Magazin > Horoskop in Numerologija
7607 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 21. septembra 2020

astrologija, horoskop Profimedia
Biki, pazite se prepirov.

OVEN
Splošno:

Danes se bodo pojavili prepiri tako z družinskimi člani kot z osebami na delovnem mestu. Dan poskusite nameniti samo sebi. Na področju dela boste danes res zadovoljni. Zdelo se vam bo, da opravljate svoje delo uspešno in da v njem uživate. Pokazali boste predanost, ki je do sedaj še niste. To bodo opazili tudi nadrejeni. Zdravje bo stabilno!

Ljubezen:
Danes bo zelo dober dan za razmišljanje o skupni prihodnosti. Vezani boste čutili prav posebna čustva znotraj partnerstva, zato boste pričeli razmišljati o poroki, zanositvi in podobnem. Namig partnerju ne bo odveč, toda premislite. Kako mu namigniti taktično? Dobro veste, da vsiljiv pristop nikoli ni bil dober, kajne? Samski boste v središču pozornosti, kamorkoli boste prišli. Energija, ki jo oddajate, je neverjetna.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 4

BIK
Splošno:

Danes bosta v ospredju vaša ognjevitost in temperament. Na delovnem mestu se boste lahko zapletli v prepire s sodelavci, zato jim pustite prosto pot, naj tudi oni mirno predstavijo svoje argumente. Prisluhnite ljudem okoli vas in ne bodite nepotrpežljivi! Težave se bodo lahko pojavile tudi v odnosih s prijatelji. Pričakujte malce težji dan, zato si ne obetajte preveč.

Ljubezen:
Pred vami je pozitivno obdobje za ljubezen. Zdelo se vam bo, da si želite ljubezni in novih poznanstev, še posebej samski. Strmeli boste k svojemu cilju, zato se ne čudite, če se boste kmalu zapletli v romantično razmerje. Vezani se boste danes potrudili za svoje razmerje. Proti večeru lahko pričakujete ogromno druženja in zabave!

Ljubezen: 3
Služba; 3
Zdravje; 4

DVOJČKA
Splošno:

Odnosi v družini in s prijatelji bodo občutljivejši kot sicer. Namenite jim več pozornosti. Pojasnite jim, da imate trenutno res veliko dela v službi. Prav gotovo vas bodo razumeli. Na delovnem mestu boste zelo uspešni in vse nadure, ki ste jih v zadnjem času naredili na delovnem mestu, bodo obrodile sadove. Potrpite še malo, kmalu bo tudi za vas prišel čas sprostitve in počitka.

Ljubezen:
Pred vami je odločujoče obdobje, polno pestrosti, kar bo vidno že danes. Če ste razdvojeni, ali ste pred kratkim končali razmerje, obstaja možnost, da ga boste ponovno obnovili. Razmislite o tem, česa si želite in kaj čutite. Samski ste morda razdvojeni med dvema osebama. Spoznajte obe in izberite modro! Vezani boste danes že bolj prepričani v vajin odnos.

Ljubezen: 3
Služba: 6
Zdravje: 3

RAK
Splošno:

Nadzorujte svoje vedenje. Pesimistične misli vas bodo povsem omrežile. Razočarani boste nad partnerjem, saj se vam bo zdelo, da vas ne razume. Tudi na delovnem mestu bodo od vas zahtevali več kot dogovorjeno. Recite ne, saj tudi vi niste stroj. Nejevoljni boste. Izogibajte se prepirom, če se boste le lahko, vseeno pa se postavite zase. Zdravje: počutje bo zmerno!

Ljubezen:
Danes boste zares živčni, kar bo lahko negativno vplivalo na odnose. Previdno, če ste vezani. Ne sklepajte, da lahko celoten scenarij v ljubezni predvidite vnaprej. Prav je, da se prepustite. Če ste imeli slabo izkušnjo v preteklosti, ni nujno, da bo tudi tokrat taka. Ne živite več v sencah preteklosti, naj bo sedanjost optimistična. Tisti, ki ste šele pričeli z odnosom, boste polni dvomov. Znebite se jih!

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 4

LEV
Splošno:

Počitek vam je dal nov zagon, ki ga boste danes potrebovali na vseh področjih! Pri delu boste res uspešni in zdelo se vam bo, da prehajate v povsem novo obdobje. Ta občutek vam bo všeč, saj je minilo že kar nekaj časa, odkar ste se nazadnje počutili tako dobro. Tudi razumevanje z bližnjimi bo izjemno, zato bo znotraj doma prisotna dobra volja. To se bo še posebej izkazalo zvečer, ko boste prosti čas preživeli v krogu družine.  

