Magazin > Horoskop in Numerologija
4332 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 19. marca

astrologija

OVEN

Splošno:
Pričakujete lahko vzpon na lestvici, napredovanje, povišanje ali prehod na novo delovno mesto. To ne bo lahko in brez težav, a v končni uspeh ne bi smeli dvomiti. Lahko da boste dobili ponudbo za štipendijo ali sodelovanje na pomembnem simpoziju. Prijalo vam bo, ker bo vaš ugled v poslovnem svetu narastel, kar bo pozitivno vplivalo tudi na vašo samozavest.

Ljubezen:
Ne boste več mogli ignorirati odgovornosti, ki jo imate do sebe, partnerja in odnosa, potrebno bo poravnati račune in odnos postaviti na bolj zdrave, stabilne noge. Če ste v odnosu, v katerem vam že dalj časa ne cvetijo rože, pričakujte dokaj izzivalen dan. Ne bojte se, saj boste končno izvedeli pri čem ste, po tem pa bo vse lažje in enostavneje.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 6

BIK

Splošno:
Od vas se bo pričakovalo, da boste pomagali sodelavcem, da boste sodelovali pri novem projektu in da boste mlade osebe vpeljali v svoj posel. Morda boste začutili, da je nastopil čas za umik. Mlajšemu, neizkušenemu šefu boste povedali svoje kritično mnenje, a če se boste želeli boriti zase, storite to na miren, diplomatski način.

Ljubezen:
Tisti v skladni zvezi boste preložili določene prioritete, dogovarjali se boste okrog pomembnih stvari in sprejeli določene odločitve, kar vaju bo pripeljalo v novo, bolj čvrsto fazo odnosa. Vezali vaju bodo otroci, načrtovanje skupne prihodnosti in tudi potovanje bo tisto, ki bo oživelo vajino ljubezen in zaljubljenost.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 4

DVOJČKA

Splošno:
Nebo vašega družinskega življenja se bo razjasnilo. Napete situacije in odnosi se bodo umirili, kar vam bo dalo občutek varnosti in zaupanja v bližnje. S prijatelji boste prav tako imeli zelo pristen odnos. Vezali vas bodo skupni interesi in na skupnih izletih boste še posebej vi zelo uživali.

Ljubezen:
Dan bo prinesel ugodje, čeprav se po vsej verjetnosti ne bosta mogla izogniti manjšim krizam družinskega ali poslovnega karakterja. Vse se bo zelo hitro rešilo. Vajin odnos postaja vse bolj stabilen. Malo več časa in truda vložite v medsebojno razumevanje in zvezde vam bodo lahko samo potrdile, da ste našli idealnega partnerja.

Ljubezen: 6
Služba: 5
Zdravje: 6

RAK

Splošno:
Skrbelo vas bo počutje starejšega člana družine, a njegovo stanje se bo izboljšalo, vi pa si boste lahko oddahnili. Dan bo prinesel družinsko slavje ali skupno kosilo, v katerem boste zelo uživali. Nekateri boste to izkoristili za objavo pomembnih novic ali predstavitev svojih načrtov. Pričakujte prehodne težave na področju počutja.

Ljubezen:
Partner bo nemiren in željan dinamike, enako bo pričakoval tudi od vas. A vas bo druženje z drugimi izčrpavalo, čustvena površnost pa vas bo utrujala. Konec dneva bo veliko lepši in mirnejši. Parter bo uvidel, da vam in vašim odločitvam lahko zaupa. Posvetita se drug drugemu in poiščita kotiček zase, kjer se bosta predala užitkom in strastem.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 4

LEV

Splošno:
Prebudilo se bo vprašanje nasledstva ali skupne lastnine. Današnji vplivi vam ne bodo šli na roko, zato se ne zapletajte v takšne in podobne teme. Namesto dogovora bi lahko dobili prepir in nerazumevanje. Veliko vam bodo pomenile zabave, uživali boste v neobveznih pogovorih z veliko humorja ter medosebnega razumevanja.

Ljubezen:
Prva polovica dneva bo prinesla napete trenutke, a nervoza, ki jo bo vaš partner vnašal v zvezo, ne bo čustvenega, temveč poslovnega značaja. Eden od vaju bo morda za nekaj časa odpotoval zaradi poslovnih ali študijskih razlogov. Morda vama bo oddaljenost pomagala spoznati, koliko drug drugemu pomenita.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

DEVICA

Splošno:
Občutili boste težo in pritisk na številnih življenjskih področjih. Malo bolj napeti kot običajno bodo tudi odnosi v poslovnih krogih. Sodelavci ne bodo srečni zaradi vaših ambicioznih načrtov, a vi boste odločno vztrajali pri odločitvi, da boste vse naloge končali pred rokom. Pazite na prehrano.

Ljubezen:
Današnji dan ne bo po vašem okusu. S partnerjem se ne bosta razumela in tudi mostovi, ki vaju povezujejo, bodo postajali vse bolj krhki. Veliko vam bo pomenilo, da mu boste lahko vseeno zaupali in se obrnili nanj, a on bo vse bolj dvomljiv, sumničav in nezaupljiv. Razmislite o nadaljnjih korakih!

