Magazin > Horoskop in Numerologija
4413 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 2. septembra

astrologija, horoskop
Komu so danes naklonjene zvezde?

OVEN
 

Splošno:
Še bolj boste osamljeni in imeli boste občutek, da so za to krivi drugi. Morda pa ste vi preveč nedostopni. Vključite se spet v pogovore z vašimi prijatelji. Zagotovo bodo veseli, ko vas bodo videli spet bolj pozitivne. Ne držite se ves čas kislo, saj bi zaradi tega lahko izgubili dobre prijatelje in potencialnega partnerja.
 

Ljubezen: 
Vezani lahko danes pričakujete večje spremembe v odnosu z najdražjim. Občutili boste željo po nadziranju tega odnosa, a vas bo partner še v pravem času zaustavil. Samski pa ne bodite preveč agresivni, saj bi lahko situacijo, v kateri ste se znašli, še poslabšali. Pomislite, kdo je tisti, na katerega se v težkih trenutkih lahko zanesete.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 4

BIK

Splošno: 

Nekoliko bolj previdno boste razmišljali o svojih načrtih. Z lahkoto boste opravljali vsakodnevne obveznosti. Glede na vloženo delo pa še ne boste zadovoljni z rezultati. Ne boste se pretirano obremenjevali, saj se zavedate, da imate še čas. Ne pozabite na gibanje in rekreacijo!

Ljubezen: 
Samski boste danes lahko našli ljubezen ali pa boste obnovili nekoč strastno ljubezensko afero. Mnogi boste iskali način, kako bi lahko dobili tisto, česar si želite v svojem življenju in morda ga boste danes res našli. Vezani pa se boste trudili, da bi partnerja navdušili za nekaj novega, a vas danes še ne bo uslišal.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5

DVOJČKA

Splošno: 

Zaradi nekaterih okoliščin boste zelo nesrečni. Popoldne vas bo napadla še izčrpanost. Na srečo boste ugotovili, da si lahko pomagate le sami. Poskrbite za vaše ravnovesje. Pravega poguma pa danes še ne boste začutili. Nič za to, vsak potrebuje svoj čas. Jutri bo že bolje!

Ljubezen: 
Vaše ljubezensko življenje bo danes podvrženo nekaterim preizkušnjam. Že navsezgodaj lahko pričakujete bojevito razpoloženje partnerja, ki vas bo presenetil s svojo zajedljivostjo. Ostanite mirni in se ne zapletite v spore. Samski boste proti pričakovanjem deležni neke zavrnitve. Danes se raje zamotite s prijatelji.

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 2


RAK

Splošno:
 
Lahko pričakujete neke nove spremembe, ki pa vas bodo žal razočarale. Zato boste malce depresivni. Zvečer se boste razveselili neke novice in zato boste lažje premagali stres. Pri tem vam bodo pomagali tudi prijatelji ali družinski člani. Dali vam bodo vedeti, da vam bo zagotovo uspelo.

Ljubezen: 
Vezane bo danes lahko doletel manjši ljubezenski šok, saj bodo dejanja vašega partnerja popolnoma neutemeljena, prav tako nekatere besede. Nikar ne analizirajte tega, saj ne bi našli smisla. Samski pa pričakujte neke spremembe. Zmenek, za katerega ste se sinoči dogovorili, bo padel v vodo.

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 3

LEV

Splošno: 

Večji del dneva boste namenili duhovnosti. Pripravljeni boste pomagati drugim, z materialnimi dobrinami ali na kakšen drug način. Zaradi tega boste lahko malce izčrpani, a če se boste odpravili dovolj zgodaj v posteljo, boste že jutri kot novi. Morda boste imeli tudi občutek, da vas ljudje ne razumejo.

Ljubezen: 
Samski danes ne boste imeli veliko možnosti za romantična srečanja. Spogledovali se boste z mislijo, da bi obnovili neko staro ljubezen. A vedite, da stvari iz preteklosti ni pametno pogrevati. Vezani pa boste uživali v partnerjevem objemu, pred vama je nadvse umirjen dan.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 4

DEVICA

Splošno: 

Nekaj vas bo zmedlo, a le za kratek čas. Razmislite, če ste pripravljeni sprejeti konstruktivno kritiko. Pripravite se, saj jo boste danes dobili od nekoga, ki vam veliko pomeni. Pazite, da ne boste zajedljivi, da ne bo oseba odšla iz vašega življenja. Hotela vam bo samo pomagati. 

Ljubezen: 
Tistih, ki ste v razmerju, se bo danes držala sreča, čeprav boste deležni številnih nepričakovanih sprememb. Zvečer bosta s partnerjem uživala v družbi drug drugega. Samski posebnih sprememb ne pričakujte. Če si želite, da bi se v ljubezni tudi pri vas končno začelo kaj dogajati, potem spremenite svoje mišljenje o ljubezni in nasprotnem spolu.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 5

TEHTNICA

Splošno: 

Pazite, da danes ne boste govorili preveč lahkomiselno. Zna se zgoditi, da vas potem drugi ne bi jemali resno, čeprav boste imeli dobre zamisli. Poskusite najti ravnotežje med inovativnimi zamislimi in pravimi ukrepi. Ne sledite le preblisku. Preverite, če je ideja tudi realna. Zmedeni boste.
 

