Magazin > Horoskop in Numerologija
10255 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 18. marca 2024

astrologija, horoskop Profimedia
Pomembno je, da se učite na preteklih lekcijah, prav tako bo priporočljivo delovati po instinktu.

Preveč razmišljanja verjetno ne bo dobro sprejeto, zato se analiziranju izognite. Vse, kar boste zaznavali je treba jemati resno, zato izkoristite priložnost in se vrnite v mislih nazaj. Zaradi prebujene občutljivosti se boste morali soočiti z nekaterimi zahtevnimi situacijami in negativnimi stališči. (Vir: Horoskop.si)

OVEN

Vse, kar se vam je nabralo, bo začelo z energijo lune v znamenju raka vreti na plano. Občutki bodo tako zelo intenzivni, da se boste pri delu in pomembnih nalogah zbrali veliko težje kot v preteklih dneh.

BIK

Nihče se ne more odločiti namesto vas, zato tega zaradi lune v raku niti ne pričakujte. Odgovornost morate prevzeti sami in ne nikogar obtoževati, v kolikor vam zadano ne uspe.

DVOJČKA

To, da boste gledali malo bolj na svojo korist, še ne pomeni, da ste bolj sebični od drugih. Vsak pač mora najprej poskrbeti zase, je vaš moto, ki se mu ne mislite odpovedati. Vseeno pa pazite, da vas ne odnese predaleč.

RAK

Verjetno si želite imeti nekoga, ki vam bo stal ob strani, vas pomagal usmerjati in vas imel rad v najtežjih trenutkih. Ne vdajte se prehitro v usodo, kajti sami si jo lahko z luno v svojem znamenju polepšate.

LEV

Izredno čutni boste, kar se bo odražalo tudi v partnerskem odnosu. Pri dogovorih se držite tistega, kar lahko spoštujeta oba brez pomislekov. Imate izredno dober spomin, uporabite ga tam, kjer vam lahko koristi.

DEVICA

Še malce potrpite in nikar ne bodite tako neučakani, saj bi vas lahko nekdo brez potrebe čisto narobe razumel. Premikajte se, zaradi počasnega vpliva lune v raku, z manjšimi, vendar sigurnimi koraki.

TEHTNICA

Pestile vas bodo rahle zdravstvene težave, a jih boste z dobro motivacijo premagali. Odpravite se na izlet v neznano in se nadihajte svežega zraka. Zelo vam bo koristilo, če si boste dovolili sprostitve.

ŠKORPIJON

V zadnjem času ste premalo pozorni na hrano, ki jo zaužijete. Tako ne bo šlo več naprej, zato bodite bolj izbirčni, da preprečite nabiranje dodatnih kilogramov, preden se znajdete v fazi nezadovoljstva.

STRELEC

Niste preveč pozorni na zdravje, imate občutek, da se lahko soočite z vsako oviro, čeprav temu ni tako in tokrat bi se utegnili preobremeniti. Energija lune v raku bo nežna in obarvana s čustvi.

KOZOROG

Bodite bolj razumevajoči z osebo, ki ne more izpolniti prav vsega, kar že dlje časa pričakujete od nje. Posebno doma, kjer ste zadnje čase morda res preveč pristranski in celo nezaupljivi. 

VODNAR

Vaše razpoloženje bo zaradi vpliva lune v znamenju raka nihalo, kot bo pihal veter. Kljub temu ne reagirajte takoj, ampak se raje malo več začnite posvečati sebi. Izogibajte se prepirom.

RIBI

Vaše delovna produktivnost bo z energijo lune v raku malo nihala iz ene v drugo skrajnost, ampak nič ne skrbite zato, ker se boste vseeno izkazali v dobri luči. Počasi in zbrano boste daleč prišli.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.