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 4


TEHTNICA

Splošno:
Dan izkoristite za potovanje ali odhod na krajši oddih, še posebej z otroki in prijatelji. K situacijam začnite pristopati na nov, svež način. Poslovne zadeve bodo zahtevale večjo posvečenost, ki bo obrodila sadove. Počutje in forma bosta podlegli vzponom in padcem. Imunski sistem bo oslabljen, aktivirale se bodo kronične bolezni in alergije.

Ljubezen:
Dan bo prinesel izbruh potlačene napetosti, a v kolikor je vajina zveza čvrsta, ta ne bo prinesel toka nezaželenih dogodkov. Po izbruhu lahko pričakujete izboljšanje v odnosu, saj sta kljub vsemu v pozitivnem obdobju, v katerem se bosta dobro razumela. Drug drugega bosta spodbujala k poslovnemu uspehu in se skupaj veselila doseženega.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 3

ŠKORPIJON

Splošno:
Dinamični zvezdnati vplivi bodo aktivirali vaše skrite zaloge znanja in vas spodbudili k delu, še posebej učence in študente. Vibracije planetov bodo zagotovile uspeh! Osredotočenost in pripravljenost na učenje bosta dobri, ne bo vam primanjkovalo niti vztrajnosti, ambicij in dobre volje. Obdobje bo dobro za stike s tujino, komunikacijo z mentorji ali zagovor diplomskega dela.

Ljubezen:
Dan bo lahko prinesel določeno napetost, ki pa se bo do konca dneva postopno ohladila. Pričakujete lahko spremembe v odnosu in te vam bodo prinesle zanimivo potovanje. Obdobje nemira in nezadovoljstva bo kratko, a bo pustilo določene sledi. Prepustite se skupnim sanjam in načrtom.

Ljubezen: 4
Služba: 6
Zdravje: 5

STRELEC

Splošno:
Posvetite se pisanju oziroma zaključevanju strokovnih del. Zaradi napornega dela se ne boste prehranjevali zdravo. Toda poskušajte se izogibati nezdravi in mastni hrani. Nadomestni sadni obroki bodo ublažili občutek lakote. Prav tako je priporočljiv vnos tekočine. Danes vam bo še posebej ugajala tudi obnova doma.

Ljubezen:
Zanimiva mešanica skladnih in napetih vplivov vam bo omogočila rešiti določene težave. V luči novih informacij, pogovorov in srečanj boste prišli do zanimivih odkritij o sebi, svojih pričakovanjih, željah in upanjih. Razmislili boste o nekdanjem partnerju, zaradi katerega ste pretočili toliko solz in o osebi, kakršno želite ob sebi.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 3

KOZOROG

Splošno:
Vaša finančna situacija bo dobra, če pa je slediti obljubam, boste danes postavili temelje še boljšega poslovanja in uresničili določene poslovne korake. Finančni iznos za letni dopust je zajamčen, našli boste tudi dovolj denarja za specializacijo v tujini, poslovno izobraževanje ali učenje tujega jezika.

Ljubezen:
Postali boste zelo nestrpni, a boste na koncu ta občutek konstruktivno izkoristili. Na tej poti se boste soočili s številnimi težavami. Obračunajte s preteklostjo, z vašimi iluzijami in neuresničenimi željami, četudi bo težko. Obrnite na ljubezenskem področju novo poglavje in z veseljem zrite v prihodnost.

Ljubezen: 4
Služba: 6
Zdravje: 5

VODNAR

Splošno:
Danes se posvetite svojemu domu in nekaj vložite vanj. Če načrtujete prenovo stanovanja ali hiše, boste zapravili več od načrtovanega oziroma več, kot sploh imate. A ne oklevajte in si denar izposodite od družine ali prijateljev, saj se vam bo takšna investicija izplačala. Izpolnite dano obljubo.

Ljubezen:
Prijateljstvo bo postalo bolj močno in globoko. Mirno se prepustite temu odnosu, brez pričakovanj in strahu, kajti ni izključeno, da bo vajino druženje preraslo v ljubezensko zvezo. Ne prehitevajte dogodkov in sprejmite okoliščine, ki vam ali drugi strani še onemogočajo, da bi prekoračili tanko črto med prijateljstvom in ljubeznijo.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 4

RIBI

Splošno:
Izogibajte se stresu, drugače se boste znašli v razpravah in sporih. Lahko pričakujete spremembe na delovnem mestu, saj vam bo poslovno življenje na splošno najbolj pomembno. V ospredje bodo stopile vaše ambicije, disciplina in odgovornost, velika bo tudi želja po učenju in napredovanju. Neuspeh boste doživljali zelo fatalno!

Ljubezen:
Dojeti morate, kaj si želite in s čim v obstoječi zvezi niste zadovoljni. V številnih pogovorih s partnerjem boste to tudi spoznali. Naredite prvi korak, nastopite iskreno in odprto, povejte vse, kar je bilo do sedaj neizrečenega. Sprejmite dejstva. Težko bo, a ne obremenjujte se več s težo vajinega odnosa.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 4

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.