Magazin > Horoskop in Numerologija
8793 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 21. avgusta 2023

numerologija, astrologija Profimedia
Ker boste zelo neodločni, ne boste točno vedeli, česa si želite in to vas bo spravljalo ob živce.

Pomirite se in si vzemite nekaj več časa za sproščen pogovor, ki vas bo odrešil skrbi. Dan bo navdihnil vse tiste, ki v prejšnjih dneh niste znali poiskati pravih priložnosti in ujeti navdiha. Odkrito se boste soočali, resnica bo prava izbira. Na miselnem področju boste daleč v ospredju. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Brez slabe vesti boste z energijo lune v znamenju tehtnice, ki poudarja lepoto, popestrili področje ljubezni, kar vam bo dajalo neverjetno moč za premagovanje najtežjih ovir na področju kariere.

BIK
Prenehali boste z razmišljanjem, da potrebujete nekaj novega in drugačnega. Tokrat se boste znali brez težav skromno zadovoljiti s tem, kar vam življenje v danem trenutku ponuja.

DVOJČKA
Priznali si boste, da se težave pojavijo zato, da bi jih lahko rešili in si nato ustvarili boljše pogoje. Pred vami je čas iskanja rešitev, najprej pa se boste zavedali, da ste zaradi preteklih težav sedaj še močnejši.

RAK
Ker boste zaradi obilice opravkov utrujeni in malce brezvoljni,  boste težko sprejemali, da morate na uspeh čakati ter se prilagajati drugim. Zavedajte se, da so tudi počasni koraki lahko vodilo k uspehu.

LEV
Če vam bo zmanjkalo volje ali zagona, se nikar ne ustrašite, saj vam bo na pomoč priskočil Merkur v znamenju device, ki ne bo odobraval nobenega obotavljanja ali počasnih premikov.

DEVICA
Z luno v tehtnici prihaja poseben notranji preblisk, da bi morali svoje stanje zavesti dvigniti višje, ter odpraviti tiste malenkosti, ki vas še vedno vznemirjajo, čeprav se jih po tihem zavedate.

TEHTNICA 
Pomembno bo, da se na področju dela in financ vključite v prave smeri, saj bi vas lahko napačne odločitve popeljale v osebnostno zmešnjavo. Nikar ne skušajte iskati bližnjic.

ŠKORPIJON
Izostren bo občutek za iskanje prave resnice in direktnih odgovorov, zato nič ne bo ostalo nedorečeno, saj si tega ne boste dovolili. Brskali boste tako dolgo, da boste našli odgovor.

STRELEC
Ljubezen boste kljub luni v znamenju tehtnice dojemali bolj svobodno, nekoliko drugače kot običajno. Ravno zato se vam lahko zgodi, da vas določeni ljudje ne bodo razumeli.

KOZOROG
Tokrat ničesar ne boste obljubljali, saj še sami ne boste točno vedeli, kam si želite popeljati svojo ljubezensko pot. Bolj bodo drezali v vas in vas spraševali, bolj se boste umikali vase.

VODNAR
Prepiri se bodo odvijali v smeri raznih zahtev, ki ne bodo izpolnjene, ter različnih predstav, ki se ne bodo dopolnjevale v celoti. Poiskati skupno točko in se znati razveseliti bo težka naloga.

RIBI
Po vseh napornih poskusih, da bi se prebili naprej, se boste ustavili ter analizirali svojo pot. Prišli boste do spoznanja, da ste nekaj počeli narobe ter da se niste povezali s pravimi osebami.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.