Magazin > Horoskop in Numerologija
6592 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 20. marca 2023

astrologija, napoved, horoskop Profimedia
Osredotočite se na področja, ki vas zanimajo in osebe, ki so vam resnično pri srcu.

Poskrbite, da se boste kjerkoli se boste pojavili kljub labilnosti, ki sili v ospredje počutili sproščeno. Preusmerite pozornost, razmišljajte in počakajte, da se bo zadeva, ki je zelo pomembna razjasnila. Živčnost in notranje napetosti prelevite v nekaj pozitivnega. (Horoskop.si)

OVEN
Trenutki, obarvani s pomladnimi energijami, bodo namenjeni raziskovanju in razmišljanju o čustvih, ki jih še vedno niste pometli pod preprogo, čeprav bi bilo to veliko lažje za vas.

BIK 
Odnehajte s trudom, saj vidite, da vas določena oseba utruja in celo bremeni. Kljub nežnim energijam boste presegli sami sebe, saj boste dovolj močni, da naredite na tisti korak, ki ga imate v mislih že dlje časa.

DVOJČKA
Razvrstite obveznosti od bolj pomembnih do manj pomembnih pri tem pa pazite, da ne boste zaradi zasanjanosti, ki vas bo ujela, spregledali kakšnega pomembnega ključa.

RAK
Nekdo bo z vami kljub temu da vas obdaja energija lune v ribah, ki poudarja sočutje malce nesramen. Vse skupaj bo vključevalo še nekaj pikrih pripomb, ki jih ne boste zlahka pozabili. 

LEV
Prizanesite tokrat nekomu izmed sodelavcev, ki se nikakor ne znajde. Pomislite, kaj če bi to doletelo vas in bi se vam vsi v vaši bližini posmihali, namesto da bi vam priskočili na pomoč.

DEVICA
Zavrnitve in negativne informacije vas lahko spravijo iz tira, zato se kočljivim situacijam izognite. Brez pravega razloga se ustavljate in preverjate, ali niste česa pozabili ali spregledali. 

TEHTNICA
Sestavite se in spremenite svojo trenutno taktiko, sicer boste ostali brez rezultatov, ki jih tako zelo nestrpno pričakujete. Prihaja navdih za poglabljanje v čustvene situacije. 

ŠKORPIJON
Sami presodite, kam vas najbolj vleče srce in nadaljujte s svojim simpatičnim stilom. Luna v znamenju rib bo prebudila čustveno plat in vas spomnila, kako lepo se imate lahko.

STRELEC
Počasi izgubljate potrpežljivost, zato se boste uprli in pokazali, da drugi ne morejo razpolagati z vašim časom in čustvi. Na ljubezenskem področju vas čaka nekaj lepega in vznemirljivega.

KOZOROG
Kljub luni v ribah boste razpoloženi za karierne in finančne premike in nikakor nočete ostati v ozadju. Prednost bo v tem, da se ne boste ob prvih zapletih umaknili, temveč boste samozavestno nadaljevali.

VODNAR
Ljubezenske zvezde vas bodo zmedle, saj boste pričakovali bolj jasno dodelan  razplet. Priznali si boste, da vam je nekdo resnično pri srcu, kar vas bo navdalo s toplino.

RIBI
Vse se bo z energijo lune v vašem znamenju počasi uredilo, čeprav boste po tihem še vedno iskali razloge, da bi zakomplicirali situacijo. Začutili boste rahlo nezadovoljstvo.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.