Magazin > Horoskop in Numerologija
4551 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 18. marca 2019

astrologija, horoskop

OVEN
Splošno:

Za neuspeh in razne zaplete, ki ovirajo vaš poslovni napredek, obtožujete napačne osebe. Najlažje je krivdo in odgovornost preložiti na druge, še posebej če nimate dovolj poguma, da bi se soočili z resnico. Zadali ste si previsoke kriterije in od projektov pričakujete preveč. Včasih resničnost ni tako rožnata, a potrudite se, da bo.

Ljubezen:
Partnerja vam ne bo uspelo v celoti osrečiti. Vajina svetova se razlikujeta, občasno pa so te razlike žal nepremostljive. Držite se dogovorov in pokažite predanost. Morda boste tako nagrajeni z občasnimi srečnimi trenutku in kakšno lepo besedo. A vprašajte se, ali je vse to resnično vredno vašega truda!

Ljubezen: 2
Služba: 1
Zdravje: 5

BIK
Splošno:

Imeli boste slab občutek, a sodelavci vas bodo prepričevali, da nadaljujete z začetimi načrti. Resno premislite in raje poiščite alternativno rešitev. Pomembno je pravilno razlikovati med moralnim in fizičnim pogumom. Ne boste dobili dovolj podpore, zato ne slepite sebe in drugih. Občasno se preveč prepuščate dramatiziranju in delujete dokaj predvidljivo.

Ljubezen:
K vajini srečni zvezi bodo v veliki meri pripomogle tudi srečne okoliščine. Ničesar vama ne bo treba načrtovati, saj se bo vse odvijalo samo po sebi. Uživata v preprostosti, s katero gradita vajin odnos. Nista obremenjena s cilji, kar ljubezni daje še dodaten čar. Razumevanja, iskrenih in toplih občutkov ter strasti imata več kot dovolj za popolno srečo.

Ljubezen: 6
Služba: 3
Zdravje: 4

DVOJČKA
Splošno:

Končali boste delo, kar vam bo prineslo psihološko olajšanje, ne pa tudi materialnega zadovoljstva in koristi. Vso svojo energijo usmerite na znane, predvidljive situacije in ne tvegajte. V svojih namerah bodite dosledni. Načrtujte pomembno srečanje, ki bo v vas prebudilo dobro razpoloženje in svobodnejše čustveno izražanje.

Ljubezen:
Niti sami sebi ne morete razložiti, kako in zakaj vajina zveza obstaja, a ste ne glede na vse srečni. Vaš izzivalni partner vas bo z lahkoto večkrat pripeljal na rob potrpljenja, a vas bodo čustva vedno znova vrnila v njegov objem. Za vsak primer pa ga ne sprašujte o njegovih čustvih, saj vam odgovor po vsej verjetnosti ne bi bil všeč.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 5

RAK
Splošno:

Ne razlagajte o svojih poslovnih namerah in načrtih. Lahko bi vas ocenili na napačen način ali pa bi vaše izjave uporabili v svojo korist. Pri poslovnih srečanjih ohranite prisebnost duha. Ne zidajte gradov v oblakih. Ne glede na vaš optimizem želite stvari, ki so še nekoliko daleč. Sprostite se.

Ljubezen:
Kljub vsem težavam in dilemam je vajina zveza še vedno stabilna. Prenehajte drugje iskati zabavo in zadovoljstvo. Videli boste, da se bo tudi partner bolj potrudil. Na dokaj nenavaden način bo začinil vajin odnos. Uživali boste v zvezi, kar marsikomu iz vaše okolice ne bo popolnoma jasno. Vi veste, kaj vaju veže.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 4

LEV
Splošno:

Zaupajte svoji intuiciji in sprejmite koristen nasvet. Ne poskušajte se predstaviti kot strokovnjak na vseh področjih. Potrpežljivo čakajte na končni izid in dobiček. Včasih ni pomemben samo govor, ampak tudi čustva. Trudite se, a vam ne uspe nadzirati čustvenih odzivov.

Ljubezen:
Njegova pesimizem in resnost na vas ne bosta delovala pozitivno, toda cenite njegovo stabilnost. V kolikor ni ljubosumen, bosta uživala v vseh prednostih odnosa, istočasno pa vodila zanimivo družabno življenje. Občasno boste zapostavljali njegove želje in iskali družbo, a vas druge osebe ne bodo razumele.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

DEVICA
Splošno:
Niso vam všeč pogoji in nastop določenih sodelavcev. O določenih poslovnih priložnostih boste hitro spremenili mnenje, a bodite premišljeni. Dejanja namreč govorijo več kot besede. S tem, ko kaznujete druge, posredno kaznujete tudi sebe. Osebe v vaši bližini dobro razumejo vaše čustvene namere.

Ljubezen:
Usmerjena sta drug k drugemu in želita čim več časa preživeti skupaj. Obilje romantičnih trenutkov in iskrenih ljubezenskih izjav bo vajin odnos še dodatno učvrstilo. Uresničevali boste vse njegove zamisli in uživali v skupnem uspehu. Obojestranska sreča in zadovoljstvo bosta v polnem razmahu.

