicirate z velikim številom ljudi.

Ljubezen:
Sreča prihaja na vaše ljubezensko področje in samski lahko pričakujete novo ljubezen. V kolikor se to ne bo zgodilo danes, so možnosti dobre tudi še v prihodnjih dneh. Vezani pa boste uživali v družbi dosedanjega partnerja, kar vas bo zelo veselilo. Osvežite svoj odnos z nečim novim ter razbijte nastalo rutino in monotonost. 

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 4

LEV
Splošno: 

Načrti, ki jih imate trenutno v glavi, so veliki in za njihovo uresničenje boste potrebovali veliko energije. Poskušajte delati v skladu s svojimi močmi in se izognite pretiravanju ter preobremenjevanju. Vsak odvečni napor vas utegne pripeljati do izčrpanosti in posledice, ki bi jih nato zaradi tega občutili, bi lahko bile velike.

Ljubezen
Na vidiku je že novo prijateljstvo ali pa nova ljubezenska avantura. Hoteli boste biti popolni in zdelo se vam bo, da morate dobiti vse in to takoj. Nikar ne hitite preveč in verjemite, da se vam bodo vse vezi, ki jih boste danes na novo spletli, še kako obrestovale. Le počasi napredujte in uživajte v novi priložnosti.

Ljubezen: 6
Služba: 4
Zdravje: 3

DEVICA
Splošno:

Delovali boste zelo dinamično in duhovito. Zaradi tega vam bo nekdo pošiljal iskrene poglede in komplimente. Poslovne izzive boste zlahka pretočili v uspeh, kar bo pustilo tudi dober vtis na sodelavce in nadrejene. Občasno boste perfekcionist, ki bo držal vse pod nadzorom in budnim očesom. Ne bi vam škodilo, če bi se malo sprostili.

Ljubezen:
Dobili boste sijajno priložnost in lahko boste uresničili svoje ljubezenske želje ter vzpostavili harmonijo v skupnem življenju. Vaš ljubezenski pristop bo na partnerja deloval zelo izzivalno in spodbudno. Slišali boste veliko pozitivnih komentarjev glede videza in vedenja, godila vam bo čustvena naklonjenost in pozornost.

Ljubezen: 6
Služba: 5
Zdravje: 6


TEHTNICA
Splošno:

Počutili se boste odlično, saj ste se včeraj razvedrili, povsem ste odmislili delo. Danes je nov delovni dan, ki pa ne bo tako miren, kot ste morda pričakovali. Pri delu se boste morali soočiti s prav neprijetno oviro. Administrativne zadeve vam bodo kratile mir in pobirale energijo, ki ste si jo nabrali včeraj. Ohranite mirno kri in se predajte delu. Videli boste, da vas čaka lepši večer. 

Ljubezen:
Začutili boste, kako veliko srce imate v resnici. Oseba, ki je ob vas, bo navdušena, saj boste danes izkazovali vso naklonjenost le njej. V vas je veliko ljubezni, toliko, da boste presenetili še sami sebe. Do sedaj niste vedeli, da lahko izrazite toliko občutkov. Večer bo za vas prečudovit. Tisti, ki ste vezani, pričakujte nepopisne trenutke s svojim partnerjem.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 4

ŠKORPIJON
Splošno: 

Večji del dneva se boste posvečali reševanju nekaterih finančnih zadev in zdelo se vam bo, da ne vidite ne konca ne kraja. Vse skupaj vam bo vzelo ogromno energije. Bodite potrpežljivi. Konec dneva bo prinesel ugoden razplet in tudi težko pričakovano olajšanje. Ne pozabite na vse prijatelje in jih tudi pokličite, če jih že dolgo niste.

Ljubezen
Zavedate se tega, da ste na temeljih za vašo prihodnost in razmerje trdo delali, zato imate odlično osnovo za uspeh. Samo zaradi trdne osnove boste lahko uživali v prihodnosti in se posvetili nadgrajevanju. Dnevi, ki so pred vami, bodo polni harmonije in obojestranskega razumevanja. 

Ljubezen: 6
Služba: 4
Zdravje: 4

STRELEC
Splošno: 

Danes se boste v celoti posvetili dogajanju na službenem področju. S sodelavci ali nadrejenimi boste sklenili tudi nek ugoden kompromis, ki vam utegne v prihodnosti še kako služiti. Pred vami je uspešen dan, kljub temu pa ne pozabite na svoje najbližje. Pazite, da boste držali obljube.

Ljubezen
Samski nocoj ne skrivajte privlačnosti in preslišite nerganje čez ljubezen in partnerstvo. Če to iščete, boste zagotovo tudi našli, pa naj drugi mislijo, kar hočejo. Vezani boste veliko manj dovzetni za nežnost, saj boste obremenjeni s službenimi opravki. Seveda vas partner ne bo razumel, zato si proti večeru utrgajte nekaj trenutkov le zanj. 

Ljubezen: 4
Služba: 6
Zdravje: 6

KOZOROG
Splošno:

Dan bo za vas zelo naporen. Zdelo se vam bo, da potrebujete dopust, toda vse kaže, da ga sedaj ne boste dobili. Mnogo delovnih nalog je v vaših rokah in nikogar ni, ki bi vas lahko nadomestil. Čeprav bo delovni dan naporen, si lahko privoščite kakovostno preživljanje prostega časa. Sprehodi, tek ali druge fizične aktivnosti bodo na urniku prav danes. 

Ljubezen:
Delovnik bo naporen, zato boste mnogi čakali, da se boste zatekli v objem partnerja. Odlično se bosta razumela, saj bo med vama še vedno harmonija včerajšnjega dne. Zbližanje, po katerem sta tako hrepenela, je tu. Cenite ga. Tudi tisti, ki ste samski, boste posvetili čas prijatelju oziroma znancu. Pred vami je večer, ko se bo pričelo podrobno spoznavanje.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 3

VODNAR
Splošno: 

Že zjutraj boste polni energije, ta pa se bo preko dneva le še stopnjevala. Obveznosti in naloge v službi boste hitro zaključili, na žalost pa vas bo obremenjevalo dogajanje na zasebnem področju. Napetosti v odnosu z osebo, s katero že dalj časa ne najdete skupnega jezika, se bodo stopnjevale.

Ljubezen
Ker sta s partnerjem sicer v trdnem razmerju in sta skladen par, bosta današnjo krizo prebrodila z manjšimi ranami. Tisti, ki ste v bolj »šibkih« vezah, danes naredite korak v smeri svobode. Tudi samski imate pred seboj nemiren dan, saj se boste končno zavedli, da ste zanemarili prijateljske stike. Izkoristite priložnost in poskusite popraviti napako.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6

RIBI
Splošno:

Ne verjemite vsem, še posebej če bi njihove besede lahko vplivale na vašo prihodnost. Pojdite neposredno do vira in se pozanimajte, kaj točno se dogaja. Zavzemite pozitivno stališče in iz vsega poskušajte izvleči določeno korist. Učenje vas bo pripeljalo v stik z ljudmi, ki bodo razumeli vaša prepričanja.

Ljubezen:
Delovala bosta po principu, da se nasprotja privlačijo. S partnerjem imata različna značaja, toda on bo imel nekaj, česar vi ne boste – praktičnost in potrebo po požrtvovalnosti. Potrudite se okrog organizacije skupnega življenja, postanite odgovornejši in manj časa posvetite sanjarjenju. Pokažite svoja čustva, a ne pričakujte pozornosti vsako minuto.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.