Magazin > Horoskop in Numerologija
3434 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 19. julija

astrologija, horoskop, napoved Profimedia
Nenavadne energije, ki jih boste ves čas čutili, lahko povzročijo nekaj dvomov.

Pazite, kako boste nastopili tam, kjer samo čakajo, da najdejo kakšno vašo napako in o njej na ves glas spregovorijo. Čeprav bodo določene zadeve ter situacije naporne, vas bo reševala neustavljiva strast. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Vznemirljiv dan je pred vami. Ujemite energijo lune v škorpijonu ter si dovolite nekaj drugačnega. Nekaj, kar vas bo navdihnilo in vam polepšalo še posebej ljubezensko področje.

BIK
Lahko se vam dogodi nekaj nesporazumov zaradi notranje napetosti, vendar vaše finance ne bodo ogrožene. Vsako stvar, ki jo boste začeli delati, vam bo nekdo želel spreminjati, vendar se kljub temu ne boste vdali.

DVOJČKA
Bodite zaradi intenzivne energije škorpijona pripravljeni na ovire, saj bo mnogo kariernih izzivov, vendar nič takšnega, česar ne bi zmogli. Res pa je, da se bo nekdo poseben zelo potegoval za vašo pozornost.

RAK
Z veseljem se boste osredotočili na partnerska razmerja, pri čemer se boste naučili ceniti osnovna življenjska zadovoljstva. V osebnih odnosih lahko počasi pričakujete napredek.

LEV
Počasi vas bodo dohitevale stare zadeve, zlasti slabe finančne odločitve ali zaradi zamujanja. Vendar ne bodite panični. Svoje počasno in premišljeno delovanje uporabite sebi v prid.

DEVICA
Vrnite se v prijetne tirnice, potrebnega bo samo nekaj preurejanja, kar pomeni načrtovanje. Čeprav bo začetek težak, bo nadaljevanje z energijo lune v škorpijonu zelo donosno.

TEHTNICA
Raje kot da se predate, ostanite močni. Glavo držite pokonci, opravite delo po najboljših močeh in se ne bojte, ko bo treba zatrobiti v svoj rog. Nadrejenim pokažite, koliko truda vlagate v delo.

ŠKORPIJON
Morda se bo danes, čeprav tega niste pričakovali nekaj korenito spremenilo. Za ljubezen si boste z veseljem vzeli čas in se ji posvetili v polni meri, sedeva na strasten način.

STRELEC
Čeprav se bodo stvari premikale nekoliko prepočasi za vaš okus, vam bodo s pomočjo ugodnih energij prinesle zanimanje in novo ustvarjalnost, vi pa boste zagrabili vse, kar vam ponuja življenje.

KOZOROG
Ko se bo govorilo o nagradah, vedite, da jih bodo dobili tisti, ki so za njih žrtvovali kar nekaj časa in energije. Če tega niste naredili, boste le gledali druge, kako žanjejo sadove.

VODNAR
Poskušali boste razumeti, zakaj se s kariero trenutno ne dogaja nič. Ocenite in analizirajte, kaj lahko vložite, saj niste umirjeni. Več sreče in ljubezni prihaja v večernih urah. 

RIBI
Današnji dan bodo oblikovali kariera, denar in želja po učenju. Delo bo od vas zahtevalo trud in energijo, le tako se boste vrnili na položaj, ki ste ga imeli prej, saj se ne bojite trdega dela.
 

 
Komentarjev 1
  • Kathy_Duckett 09:47 19.julij 2021.

    V zadnjih 4 tednih sem prejel 27346 EUR od dela s krajšim delovnim časom od doma. To službo sem dobil pred dvema mesecema in v prvem mesecu sem brez spletnih izkušenj prejel 20569 EUR. ......... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