Ljubezen: 
Dan bo za vezane nadvse ugoden, saj vam bo prinesel pozitivne rezultate na več področjih. Popoldan boste za pomoč prosili prav partnerja. Samskim pripadnikom tega znamenja pa se obeta priložnost, da boste spoznali svojega sanjskega partnerja. Pazite, da boste imeli odprte oči in boste pozorni na okolico.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 5

ŠKORPIJON

Splošno: 

Lotevala se vas bo slaba volja in na trenutke se vam bo zdelo, da nimate moči, da bi se borili. Naj vas to ne spravi iz tira. Stvari se bodo uredile že proti koncu dneva, ko vam bo nekdo prisluhnil in vam bo prišepnil možno rešitev, ki se bo zdela realna. Danes pazite tudi na nekontrolirano zapravljanje.

Ljubezen: 
Vezani imate pred seboj zanimiv dan, a bo naporen, saj bosta s partnerjem naredila velik korak naprej. Samskim pa se danes obeta kar nekaj očarljivih srečanj, ki si bodo sledila v enakomernem časovnem intervalu. Dan vam bo prinesel tudi novo poznanstvo. Oseba bo izpolnila vsa vaša pričakovanja.

Ljubezen: 6
Služba: 4
Zdravje: 3

STRELEC

Splošno: 

Prekinili boste sodelovanje z neko osebo, ki vas je v preteklosti že izkoristila. Prav zaradi tega boste zelo samozavestni in posledično tudi bolj ustvarjalni. Dokončno se bodo razblinile neke sanje v zvezi z osebo, ki vam ni bila namenjena. Nekaj časa boste zaradi tega potrti, a boste kmalu srečali novo osebo.

Ljubezen: 
Samski boste danes morda razočarani, saj se vaši ljubezenski načrti ne bodo odvijali v želeno smer. V drugi polovici dneva se boste že lahko sprostili in prepustili dogajanju. Spoznali boste, da četudi ne gre vse po načrtih, se lahko pozitivno izteče. Vezani danes v svoje ljubezensko življenje vrnite nekaj romantike. 

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 4


KOZOROG

Splošno: 

Zelo boste razočarani nad nekim prijateljem, saj boste ugotovili, da energija, ki jo čutite vi, ni obojestranska. Mogoče vas bo nekoliko potrlo, vendar pa boste obenem spoznali, da vam bo to pomagalo pri notranjem razvoju. Vseeno se družite z drugimi prijatelji, saj vas ne bodo razočarali. 

Ljubezen: 
Če ste samski, potem je pred vami idealen dan za to, da se posvetite nerešenim zadevam, ki morda ovirajo vašo možnost prejemanja ljubezni. Svoj trud in energijo usmerite v spoznanje, po čemu hrepenite v življenju. Vezani pa boste kljub napornemu dnevu večer preživeli v objemu najdražjega. Zamere bodo pozabljene.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 3

VODNAR

Splošno: 

Padla bo neka dokončna odločitev, našli boste rešitev za vaše težave. Na dan bo prišla tudi neprijetna resnica ali pa boste razočarani nad neko osebo, ki ste ji preveč zaupali. Prav zaradi tega vam bo verjetno prijala predvsem tišina. Zavili se boste v samoto. Čaka vas neka sprememba ali krajše potovanje.

Ljubezen: 
Danes lahko pričakujete več razumevanja in boljšo povezanost s partnerjem. Prišla bosta do neke skupne rešitve. Samske pa čaka neko spoznanje in postavitev na realna tla. Ponudila se vam bo izredna priložnost, katere razvoj pa bo popolnoma odvisen od vas samih. Dan vam bo naklonjen, izkoristite ga!

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 4

RIBI

Splošno: 

Razmislite o tem, da ste morda preveč nedostopni in preveč zaprti v svoj svet. Vedno bolj ste nepotrpežljivi. Ne morete prehitevati dogodkov, priti mora pravi čas. Nekoliko lažje vam bo, ko se boste domislili, da bi vam nekdo lahko pomagal na finančnem področju. Ponudili vam bodo neko poslovno sodelovanje. 

Ljubezen: 
Tisti, ki ste v razmerju, boste danes iskali načine, kako bi lahko ponovno prižgali iskrice v vašem razmerju. Delo bo še toliko težje, saj vam partner ne bo v nobeno pomoč. Samski pa boste s spontanostjo nase privlekli pozornost neke osebe. Znebite se starega pristopa in izumite nekaj novega, predvsem pa učinkovitega.

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 3

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.