Magazin > Horoskop in Numerologija
2958 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 18. julija 2022

Horoskop.si Horoskop.si
Konjunkcija med Luno in Neptunom prebuja najbolj skrite kotičke in vas vodi v poglobljeno zaznavanje na področju čustev.

Izogibajte se situacijam, ki od vas zahtevajo direktna soočenja, saj se boste težko odločili v pravi smeri. Ne iščite novih priložnosti, raje obnovite kakšno staro, ne bo vam žal. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
V jutranjih urah, ko se bo luna še nahajala v ribah boste potrebovali veliko svobode ter prostor za ustvarjanje. Sedaj je pravi trenutek, da opravičite zaupanje, saj bo iskrenost jemala dih.

BIK
Pri delu boste najbolj uspešni, če se boste zadrževali na trdnih tleh. Zavedate se, da vas čaka še dolga pot do napredovanja, vendar boste kljub temu želeli prehitevati v smeri zmage. 

DVOJČKA
V ljubezni se boste ukvarjali z negativnimi spletkami, ki bodo neugodno vplivale na počutje in doživljanje vsega kar vas obkroža. Na zanimiv način vas bodo privlačile nenavadne odločitve.

RAK
Pomembnih opravkov se boste lotili popoldne, ko se bo luna nahajala v ovnu temeljito. Na trenutke boste zaradi povečanega entuziazma prehitevali in se podali v nepreverjene zadeve. 

LEV
Čeprav ste v dobri formi, ne počnite vsega, kar vam pade na pamet, saj vam pretijo nerodne situacije. Ne obremenjujte se z drugimi, tudi če se ne strinjate z njihovim pogledom. 


DEVICA
Nikomur ni prijetno, kadar se počuti napadenega, zato v spornem trenutku raje odnehajte in se zazrite vase. Natančnost bo nujo zlo, če želite biti na kariernem področju zadovoljni in uspešni. 

TEHTNICA
Da že nekaj časa ciljate k napredovanju ni več skrivnost. Pogumno stopite korak bližje saj vam bo zelo všeč, kar boste spregledali. Počutje bo razgibano in obarvano s pozitivno energijo.

ŠKORPIJON
Zaradi prezaposlenosti in prehoda lune v znamenje ovna boste nervozni in nemirni, vendar se potrudite in namenite prijazno besedo tistim, ki jih imate radi. Oči vam bo odprl nekdo izmed starejših.

STRELEC
Ovire boste zaradi prehoda lune v ovna odlično premagovali. V določenih situacijah boste testirali sebe ter tiste, ki so z vašim delovanjem tesno povezani. Presenečeni boste!

KOZOROG
Sloveli boste po ljubeznivosti, saj boste s toplo energijo znali zakrpati še tako hudo rano. Pri vseh spremembah in nasvetih ne pozabite nase in ne skušajte postati nekdo drug.

VODNAR
Oči si lahko spočijete na osebi nasprotnega spola, ki s svojim zapeljivim nasmehom obeta veliko. Prijetno počutje se bo širilo tudi v delovnem okolju, kjer boste zelo navihani.

RIBI
Sprejmite čim prej, da za razne zaplete, ki se vam vrstijo ni kriv nihče drug kot vi sami. Pogum in volja bosta tokrat usodna kombinacija za korenite spremembe, po katerih hrepenite.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.