Magazin > Horoskop in Numerologija
8616 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 18. oktobra 2021

horoskop, astrologija Profimedia
Merkur začenja svoje obdobje direktnega gibanja, zato se pripravite na lažje delovanje ter bolj tekočo in prodorno komunikacijo.

Naredili si boste načrt, ki bo vključeval vse možnosti, tako predvidljive, kot tudi tiste nepredvidljive. Obdani z motivacijo se boste lotili tudi težjih in kompliciranih zadev, ki jih boste znali kljub oviram popeljati do končne točke uspeha. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Razmislite, morda ste sami krivi, da se stvari ne premikajo tako hitro, kot bi radi. Niste storili prav vsega, kar ste želeli. Vsekakor pa je še dovolj časa, da popravite nekaj pomembnega.

BIK
Namesto da se obremenjujete in rešujete težave drugih, se osredotočite na priložnost, ki vam bo zjutraj, ko bo luna še v ribah ponujena. Morda bo delovalo, da se izmikate zelo pomembni odločitvi.

DVOJČKA 
Trudili se boste, da bi pospešili določene postopke, ki so pomembni za nadaljnji razvoj pomembne zadeve. Z nestrpnostjo in luno, ki popoldne preide v ovna si utegnete nakopati dodatne težave ali manjši konflikt.

RAK
Poslovna situacija vam prinaša popoldne, ko luna preide v ovna novosti in očitno je, da še ni izrečena zadnja beseda. Misli bodo tavale precej nepredvidljivo. Posvetovati se boste morali o pomembni zadevi.

LEV
Obdajali vas bodo dvomi in številne obveznosti, poleg vsega pa boste imeli polno skrbi, povezanih s področjem čustev. Vendar pa situacija ne bo tako grozna, kot se bo morda zdelo na začetku. 

DEVICA
Danes, ko luna sredi dne prehaja v znamenje ovna, boste imeli najboljše možnosti za napredek na poslovnem področju. Dobili boste nove izkušnje, sodelovali boste in uvedli najrazličnejše novosti.

TEHTNICA 
Z lahkoto se boste zjutraj, ko bo luna še v znamenju rib usmerili v delo in svoje podvige, ki pa bodo zahtevali popolno zbranost in prodornost. Največ sreče boste imele mlajše tehtnice.

ŠKORPIJON
Kljub temu, da ste vložili ogromno truda v to, da so se stvari začele premikati, si boste premislili in v zadnjem trenutku boste želeli nekaj spremeniti, kar ne bo ravno najboljša ideja.

STRELEC
Večino obveznosti boste opravili pred rokom, poleg tega pa se bodo strasti kljub prehodu lune v ovna pomirile tudi na ljubezenskem področju. Prevzela vas bo nežnost, poskrbite samo še za prijetno družbo.

KOZOROG 
Poslovite se od stvari, ki jih ne potrebujete več, pa naj gre za predmete, odnose ali pa prepričanja, ki vam v tem trenutku zapirajo pot do napredka. Le tako se boste lahko neobremenjeno usmerili v prihodnost.

VODNAR
Izbirali boste med dvema možnostma, ki vam bosta vsaka po svoje všeč. Pri odločitvi boste dali razumu prednost pred čustvi. Nikar kasneje ne obžalujte svoje odločitve, saj ste jo izbrali sami.

RIBI 
Zavrnili boste preveč mamljivo ponudbo, ki se ne bo skladala z vašo vizijo. Raje boste z luno, ki popoldne preide v ovna vztrajali pri metodah, ki niso sporne, pa čeprav bodo zahtevale odrekanje.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.