Magazin > Horoskop in Numerologija
9676 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 18. novembra

astrologija, horoskopi
To pravijo astrologi!

OVEN
Splošno:

Pri delu boste danes žareli. Vaš delovni elan bo neprecenljiv. Četudi vam bo kaj prekrižalo pot, boste trmasto nadaljevali. Prav je tako. Na delovnem mestu se boste zbližali s sodelavcem, ki ga do sedaj niste opazili. Veseli boste, ker boste končno našli nekoga, s katerim boste lahko delili poglede na dogajanje okoli vas. Pazite le na zdravje, saj bodo čustvene težave lahko vplivale na počutje.

Ljubezen:
Danes boste v ljubezni zmedeni. Zdelo se vam bo, da ne veste, kaj čutite. Predvsem predstavniki moškega spola, ki že imate ustaljen odnos, boste razmišljali o občutkih in čustvih, ki jih gojite do partnerke. Kljub trenutnim težavam vezani ohranite upanje. Samski boste danes odkrili, kaj čutite globoko v sebi. Presenetili boste sami sebe. 

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 3

BIK
Splošno:

Pri delu lahko pričakujete nov zagon in ogromno delovnega elana. Za vas je zagotovljena osebna rast, pred vami pa je prav gotovo potovanje, ki vam bo razširilo obzorja. Danes boste zelo produktivni, zato ne skrbite. Zagotovo boste opravili vse delovne naloge. Vsekakor se boste veselili zaradi dobre novice. Čaka vas družaben večer, poln neprecenljivih dogodkov. 

Ljubezen:
V ljubezni boste danes malce zasanjani. Četudi so med vama s partnerjem ovire, boste danes zelo optimistični glede vajine prihodnosti. Zdelo se vam bo, da lahko premagata vse in da nič ne more stopiti na vajino skupno pot. Pred vami je zagotovo čudovita prihodnost na ljubezenskem področju, saj verjamete v razmerje, ki ga imate. Samski, zdelo se vam bo, da lahko dosežete prav vse, brez posebnih težav. Le tako naprej!

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6

DVOJČKA
Splošno:

Danes boste zelo presenečeni. Pričakujte oplemenitenje denarja in priliv, ki ga niste pričakovali. Ta priliv ne bo na vašem računu po vaši zaslugi. Ob vas je neka oseba, ki vas kar naprej prijetno preseneča. Denar lahko pričakujete kot poklon ali izraz naklonjenosti. Pri delu boste danes malce slabše volje. Zdelo se vam bo, da ne boste mogli izpolniti vsega. Bodite optimistični!

Ljubezen:
Danes se boste počutili čudno. Tisti, ki ste vezani, lahko pričakujete ogromno jeze in negativnih občutkov, ki jih boste gojili do partnerja. Zdelo se vam bo, da ni poti nazaj. Ne bodite prenagle jeze. Razmislite, zakaj je vaš partner ravnal tako, kot je, in našli boste odgovor. Naj vas ne zaslepijo čustva in jeza, ohranite pravo mero razuma, sicer bo vajina prihodnost lahko postala vprašljiva. Samski boste zmedeni zaradi dejanj neke osebe.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5

RAK
Splošno:

Opazili boste, da rezultati niso vidni. Res je, da je za vami zelo naporno obdobje, toda danes je pravi dan za to, da se pomirite. Notranja umiritev vam bo prijala. Finančna stabilnost še prihaja, zato ohranite mirno kri in bodite potrpežljivi. Okoliščine se bodo obrnile vam v prid, ne skrbite. Pazite na zdravje! Težave v hrbtenici se bodo lahko pojavile že v dopoldanskih urah.

Ljubezen:
Danes boste začutili, da se lahko določeno prijateljstvo razvije v ljubezen. Če ste samski, lahko kmalu pričakujete prijetno povabilo, morda že v tem tednu razcvet nove ljubezni. Bodite pa previdni, ko se zapletate z osebami, ki jih ne poznate. Prepričajte se, da vam govorijo resnico, saj boste v nasprotnem primeru zagotovo trpeli. Ne prehitevajte trenutkov. Vezani, vzemite si čas za premike naprej.

