Magazin > Horoskop in Numerologija
8368 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 19. septembra 2022

astrologija Profimedia
Delovali boste nekoliko bolj nežno in bolj ranljivo. Imeli boste željo postaviti močnejše zidove, da bi se zaščitili.

Do tistih, ki jih imate radi, boste zelo sočutni in potrpežljivi. Domače zadeve se vam bodo zdele pomembnejše kot običajno in želeli si boste biti doma, obkroženi s svojimi najdražjimi. Lažje se boste prilagodili svojim čustvenim potrebam. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Nekdo ne bo preveč navdušen nad vašimi izjavami, saj gre za nasprotujoče si interese. Motilo vas bo tudi to, da niste v središču pozornosti, zato boste ves čas nekaj prigovarjali.

BIK 
Kljub občutljivi energiji lune v raku boste ugotovili, da vam je nekdo pravzaprav odprl nova zanimiva obzorja. Nepričakovano se bosta zapletla v zanimiv pogovor, ki vodi k realizaciji.

DVOJČKA 
Na poslovnem področju si boste kljub zadržani energiji lune v raku z lahkoto odprli nove poti, zaželeli si boste mir predvsem na področju financ. Bodite pa bolj previdni na področju ljubezni.

RAK 
Spisek obveznosti bo ves čas naraščal, kar vam ne bo ravno pisano na kožo. Ne bodite presenečeni, če bodo nekatere zadeve na področju dela in denarja malce ušle iz nadzora.

LEV 
Na področju kariere se pravočasno dogovorite glede novih nalog in glede tega, kdaj bi jih morali zaključiti, v nasprotnem primeru lahko celotna zgodba vodi v nesmiselne zaplete.

DEVICA 
Presenetili vas bodo dogodki, ki jih do sedaj niste bili vajeni. Sproščeno delovanje vam bo zagotovilo več energije in življenjske moči. Veselili se boste nečesa, kar so vam obljubili.

TEHTNICA 
Na poslovnem področju se boste najbolj razveselili ključnih sprememb. Napredovali boste tudi v prilagodljivosti, zato se bo vse, kar načrtujete, rešilo v zelo umirjeni obliki.

ŠKORPIJON 
Na področju dela bodo vibracije lune v raku poglobile razmišljanje in vas popeljale do rezultatov. V zasebnem življenju boste brskali, dokler ne dobite pravega odgovora.

STRELEC 
Prebudila vas bodo nova spoznanja, zaradi katerih boste sprejemali pomembne odločitve. Dogajanje imejte ves čas pod nadzorom, saj vas lahko spretni posamezniki zavedejo.

KOZOROG 
Zaradi vpliva lune v raku varujte skrivnosti pred dolgimi jeziki. Obiskala vas bo sreča v ljubezni, ki se ji boste z veseljem neobremenjeno prepustili. Znali boste zaupati in odreagirati.

VODNAR 
Če boste žalostni in nezadovoljni, vas bodo osrečili prijatelji. Prisiljeni boste v določene spremembe, ki vas dolgoročno, če jim boste prisluhnili vodijo k večjemu zadovoljstvu.

RIBI 
V ljubezni se ne morete sprostiti, nekdo se vam zaradi vpliva lune v znamenju raka prepogosto vrača v misli. Nikar ne pričakujte vrnitve, raje vsa skupaj razumite kot končano preteklost.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.