Magazin > Horoskop in Numerologija
10377 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 20. septembra 2021

astrologija, horoskop Profimedia
S konjunkcijo med Luno in Neptunom vas lahko v vseh situacijah rešijo bujna domišljija, dober spomin in dobra sposobnost vizualizacije.

Zaželeli si boste sprostiti se, plesati in doživeti nekaj več. Zastavljene meje vas bodo samo še dodatno vznemirjale, zato se neobremenjeno prepustite energiji, ki bo dovolila čutiti in to tudi izraziti na glas. (Vir: Horoskopi.si)

OVEN
Ostanite mirni, tudi če se boste znašli v položaju, ko bodo na preizkušnji zaradi zoprnega sodelavca vaši živci. Brzdajte svoj temperament, saj bi lahko v jezi rekli in storili stvari, za katere bi posledice še dolgo čutili.  

BIK 
Zdravje trenutno ni najbolj stabilno, zato bodite pozorni, da se zdravo prehranjujete, zaželenega pa bi bilo tudi več gibanja v prostem času. Pustite stres tam, kjer je, vstran od vas.

DVOJČKA 
Kar se vam bo danes, ko se luna nahaja v ribah dogajalo, vas bo spravljalo v dobro voljo in smeh, saj boste končno dobili potrditve za določene zadeve, ki so vas obremenjevale.

RAK 
Čeprav boste s težavo nekomu razložili, kaj si želite, bo vsekakor vredno truda. Motilo vas bo le dejstvo, da boste razmišljali preveč dolgoročno, kar vas lahko vodi v trenuten nemir.

LEV
Zaradi povečane labilnosti, ki jo prinaša luna v ribah, se bo nekdo želel z vami malce poigrati, vendar mu ne smete dovoliti, da se spusti preko začrtanih meja. Ne bodite tako raztreseni.

DEVICA
Z luno v ribah se boste poklonili ljubezni. Željni boste nežnosti, lepih komplimentov in bližine. Marsikateri odnos se bo znašel v veliko bolj simpatičnih energijah kot v preteklih dneh.

TEHTNICA
Želeli si boste navezati tesnejše stike in se o vsem kar vas bremeni pogovoriti. Potrebno bo poiskati čas za umirjen pogovor, saj lahko drugače izbruhnejo zoprni konflikti. 

ŠKORPIJON
Preveč boste kljub nežnim energijam lune v ribah razmišljali o spolnosti, ne boste pa veliko naredili za več dogajanja na tem področju. Priporočljivo je, da se sprostite in uživate.

STRELEC
Priznati si boste morali, da imate premalo časa, da bi se posvečali vsem stvarem, ki so se pojavile na vašem urniku. Primanjkovalo vam bo moči in zato si boste želeli le umakniti se v svoj svet.

KOZOROG
Pred kratkim ste dovolili, da vam nekdo, ki je povezan z vami narekuje stvari, ki vam niso preveč všeč. Ko boste o vsem skupaj razmislili, bo lažje, osredotočili se boste na nekaj, kar vas navdušuje.

VODNAR
Zaradi vpliva lune v ribah, ki povečuje občutljivost, se nikar ne spuščajte v merjenje moči. Ne doma ne med prijatelji ne pričakujte, da boste imeli glavno besedo, ker vas bodo želeli nadvladati.

RIBI
Dovolili si boste, da vas bodo čustva, ki se bodo z luno v vašem znamenju razbohotila, dodatno spodbujala in osrečevala. Samski boste imeli v krogu družbe veliko prijetnih in vznemirljivih priložnosti za pogovor.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.