Magazin > Horoskop in Numerologija
9876 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 20. julija 2020

astrologija, horoskop Profimedia
Koga čaka lep začetek tedna?

OVEN
Splošno: 

Čutite, da si zaslužite več, kot imate? Bodite zadovoljni s tem, kar imate trenutno, saj premalokrat pomislite, kako bi bilo, če bi vse izgubili. Ne bodite pohlepni, saj vas lahko življenje preseneti na vsakem koraku. Bodite previdni, kako se obnašate do soljudi. Prav je, da ne obrekujete, saj bi si na tak način ustvarili le sovražnike.

Ljubezen
Predstavniki moškega spola boste danes zelo resni, morda celo malce oddaljeni od partnerke. Zelo se vam bo, da potrebujete čas za razjasnitev svojih misli. Vzemite si ga. Poskrbite za to, da ji boste v večernih urah namenili dovolj pozornosti, saj se bodo lahko v nasprotnem primeru med vama pojavili prepiri. Bodite odkriti in ji zaupajte svoje skrbi. Naučite se, kaj pomeni biti dober partner.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 4

BIK
Splošno: 

Si želite prave rasti na delovnem mestu? Prav je, da si želite premika naprej, toda premislite, ali počenete to na pravi način. Zdi se, da ne uporabljate ustreznih metod, ki bi vas vodile do novega, višjega delovnega mesta. Na službeno področje bo zagotovo posijalo sonce, toda prav bi bilo, da bi razmislili, kaj vse bi še lahko naredili za izboljšanje sedanje situacije.

Ljubezen
Danes boste skeptični glede vašega razmerja. Med vama s partnerjem se bo lahko pojavila mučna tišina, ki bo zaznamovala današnji dan. Prekinite jo, čeprav ne marate popuščanja. S trmo ne bi prišli prav daleč. Predstavniki moškega spola boste danes želeli razjasniti stvari. Bodite pogumni in povejte resnico. Res je, da je boleča, toda bodite optimistični.

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 3

DVOJČKA
Splošno: 
Čutili boste, da vam delovne okoliščine danes nikakor niso naklonjene. Česarkoli se boste lotili, nikakor ne boste mogli doseči želenega rezultata. Ne obupajte. Tak bo le današnji dan, zato si vzemite čas. Vaša storilnost bo jutri na višjem nivoju. Ko se boste vrnili domov, si oddahnite in se zahvalite svojemu telesu, da vzdrži v tako napornem okolju.

Ljubezen
Tako kot delovne okoliščine vam tudi ljubezenske danes ne bodo naklonjene. Popoldan lahko pričakujete prepire in spore s svojim partnerjem. Pojasnite mu, da potrebujete mir zaradi napornega dne. Krivda bo na vaši strani, saj boste slabo voljo prinesli v partnersko zvezo. Opravičite se in odpravite svojo napako!

Ljubezen: 2
Služba: 1
Zdravje: 2

RAK
Splošno: 

Na službenem področju boste danes prejeli prijetne novice. Pred vami je potovanje, ki bo vključevalo tudi procese izobraževanja, ki jih boste lahko nato uporabili za uspešno nadaljevaje vašega dela. Mnogi boste pričeli graditi kariero. Čas bo ugoden za to, zato pokažite, kaj vse zmorete. Pazite na finance.

Ljubezen
V ljubezni boste čutili, da vstopate v obdobje miru in harmonije. Zdelo se vam bo, da še niste bili srečnejši. V razmerju boste čutili obilo stabilnosti in lahko ste prepričani v to, da izpolnjujeta pričakovanja drug drugega. Pričakujte bogato komunikacijo s partnerjem. Zdelo se vam bo, da med vama ni ovir. Bravo!

Ljubezen: 6
Služba: 5
Zdravje: 5

LEV
Splošno: 

Na delovnem mestu boste danes čutili praznino. Zdelo se vam bo, da se ne dogaja nič novega, nič razburljivega in nič presenetljivega. Ne prenaglite se, kajti kaj kmalu boste prezaposleni. Zdravje: premislite o tem, koliko se posvečate svojemu notranjemu in fizičnemu stanju. Poiščite pravo ravnovesje.

Ljubezen
Zelo se boste gnali, da bi vaše razmerje delovalo tako, kot ste si zamislili. Pri svojih zamislih bodite previdni in upoštevajte tudi mnenje partnerja, ki se danes morda ne bo strinjal z vami. Ne bodite žalostni. Prav je, da se naučite poslušati in sprejemati tudi njegovo mnenje. Že danes pričnite delati na tem in videli boste, da se vam bo obrestovalo.

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 3

DEVICA
Splošno: 

Danes boste morali paziti na svoje finance. Morda se boste zapletli v situacijo, ki vam ne bo prinesla nič kaj dobrega. Če se boste pogajali o določenemu sodelovanju, potem vam odsvetujemo, da bi v tem tednu sprejeli kakršnekoli odločitve. Previdno! Zdravje: odsvetujemo vam napor na delovnem mestu. Poskrbite za svoje telo in mu privoščite dovolj fizične aktivnosti.

Ljubezen
Vezani boste navdušeni, saj boste s partnerjem lahko govorili odprto o vseh zadevah. Ne bo vas sram in ne boste čutili zadržkov. Zdelo se vam bo, da imata s partnerjem razjasnjeno vse in da med vama ni posebnih ovir. Samski boste osamljeni. Zaželeli si boste, da bi imeli ob sebi osebo, ki bi vas razumela. Naredite nekaj za to!