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 4

LEV
Splošno:

Danes boste morali biti pri delu previdni, nekdo vam bo v službi paral živce. Četudi ne bo šlo za nadrejenega, obdržite mirno kri. Le dobri odnosi vas bodo pripeljali daleč. Danes se na splošno izogibajte nejasnostim in prepirom. Če bo prišlo do osebnih zapletov, boste zagotovo na izgubi, medtem ko boste spore pri delu lahko rešili. Previdnost ne bo odveč! 

Ljubezen:
Danes boste v ljubezni nekoliko ravnodušni, morda celo depresivni. Čutili boste, da vas nekaj ovira na vaši poti. Res je, da nekatere, predvsem predstavnike moškega spola, ovira preteklost. Skušajte se zabavati in družiti. Tako boste pozabili na osebo, ki vam še zdaj ne omogoča mirnega spanca. Vezani ne pozabite, da ima vsak pravico do svojega lastnega prostora.

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 4

DEVICA
Splošno:

Danes je pred vami uspešen delovni dan. Sprejeli boste določen projekt, prav tako pa je mogoče, da se bodo prav danes pokazali zametki napredovanja. Pokazali boste navdušenje. Žareli boste, saj bo vaš delovni elan neprecenljiv. Napnite vse svoje moči in se pripravite, saj vas bo usoda zagotovo presenetila na vsakem koraku. 

Ljubezen:
Danes se boste soočali z mnogimi izbirami in predlogi, ki vam bodo na voljo v ljubezenskih vodah. Zdi se, da vas nasproti spol oblega. Oddajate energijo in žar, ki ju ne premorete prav vsak. Ne bodite presenečeni, če boste prav danes priča številnim ponudbam. Če ste samski, izkoristite trenutek in spoznajte nove ljudi. Sprejmite povabilo na zmenek, prijetno boste presenečeni.

Ljubezen: 5
Služba: 6
Zdravje: 5

TEHTNICA
Splošno:

Pred vami so lepe možnosti in čudoviti obeti, toda zdi se, da vam trenutno primanjkuje motivacije in delovnega zagona. Zavedati se morate, da vas neaktivnost ne bo pripeljala daleč, prav tako pa ne boste dosegli finančne stabilnosti, po kateri hrepenite. Premislite o sebi in o svojem aktivizmu. Sledite željam in ciljem, ki jih imate že od nekdaj in videli boste, da vam lahko uspe! 

Ljubezen:
Predstavnice ženskega spola, ki imate razmerje, bodite previdne. Res je, da se zdi, da sta si pisana na kožo, toda poskrbite za pestrost. Vaša domišljija vaju lahko pripelje daleč, zato poskrbite, da se partner ob vas ne bo dolgočasil. Načrtovanje skupne prihodnosti je lepo opravilo, toda ta trenutek počakajte. Čas bo prinesel svoje. Samski prav tako ne prehitevajte dogodkov.

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 4

ŠKORPIJON
Splošno:

Pri delu se boste danes naprezali, morda celo preveč. Delovne okoliščine vam bodo naklonjene, prav tako pa se boste izkazali, saj bo končni rezultat boljši, kot ste pričakovali. Bodite bolj taktični. Zagotovo poznate osebe, ki bi vam lahko omogočile poslovno rast, toda teh poznanstev nočete izkoristiti. Dobro premislite. Vsekakor danes pazite na odnose z bližnjimi in kolegi pri delu. 

