Magazin > Horoskop in Numerologija
3472 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 21. marca 2022

astrologija, napoved Profimedia
Dan, v katerem boste delovali brez ovir, na podlagi svoje strasti in notranjih občutkov.

Delovanje bo intenzivno, polno močnih zaznav, ki pa jih boste morali nekako sprostiti. V ljubezenskih odnosih prihajata posesivnost in ljubosumje, ki lahko skalita mir ter razumevanje. Ne dovolite si izbruhov, raje se zadržite! (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Z luno v škorpijonu boste delovali zelo razgibano. Več kot običajno boste razmišljali tudi o poslovnem ali drugem sodelovanju, vendar pa bodite bolj previdni pri načrtovanju novih poti. 

BIK
Začutili boste povečano željo po svobodi in samostojnosti. Ker boste opazili, da tisti, ki vas obkrožajo, niso preveč zainteresirani, boste morda celo užaljeni. Ne skrbite, kmalu vam bodo začeli slediti.

DVOJČKA
Zapletli se boste v spor z nekom, ki vas že nekaj časa vznemirja in vas čustveno obremenjuje. Izkoristite nesporazum in razčistite odnos, ki se še vedno lahko zavrti v pravo smer.

RAK
Zaradi vpliva lune v škorpijonu bodo ljubezenska čustva na preizkušnji. Po eni strani boste razneženi, po drugi pa vas bodo razžirali dvomi in skrbi, kar pa za ljubezensko razmerje ni priporočljivo.

LEV
Če dejanja govorijo zase, se nikar ne prenaglite. Opazujte reakcije ljudi, ki vas obkrožajo. Prisoten pa bo tudi nekdo, ki bo pospešil vašo strmo in s trnjem obdano pot k dolgo želenim spremembam. 

DEVICA 
Prihaja premik k sodelovanju z drugimi in reševanju nalog ter težav skupaj z njimi. Na prvem mestu bo kljub vplivu lune v škorpijonu, ki poudarja notranjo moč sposobnost prilagajanja.

TEHTNICA
Samozavestno stojte za svojimi načeli in ne pustite, da vam nekdo narekuje drugačna pravila od zastavljenih. Dan bo primeren tudi za razčiščevanje družinskih odnosov, ki niso stabilni.

ŠKORPIJON
Z luno v vašem znamenju prihaja občutek, da ste trden član skupnosti, na katerega se vsakdo lahko zanese. Bolj kot na prihodnost se boste v današnjem dnevu zanesli na sedanji trenutek.

STRELEC
Povsod boste zaradi sumničave energije videli ljudi, ki vam hočejo škoditi, zato se boste zapirali sami vase. Kdor bo drezal v vas, lahko pričakuje zelo oster odziv ter kakšno kritiko.

KOZOROG
Ponudite svojo roko in podprite nekoga, ki potrebuje pomoč. Polni boste ljubezni in vsem, ki jih imate radi, boste tokrat privoščili le najboljše. Izogibajte se konfliktom ter stresnim situacijam.

VODNAR
S svojimi običajnimi zvijačami ne boste veliko dosegli. Sicer so dobre, vendar jih prepogosto uporabljate, zato bodo bližnji hitro spregledali vaš namen. Bodite raje popolnoma pristni in uspelo vam bo.

RIBI
Notranje boste zaradi lune v škorpijonu nemirni. Vedno znova se lahko zapletate v prepir, ki ne vodi nikamor. Razmislite v tišini o vsem kar vas bremeni in se nekoliko zadržite pred komentarji.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.