Magazin > Horoskop in Numerologija
8704 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 20. februarja 2023

astrologija, horoskop Profimedia
Ljubezen bo prepletena z željo po biti ljubljen.

Na področju čustev boste podzavestno pričakovali bolj izčrpne odgovore na svoja globoka vprašanja. Potrebovali boste več zbranosti, da boste lahko sproti opravili z obveznostmi, ki so pred vrati. Ne izgubljajte energije z nepotrebnimi konflikti ter brezglavim dokazovanjem na področju odnosov. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Kljub Mlaju boste preveč sumničavi in namesto da bi pomemben pogovor opravili na štiri oči, boste iskali odgovore na napačni strani. Skušajte razumeti, da ne razmišljajo vsi v enaki smeri.

BIK
Čimprej se namesto da se neprestano pritožujete sprijaznite s tem, da boste kljub energiji Mlaja, ki naj bi vas prebudila nekoliko razočarani. Še posebej na področju dela, kjer boste obstali na mestu.

DVOJČKA
Veliko stvari se je nakopičilo, zato nikakor ne boste znali delovati sproščeno, kot ste vajeni običajno. Vaše telo vas bo opozorilo na dogajanje, ki ne bo najbolj ugodno. 

RAK
Zberite na kariernem področju pogum za dejavnost, s katero bi spremenili ali popestrili vsakdan. Znali boste zaupati v ugodne rešitve ter se tudi prilagoditi, če bodo to od vas zahtevali.

LEV
Še sami ne veste, kaj je v resnici sploh narobe, vendar nikakor ne boste znali poiskati notranjega miru in prisluhniti tistim, ki vas sprašujejo kaj naj v določeni situaciji naredijo.

DEVICA
Priznali si boste, da čudeži ne obstajajo, zato se boste morali v določeni situaciji bolj potruditi. Slabše počutje se bo razvilo tudi v kaj več, če ne boste pozorni, zato se mu iznajdljivo izognite.

TEHTNICA
Sprejmite z energijo Mlaja vse kar se vam ponuja in ne pretiravajte z ničemer. Izžarevali boste zunanjo in prav tako notranjo lepoto, ki bo vplivala na ljudi v vaši bližini.

ŠKORPIJON
Z ugodno in nežno energijo Mlaja v ribah boste zaželeni in dobrodošli v vsaki družbi, kjer se boste pojavili. Čustva boste izražali spontano in instinktivno, zato pričakujte zanimiv odziv.

STRELEC
Nikar si ne naložite preveč obveznosti, saj jih ne boste mogli opraviti tako kot bi želeli. Zmanjkalo vam bo tudi časa za ljubljeno osebo, iz česar se lahko razvije nekaj nesporazumov.

KOZOROG
Končno se vas bo dotaknila spodbudna in topla energija Mlaja, ki podpira dinamiko in krepi voljo. V današnjem dnevu se boste počutili v svojem elementu, zato vam nič ne bo težko.

VODNAR
S taktiko samoobvladovanja boste lažje kot v preteklih dneh rešili zapleteno uganko, brez da bi pri tem povzročili dramo. Nekdo vam bo za vse skupaj hvaležen, kar bo tudi pokazal.

RIBI
Z ugodno planetarno vibracijo boste zadovoljni, saj bodo povečana radovednost, pogum in odločnost faktorji, ki vas lahko popeljejo na področju kariere do samega vrha. 


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.