Ljubezen: 4
Služba: 2
Zdravje: 3


TEHTNICA
Splošno: 

Pri delu boste že danes pokazali, da imate dovolj izkušenj, ki vam bodo pomagale pri novih delovnih obveznostih. Nadrejeni bodo z vami zelo zadovoljni, saj jih boste s svojo zrelostjo pozitivno presenetili. Presenetili boste celo sami sebe. Bodite ponosni na to, da znate unovčiti svoje znanje. Ste na dobri poti, da boste dosegli svoje cilje. 

Ljubezen
Danes bodite previdni. Predvsem predstavniki moškega spola boste lahko storili napako. Preden se boste zapletli z neko osebo, premislite, kako dobro jo poznate. Vsekakor je prav, da ste navdušeni, toda ne ustvarjajte si iluzij. Četudi se vam bo zdelo, da vas preganja čas, se umirite. Nikamor se vam ne sme muditi. Vzemite si čas, ki ga potrebujete.

Ljubezen: 2
Služba: 5
Zdravje: 5

ŠKORPIJON
Splošno: 

Na delovnem področju boste deležni velikega uspeha in lahko si boste čestitali, a pred vami bo hitro nov podvig, morda celo napredovanje. Zagotovo je viden premik na bolje, ki ste ga čakali tako dolgo. Prav je, da ste se borili in vztrajali do konca, kajti pred vami je povsem novo poglavje. Pričnite ga z velikim navdušenjem!

Ljubezen: 
Začutili boste, da je čas, v katerem se nahajate, resnično primeren in ugoden za temeljite spremembe. Vezani boste navdušeni nad razmerjem, zato boste menili, da je pravi čas, ko lahko postaneta s partnerjem konkretnejša. Danes boste razmišljali o skupni prihodnosti. Naj ostane le pri razmišljanju, saj bo sprva potreben še pogovor s partnerjem. Poiščite ustrezen trenutek.

Ljubezen: 4
Služba: 6
Zdravje: 5


STRELEC
Splošno: 

Predstavnica ženskega spola se bo danes vtikala v vse vaše zadeve na službenem mestu. Prav je, da ji pustite, toda le do določene stopnje. Opozorite jo, da je vaše delo le vaše in da ga vi sami opravljate najbolje. Bodite previdni pri svojem izražanju, da ne bi prišlo do prepira. Zdravje: ne bodite tako živčni. Umirite se. 

Ljubezen
Potrebujete prenovo v ljubezni. Kljub temu, da veste, da ste zaljubljeni, vas še vedno preganjajo dvomi. Morda je to zato, ker se bojite globlje zaobljube in ker še dvomite, da ste sposobni imeti resno zvezo. Predvsem predstavniki moškega spola si prisluhnite, saj boste le tako lahko spoznali, kaj dejansko potrebujete. Danes bodite pazljivi pri izražanju svojih občutkov.

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 2


KOZOROG
Splošno: 

Danes boste presenečeni, saj boste slišali neprijetno novico, ki bo vplivala predvsem na vaše finance. Ne bodite presenečeni, če vam bodo na delovnem mestu sporočili, da so vam znižali plačo. Ravnajte previdno z denarjem in si ne privoščite toliko zabave v prostem času. Nadzirajte se, ko zapravljate denar. Zdravje: danes se bo lahko pojavil glavobol. Pijte veliko tekočine.

Ljubezen
Predstavniki moškega spola bodite previdni, saj se zdi, da boste danes pretiravali s svojim vztrajanjem. Prav je, da ste vztrajni v ljubezni, toda če ste samski in vas oseba zavrne, potem je zagotovo čas za umik. Podajte se v podobo lovca in prevzemite njegove karakteristike. Na svetu obstaja več oseb, s katerimi se lahko ujamete. Naj vas ne skrbi!

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 2

VODNAR
Splošno: 
Danes boste prejeli dobre novice, še posebno glede financ. Prav je, da ste na začetku skeptični in da se nad novico navdušite šele takrat, ko bodo informacije zares preverjene. Na delovnem mestu se bodo pojavile okoliščine, ki vam bodo omogočile osebno in profesionalno rast. Ne skrbite, saj boste nov mesec že pričeli zares uspešno!

Ljubezen
Predstavniki moškega spola boste pričeli dvomiti v lastno srečo v vašem ljubezenskem razmerju. Zdelo se vam bo, da je iskrica mimo in da med vama s partnerko ni take strasti, kot je prevladovala nekoč. Ne sklepajte prehitro. Prespite današnji dan, saj se bodo lahko že jutri vaši občutki povsem spremenili. Ne ravnajte prehitro, saj bi to lahko kasneje obžalovali.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 4

RIBI
Splošno: 
Pri delu se boste počutili slabo, toda povsem po lastni krivdi. Iskali boste napake, ki dejansko ne bodo obstajale. Poslovite se od samokritičnosti in natančnosti, ki onemogočata vaš razvoj. Pokažite, da imate delovni potencial in ne zavrite vsega samo zato, ker niste zadovoljni sami s seboj. Finance: čas je, da premislite, preden boste odprli svojo denarnico!

Ljubezen
Moški predstavniki boste danes ljubosumni, saj boste slutili, da se vaša partnerka ogreva za drugega moškega. Preden jo boste obtožili, se prepričajte, ali so vaše obtožbe realne, saj bi se lahko osramotili pred ostalimi. Sumničavost tokrat raje pustite ob strani, saj bo vse le plod vaše domišljije. Tudi predstavnice ženskega spola ne boste navdušene nad svojim partnerjem.
 
Ljubezen: 2
Služba: 2
Zdravje: 3

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.