Ljubezen:
Hrepeneli boste po nekom, ki je izven vašega dosega. Predvsem predstavnice ženskega spola boste danes nagnjene k idealiziranju in zidanju gradov v oblakih. Če se to dogaja le vsake toliko časa, ne skrbite. Dokaj kmalu boste ponovno na realnih tleh. Vezani boste zasvojeni z zaljubljenostjo. Zdelo se vam bo, da vaju s partnerjem prav nič ne more razdvojiti.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 4

STRELEC
Splošno:

Pri delu bodite zelo previdni. Delovne okoliščine ne bodo na vaši strani. Danes obstaja verjetnost prepirov, saj se vam bo zdelo, da drugi ne razumejo vaših argumentov. Ohranite mirno kri in ne sklepajte prehitro. Razmišljali boste celo o menjavi dela. Trenutno se nahajate v obdobju, ko se vam zdi, da vam spremembe lahko prinesejo le pozitivne novosti. Danes ne sprejemajte pomembnejših odločitev. 

Ljubezen:
Danes boste premišljevali o spremembi, ki jo potrebujete. Predvsem nežnejši spol bo nagnjen k temeljiti spremembi ljubezenskega življenja. Vezani boste morda čutili, da partner z vami ne ravna tako, kot bi moral. Razmišljali boste o novem poglavju. Samski se boste nestrpno začeli ozirati okoli sebe. Spoznali boste, da so za vas odprte vse možnosti.

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 3

KOZOROG
Splošno:

Pri delu se danes izogibajte slabim odnosom, sploh tistemu z osebo ženskega spola. Ta lahko vpliva na nadrejene in onemogoči vaše napredovanje na delovnem mestu. Če veste, za koga gre, potem bodite pripravljeni. Četudi ne želite, vzpostavite z njo čim boljši odnos in videli boste, da se bo situacija hitro obrnila vam v prid. Bodite pripravljeni, saj se boste morali morda celo braniti. 

Ljubezen:
Danes se vam bo dozdevalo, da ste bili v ljubezni zavedeni. Imeli boste občutek, da ste naredili vse, kar je bilo v vaši moči, toda vaše razmerje še vedno ne deluje tako, kot bi moralo. Lahko se zgodi, da boste povsem na dnu. Čutili boste, da ste končno prišli do spoznanja, za katerega ste se tako bali, da bo prišlo. Predvsem moški lahko pričakujete več nejasnosti.

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 4

VODNAR
Splošno:

Danes bodite previdni pri poslovanju in financah. Če se boste zapletli v kakšno večje poslovanje, boste lahko veliko izgubili. Pazite, saj so vidni denarni odlivi. V službi se izogibajte napakam, kajti prav danes boste podvrženi nepremišljenosti in površnosti. Ostanite zbrani. Ne pozabite na preteklost. Učite se na napakah, naj se tokrat ne ponovijo.

Ljubezen:
Zvezde bodo danes močno vplivale na vaše ljubezensko stanje. Zdi se, da boste izbirali med dvema osebama, še posebno če ste samski. Obdani boste z novimi možnostmi za partnerstvo, morda še sami ne boste verjeli, da se vam to dejansko dogaja. V čustvenem življenju bo zato danes pri samskih in predstavnicah nežnejšega spola prevladovala zmedenost. Globoko v sebi boste odkrili odgovor. 

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 5

RIBI
Splošno:

Pri delu se boste danes soočali z zapletenimi situacijami. Zdelo se vam bo, da je vse to za vas popolnoma novo, zato boste rahlo zadržani pri izražanju lastnega mnenja. Ne ustrašite se novih ali zahtevnejših delovnih nalog. Ne pozabite, da se ljudje učimo celo življenje, zato bodite pripravljeni na dopolnjevanje že obstoječega znanja. Pričakujte oteženo finančno situacijo, zato previdno z denarjem. 

Ljubezen:
Pred vami so nove možnosti. Vezani boste razmišljali o zaobljubi, saj čutite, da je ljubezen med vama resnična in prava. Samski boste spoznali, da obstaja oseba, s katero bi lahko poskusili. Navdušeni ste nad njo in prav tako nad željo po zbližanju. Naredite prvi korak in videli boste, da ste lahko prijetno presenečeni nad njenim odzivom.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.