Magazin > Horoskop in Numerologija
9045 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 21. oktobra

astrologija
To pravijo zvezde.

OVEN
Splošno:

Tudi danes boste imeli pomisleke, saj se ne boste sposobni predati delu s polno paro. Res je, da vam zvezde niso najbolj naklonjene. Vseeno ohranite pozitivizem, saj vas bo samo ta pripeljal daleč. Bodite potrpežljivi, saj rezultati ne bodo vidni kar čez noč. Ohranite miren temperament in mirno kri. Ne bodite živčni, da ne bo vaše počutje še slabše.

Ljubezen:
Vezani boste tudi danes zaupali v svojega partnerja. Čutili boste, kako se mu predajate vsak dan bolj. Prepričani boste v vajin odnos, in sicer tako močno, kot že dolgo niste bili. Obnovili boste svoje čute. Predstavniki moškega spola bodite vsekakor previdni, saj kljub vsemu dvomite v zvestobo partnerke. Ne dvomite! Samski boste danes zagotovo uspešni.

Ljubezen: 4
Služba: 2
Zdravje: 4

BIK
Splošno:

Pri delu ste lahko tudi bolj uspešni. Premislite o tem, kako se lotevate delovnih nalog. Nove priložnosti za poslovni uspeh so že na poti. Čeprav imate mnogo poznanstev in zanimivih stikov, jih ne želite izkoristiti. Pomislite, morda pa bi vam ravno to pomagalo napredovati. Danes boste spoznali še eno zanimivo osebo.

Ljubezen:
Tisti, ki ste v ustaljenem odnosu, ste morda malce pretiravali z včerajšnjim treznjenjem. Vsekakor ste zaljubljeni in prav je tako. Naj vas ne vrže s tira vsak manjši prepir. Premislite o svoji občutljivosti. Samski boste hrepeneli po nekom, ki vam trenutno ni naklonjen. Ne glede na vse ohranjate upanje, toda čemu? Živite dalje in spoznavajte nove ljudi.

Ljubezen: 2
Služba: 4
Zdravje: 4

DVOJČKA
Splošno:

Pokažite pripravljenost na delo. Vsekakor imate veliko delovnih obveznosti, toda če boste pokazali nehvaležen odnos, boste dosegli ravno obratni učinek. Sedaj ste pred preizkušnjo, saj nekdo misli, da si zaslužite napredovanje. Čas je, da se izkažete. Slabo voljo boste ob koncu dela pregnali z meditacijo ali fizično aktivnostjo. Privoščite si dovolj sprostitve in poskrbite za svoje zdravje!

Ljubezen:
Morda v sebi gojite nostalgijo. Ne primerjajte razmerij med seboj. Če niste srečni, potem je čas, da greste dalje. Predstavnice ženskega spola boste nesrečne. Prevzel vas bo občutek obupa, počutile se boste krive. Če se v razmerju, ki ga imate, ne počutite dobro, ga zapustite. Ne odlašajte več, saj se taki občutki nezadovoljstva ne morejo spremeniti čez noč. Svetujemo vam, da si vzamete čas za premislek.

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 1

RAK
Splošno:

Vsa neodločnost pri delu bo danes izginila. Morda boste čutili napetost v odnosu s sodelavcem, toda vsekakor to ne bo vplivalo na vaše delo. Osredotočite se na končni rezultat, ki ga želite doseči. Vsekakor vam bo danes uspelo. Pazite na odnose doma, saj se boste domov vrnili slabe volje. Premislite o tem, ali je vaš razlog za to res utemeljen. Ne prenašajte slabe volje na bližnje!

