Magazin > Horoskop in Numerologija
9134 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 21. novembra 2022

astrologija Profimedia
Obdani z motivacijo se boste lotili tudi težjih in kompliciranih zadev, ki jih boste znali kljub oviram popeljati do končne točke uspeha.

Diplomatsko in pogumno delovanje vas vodi k novim priložnostim, ki se bodo odpirale ena za drugo. Ne bojte se resnice, raje poiščite odgovore na kočljiva vprašanja in o njih bolj temeljito razmislite. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Podlegli boste pogojem in volji drugih, ker nimate dovolj moči, da bi nekaj zaključili sami. Pazite, da ne bi zopet pozabili na pomembno vprašanje, ki se bo dotikalo osebnega področja.

BIK 
V ljubezni boste dopoldan, ko bo luna še v tehtnici, prijazni in mirni. Spoznali boste, da imata veliko skupnih točk, tudi strast bo velika. Na področju denarja ne bi smeli biti preračunljivi.

DVOJČKA 
Neskončna argumentiranja z napačnimi osebami vas lahko privedejo do točke eksplozije. Potrebujete listine in dokazila zato, namesto da se prerekate, počakajte na ugoden trenutek.

RAK ,
Dajali boste občutek, da namenoma nočete spregledati glede določenih stvari, ki so več kot očitne. Nekdo vas bo opozoril, vendar boste vse skupaj zaradi povišanega ega ignorirali. 

LEV 
Z luno v tehtnici dopoldne pričakujte veliko več dobrih zamisli kot v preteklih dneh. Iskrenost in direkten pristop prinašata več zadovoljstva, še posebej na področju ljubezni. 

DEVICA 
Čeprav ste že močno naveličani določenih opravkov, bo treba na področju kariere zavihati rokave in malce potrpeti. Z veseljem boste zapravljali in se spogledovali z lepimi stvarmi. 

TEHTNICA 
Čeprav se bo nekaj zelo pomembnega reševalo drugače, je vendarle potrebno prisluhniti in se pogovoriti. Približuje se srečanje, ki lahko pričara nekaj povsem drugačnega. 

ŠKORPIJON 
Ste tik pred točko, ki vas vodi v boljše in mirnejše obdobje. Poznate sebe in dvome, ki se pojavijo vsakič, ko ste pod pritiskom, zato se jim boste lažje kot običajno izognili.

STRELEC 
Ker boste ob prehodu lune v škorpijona prehitro odgovorili na vprašanje, ne bodite presenečeni, če se bo vse skupaj zapletlo. Najprej boste prepričani, da boste zmogli, nato boste začeli dvomiti. 

KOZOROG 
Pred vami je zahteven dan, tudi domači in prijatelji se bodo pritoževali nad negativnimi energijami. V ljubezni se nikakor ne boste mogli odločiti, zato sprejmite situacijo takšno, kot je. 

VODNAR 
Slabe volje boste zato, ker idealne rešitve kljub aktivnemu iskanju ne bo na spregled.
Pričakujete preveč, obremenijo vas lahko tudi posledice dejanj, povezanih s preteklostjo. 

RIBI 
Tokrat ne boste pripravljeni brati med vrsticami, čeprav nekdo pričakuje od vas, da boste brez razlage razumeli vsa dejstva. Usmerite se le v tisto, kar resnično dobro poznate. 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.