Magazin > Horoskop in Numerologija
6891 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 29. novembra 2021

astrologija, horoskop
Zaradi konjunkcije Sonca v povezavi z Merkurjem se bo vaš um osredotočal na komunikacijo ter hitre korake, ki lahko vsebujejo željo po tveganju.

Zaznali boste mentalno budnost, aktivno razmišljanje, prilagodljivost in radovednost. Pričakujte številne osebne interakcije z brati in sestrami ter ostalimi družinskimi člani. Obdani boste z novimi informacijami, ki jih je treba obdelati ter odločitvami. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Poskusite danes, ko vas spremlja prijetna energija lune v znamenju tehtnice, z majhnimi koraki naprej in si poiščite pomoč, podporo in nasvet. Naj vam ne bo narodno, če se ne znajdete sami.

BIK 
Občutili boste, da vam mečejo polena pod noge, morda malce pretiravate, glede na to, da v resnici ni na vidiku nobenih večjih ter bistvenih sprememb. Poskusite se notranje umiriti.

DVOJČKA 
Po današnjem pogovoru boste dolgo razmišljali ter končno ugotovili, katera je prava pot, posebno v odnosih s tistimi, ki vas vznemirjajo že nekaj časa. Umirjena energija vas vodi k sreči.

RAK 
Kljub prijetni energiji lune v znamenju tehtnice postajate vedno bolj nepotrpežljivi in radi bi vsa nesoglasja čim prej pustili za seboj. Pazljivo s tistimi, ki bi vas morda radi nadzirali.

LEV 
Zadeve, ki vas bremeni, ne morete rešiti na način, ki ste ga običajno uporabili. Vmes se je zgodilo še nekaj, kar bistveno vpliva na celotno situacijo. Ostanite na trdnih tleh, saj imate možnost za napredek.

DEVICA 
Pazite, da ne bi po nepotrebnem spodbujali slabih občutkov o sebi, svojih sposobnostih ali igrali vloge žrtve. Močnejši ste, kot se zavedate, spremlja vas tudi diplomatski pristop.

TEHTNICA 
Pojavila se bo logična posledica, ker pomembnih zadev niste pravočasno rešili. Energija, ki jo prinaša luna v znamenju tehtnice, vam lahko pomaga poiskati tisto, kar potrebujete.

ŠKORPIJON 
Če se izobražujete ali se pripravljate na večji nakup, vam bo luna v tehtnici priskočila na pomoč. Težave z zdravjem in počutjem bodo le še preteklost, saj boste znali poskrbeti zase.

STRELEC 
Čeprav se trudite in tudi v ljubezni ste se odločili, da si določenih stvari ne boste več dovolili, se tokrat ne boste rešili tako lahkotno, kot ste vajeni. Nekdo vas utegne še presenetiti.

KOZOROG 
Spoznali boste, da ima vsaka zgodba svoje zaplete, večina pa tudi srečen konec. Odločili se boste za nekaj pomembnega in lahko ste dejansko zadovoljni, saj se odpirajo nova vrata.

VODNAR 
Z energijo lune v tehtnici bodo v ospredje stopile dejavnosti, ob katerih se lahko izkažete z resnostjo in zanesljivostjo. Pričakujete lahko tudi presenečenja, posebno glede prijateljskega odnosa.

RIBI 
Vprašajte se, kaj je pravi razlog za dileme in razmislite o vsem skupaj. Morda gre le za to, da si ne vzamete dovolj časa za pogovor in poglobitev v situacijo, ki že dolgo ni več urejena.
 

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.