Ljubezen:
Predstavnice nežnejšega spola boste zmedene. Če ste samske, se vam bo nekdo približal. Ne razumite ga napačno, saj si bo želel le vašega prijateljstva. Samo čas lahko prinese preskok v ljubezen. Vezani lahko pričakujete izboljšanje v razmerju, ki ga imate. Vsekakor se morate zavedati, da dobro razmerje temelji na dialogu in komunikaciji. Pokažite navdušenost nad partnerjevim trudom.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 4

LEV
Splošno:

Tudi danes boste še vedno prijetno presenečeni nad novostmi, ki vam jih je sporočila nadrejena oseba. Prav je, da priznate, da vam je naklonjena. Vsekakor vas na tem delovnem mestu čaka lepa prihodnost. Sedaj je čas, da se izkažete. Pokažite, kako pridni in predani ste lahko pri delu. Finance: z denarjem ravnajte razumsko. Zdravje: pazite na bolečine v sklepih.

Ljubezen:
Molk vaju ne bo pripeljal daleč. Prav je, da spregovorite o težavah, ki jih imata s partnerjem. Zvezde nakazujejo, da ne gre za pomanjkanje ljubezni, ampak da težava tiči drugje. Nekaj vaju je oddaljilo, morda delo? Rešitev vajinega odnosa je vsekakor mogoča. Nežnejši spol naj se izogiba sporom in težavam v partnerskem odnosu. Naj vam partner prisluhne.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 2

DEVICA
Splošno:

Nekdo vam ne bo dopuščal napredovanja, zato se boste morali z njim pogovoriti. Morda vam nalaga delo nalašč, saj s tem onemogoča vašo profesionalno in osebno rast. Pokažite malce več odločnosti. Ne dovolite, da drugi upravljajo z vašim življenjem. Poiščite pot, ki vam bo omogočala rast. Čeprav ne bo lahko, se zavedajte, da na tem položaju ni vredno ostati. Pogumno!

Ljubezen:
Samski pazite, da ne boste danes storili nekaj, kar bi nato hitro obžalovali. Bodite zares previdni in pazite na svoje izražanje. Ženske predstavnice se izognite žaljenju partnerja. V nasprotnem primeru se boste morale opravičiti partnerju, ki pa sprva ne bo sprejel opravičila. Vezani ne bodite arogantni do boljše polovice. Kljub slabim okoliščinam skušajte v partnerju poiskati uteho in ljubezen.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 3


TEHTNICA
Splošno:
Če ste bili še včeraj nestrpni, se boste danes že počutili bolje. Zdelo se vam bo, da vas nič ne more spraviti s tira. Bili boste mirni, a pomirili vas bodo drugi. Delovne obveznosti boste opravili brez večjih težav, saj boste premogli izjemen nivo koncentracije. Ob večeru si boste namenili dovolj časa za sprostitev. V sebi boste čutili mir in pomirjenost.

Ljubezen:
Tistim, ki ste v ustaljenem odnosu, se bo danes zdelo, da že prihajate na pot harmonije in sreče v ljubezni. Med vama s partnerjem bo več razumevanja. Predstavniki moškega spola, ki ste pred kratkim prekinili odnos, boste danes spoznali, da ste se odločili prav. Vztrajanje v nesrečni zvezi vas ne bi pripeljalo daleč. Sreča v ljubezni je za vas mogoča, toda še vedno je oddaljena.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 4

ŠKORPIJON
Splošno:

Danes se boste znašli na slepi poti. Pri delu se vam bo zdelo, da nekdo onemogoča pretok vašega znanja. Trenutek, v katerem se boste ujeli, bo le prehoden. Za vas prihaja čas, ko se boste lahko dokazali, toda sprva se zadovoljite z manjšimi delovnimi nalogami. Vsakdo prične pri dnu. Zato bodite potrpežljivi in pokažite predanost do dela. Ne skrivajte v sebi svojih zmogljivosti.