Ljubezen: 6
Služba: 3
Zdravje: 4

TEHTNICA
Splošno:

Nahajate se korak pred drugimi in vaši rezultati presegajo povprečna merila. V družbi sodelavcev ste dobro sprejeti, toda ne zanašajte se na nove zamisli. Poskušajte uresničiti skupne interese. Z ljudmi, s katerimi delate, se boste odlično dopolnjevali. Imeli boste dovolj dobrih razlogov za zadovoljstvo in srečo.

Ljubezen:
Njegova privlačnost vas bo gnala v dokaj nenavadne odločitve. Čeprav to ni v vaši naravi, se boste vedli kot nekdo, ki ima vse pod nadzorom. Partner vas bo navdihoval in gnal za velikimi dosežki in uspehi. Z manjšimi težavami bo vajin odnos ostal nežen in poln razumevanja.

Ljubezen: 5
Služba: 6
Zdravje: 5

ŠKORPIJON
Splošno:

Trudili se boste vesti lepo, duhovito in šarmantno, a bližnji ljudje vas bodo napačno ocenili. Prepustite tudi drugim, da se obremenjujejo z zadevami, ki ne prinašajo materialnih koristi, pozitivnih učinkov ali obetavnih reklam. Vi se tokrat umaknite in poskušajte vplivati iz ozadja. Izogibajte se stresnim situacijam .

Ljubezen:
Partnerjeva odločnost vam pomaga, zato vas ne moti, da ima v zvezi glavno besedo in da o vsem odloča. Tudi drugim se zdi, da ste v podrejenem položaju, a vas to ne skrbi. Uživate v partnerjevem temperamentu ter strasti in tudi on je z vami povsem zadovoljen. Vse dokler bo to za vaju dobro.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 4

STRELEC
Splošno:

Občutek imate, da nekdo ovira ali upočasnjuje vaše poslovne cilje. Iskali boste učinkovitejši način, s katerim bi lahko izboljšali svoje razpoloženje in osredotočenost na delo. Ne boste podprli zgodbe sodelavca, saj bo temeljila na ponavljanju že znanih dejstev. Nezadovoljni boste, zato prevzemite pobudo.

Ljubezen:
Želite stabilnost, poroko, otroke. Partner še vedno nima poguma za tako velik korak in odločitev, a ve, da boljši trenutek ne bo nikoli nastopil. Pripravite se na spremembe, prilagodite se novim okoliščinam in zagotovo boste bolj srečni. Vama primanjkuje predvsem praktičnosti, a ne glede na vse veste, da imate njegovo podporo.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 4

KOZOROG
Splošno:
Dobili boste dobro priložnost končati poslovne obveznosti starejšega datuma in s tem upravičiti svojo vlogo pred sodelavci, a uspeh vam ne bo veliko pomenil. Takoj boste razmišljali o novih, oddaljenih ciljih. S poslovnimi partnerji se ne boste dobro razumeli. Čutite skrite načrte, ki dodatno vplivajo na vašo nervozo in občutek nezaupanja. Ocenite svoje možnosti in ne pretiravajte.

Ljubezen:
Ne boste razumeli njegove žalosti in nezadovoljstva, a njegovo razpoloženje ne bo imelo nič opraviti z vami. Potrudite se in odkrijte, kaj potrebuje. Tako bo vajina ljubezen ostala stabilna in srečna. Občasno se žrtvujte, partnerju poskusite olajšati situacijo in čim več se pogovarjajta. S temi se bo vajin odnos izboljšal in poglobil.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 4

VODNAR
Splošno:

Vaše zamisli bodo predstavljale in vsebovale veliko tveganja, zato ne pričakujte poslovne in praktične podpore. Dodatno se zaposlite pri reševanju poslovnih težav, a ne za ceno prekinitve skupnih dogovorov. Poslovni partnerji ne bodo imeli dovolj dokazov za resnejše obtožbe, zato bodite mirni in sproščeni.

Ljubezen:
Vajina pričakovanja se razlikujejo in nimate več potrpljenja, da bi se vedno znova prilagajali. Po drugi strani pa boste zaskrbljeni, če vam bo partner prenehal ugajati. Potrudite se osvežiti vse, kar vaju je nekoč povezovalo. Tako bosta vrnila in obdržala ljubezensko srečo. Pokažite več strasti in nežnih čustev.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 4

RIBI
Splošno:

S sodelavci in kolegi v službi se osredotočite na trenutne težave in se ne ukvarjajte z oddaljenimi napovedmi. Brez potrebe razpravljate o stvareh, ki nimajo pomembnejšega pomena za vaš poslovni položaj. Bodite dovolj šarmantni, še posebej z osebo, ki na nek način preizkuša vaše osebne zmožnosti.

Ljubezen:
Vajina sreča je na vrhuncu. Ne bosta imela večjih težav, zato bosta lahko uživala v skladni zvezi. Želita iste stvari, razmišljata na podoben način in istočasno sprejemata enake odločitve. Vajin odnos bo zagotovo šel korak naprej. Vse, kar vama še vedno primanjkuje za popolno srečo, bosta dosegla brez napora.

Ljubezen: 6
Služba: 2
Zdravje: 4

 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.