Ljubezen:
Predstavnice nežnejšega spola danes ne boste ravno srečne v ljubezni. Čutile boste, da vam partner nudi vse, morda celo materialno zadovoljstvo, toda vsekakor ne boste popolnoma zadovoljne s čustvenim življenjem. Skušajte se z njim pogovoriti in mu zaupajte svoje občutke. Samski boste postavljeni pred dejstvo. Nekdo bo od vas zahteval zjasnitev.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 2

STRELEC
Splošno:

Tudi danes se boste posvetili delu. Postavili ga boste v središče vašega življenja, saj se vam bo zdelo, da vas le to izpopolnjuje. Pri delu boste naravnost enkratni. Bodite previdni, saj bi si zaradi preobremenjenosti lahko nakopali na glavo težave za domačimi stenami. Nekdo bo želel več vaše pozornosti, vi pa mu je enostavno ne boste zmožni dati. Nerazumevanje v odnosih je mogoče.

Ljubezen:
Ne skrbite. Čeprav tisti, ki imate ustaljen odnos, ne smete pričakovati harmonije in popolnega razumevanja, vaše razmerje še vedno ni v nevarnosti. Ljubezen med vama je močna, toda skušajta se naučiti, kako sklepati kompromise. Vsak naj sprejme svoj del krivde. Predstavnice nežnejšega spola boste bolj prepričane v razmerje, ki ga imate.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 3


KOZOROG
Splošno:

V sklopu financ in poslovanja vam bo danes nekdo predlagal nekaj povsem novega. Pričakujte idejo o tem, kako oplemeniti svoje premoženje. Odsvetujemo vam naglo razmišljanje. Oseba, ki stoji za tem predlogom, zagotovo ne bo povsem iskrena do vas. Bodite previdni, da vas ne bo ukanila. Zdravje: ne pretiravajte z delom. Stres se že odraža na vašem počutju.

Ljubezen:
Tokrat boste povsem presenečeni. Tako vezani kot samski se morate zavedati, da bo za vas dosegljiva sreča v ljubezni. Današnji dan bo spremenil mnogo pogledov na svet in ljubezen. Vse se vam bo zdelo lepše. Zvezde bodo posijale na vašo pot, zato bodite pripravljeni. Po današnjem dnevu boste svet dojemali z drugačne perspektive. Poskusite!

Ljubezen: 5
Služba: 2
Zdravje: 4

VODNAR
Splošno:

Pazite, da ne bodo osebne težave danes vplivale na vaše delo. Zdelo se vam bo, da ste z mislimi povsem drugje. Ne dopustite si te zmedenosti. Nadzorujte svoje misli, posvetite se delu. Včerajšnji spor je mimo, zato se danes odločite za nov začetek. Pazite na upravljanje z denarjem. Včasih imate nerealne želje, ki vam v denarnici pustijo globoke sledi. Predvidno z denarjem!

Ljubezen:
Nežnejši spol se bo danes znašel na novi poti. Preteklost ste pustili za seboj, prav je, da se osredotočite na prihodnost. Če niste v ustaljenem odnosu, lahko prav danes pričakujete spremembe. Zapletli se boste v pogovor s prijetno osebo. Med vama bo vzklila kemija. Dopustite možnosti za razvoj ljubezni. Vezani pazite na ljubosumje!

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 4

RIBI
Splošno:

Pri delu se bo pojavila oseba, ki vam bo dajala navdih in ki vas bo navdušila za določen cilj. Sledili ji boste, postala bo vaš vzornik. Prisluhnite ji, ko vam bo dala moder nasvet. Držite se obljube, ki ste jo dali nadrejenemu, saj bo tako ugotovil, da ste vredni zaupanja. Pri zdravju pazite na bolečine v križu, ki se bodo lahko pojavile zaradi premalo fizične aktivnosti.

Ljubezen:
Danes boste tako vezani kot samski morda celo malce osamljeni. Včasih se vam zdi, da partner lahko spremeni svoje občutke kar čez noč. V resnici ni tako. Mogoče potrebuje le malce osebnega prostora, pa vam tega ne prizna. Zaradi njegovega družabnega življenja pa ste lahko ljubosumni. Ohranite svojo samozavest! Bodite prepričani v odnos, ki ga imate.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 2

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.