Ljubezen:
Če ste oddaljeni od svoje ljubezni, boste danes začutili bližino. Če gre za fizično oddaljenost, vas bo razveselila novica, saj vas bo obiskala simpatija ali vaš partner. Samski imate sedaj odlične možnosti za nova razmerja. Danes bodo te zagotovo vidne. Ne izogibajte se novim poznanstvom, saj so vam ta namenjena. Vezani boste uredili svoje trenutno razmerje. Občutki bodo danes neverjetni. 

Ljubezen: 5
Služba: 6
Zdravje: 4

DEVICA
Splošno:

Danes boste čutili izjemno mero adrenalina. Na delovnem mestu boste nemirni, prav tako pa vas lahko čakajo presenetljivi odnosi z domačimi. Izogibajte se konfliktom! Premislite o tem, ali ne bi bilo morda bolje, da bi porabili to dodatno energijo za fizično aktivnost. Vsekakor bi vam koristila, obenem pa bi se izognili nepotrebnim nesporazumom z bližnjimi. Poskrbite za umiritev. 

Ljubezen
Danes boste čutili nov zagon na ljubezenskem področju. Čeprav ste v čudni fazi, vas bodo premlevali občutki zaljubljenosti. Kmalu boste s svojimi besedami presenetili partnerja. Izrazili boste vse, kar vas že dolgo muči. Zdi se, da imate nejasne odnose, kar še posebej velja za samske. Oseba iz preteklosti se bo lahko vrnila. Premislite! Ali si želite ponovnega odnosa z njo?

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 5


TEHTNICA
Splošno:

Ne belite si las zaradi odnosov. Planeti vam ne morejo biti nenehno naklonjeni. Premislite o tem, ali ste morda rekli kaj takega, s čimer bi lahko užalili bližnjo osebo. Premislek bo tu nujno potreben. Odmislite težave in se zatopite v delo! Delovne obveznosti boste opravili brez posebnih težav, prav tako boste v službi zelo dobre volje. Pazite na razmerje! 

Ljubezen:
Zdi se, kot da vas je slabo počutje povsem prevzelo. Ne bojte se, saj bo minilo. Največ teden dni boste lahko med vama s partnerjem čutili neko oddaljenost. Strasti sicer ne bo manjkalo, toda zdelo se vam bo, da nekaj ni tako, kot bi moralo biti. Zaupajte mu. Njegova reakcija vas bo presenetila. Samski boste še vedno v drugem svetu. Pustite, naj vas prevzamejo čustva. 

Ljubezen: 3
Služba: 6
Zdravje: 4

ŠKORPIJON
Splošno:

Osredotočite se na splošno počutje in vitalnost! Vašemu telesu primanjkuje energije, zato boste morali napolniti baterije. Lenarjenje si lahko privoščite kasneje, zato ne oklevajte več. Sedenje lahko slabo vpliva na počutje, prav tako pa boste morali začeti paziti na odvečne kilograme. Delovni dan bo danes minil zelo hitro. Vezani lahko pričakujete zelo zabaven večer!

Ljubezen:
Če ste se pred kratkim odločili za začetek neke zveze ali za premik naprej v razmerju, se sedaj sprašujete, ali ste pravzaprav naredili prav ali ne. Normalno je, da dvomite. Ne bojte se, saj vas je trenutno samo strah. Dvomi se bodo kmalu razblinili in ponovno boste popolnoma srečni. Samski se boste še vedno oklepali preteklosti. Prav bi bilo, da bi naredili premik naprej!

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 3

STRELEC
Splošno:

Pred vami je obetaven dan na področju dela. Preobremenjeni boste s službenimi obveznostmi, toda ne skrbite, saj se boste z njimi uspešno spopadli. Rezultati mogoče ne bodo vidni takoj. Počasi se daleč pride, zato ne bodite neučakani. Čaka vas zanimiv večer, saj si boste dali duška po napornem delovniku. 

Ljubezen:
Dan bo vplival na vaše čustveno stanje. Prinesel bo veliko stabilnosti, še posebno vezanim. Opozorilo za današnji dan je, da boste morali biti odločnejši, kar velja tako za vezane kot za samske. V razmerju si boste morali postaviti nek cilj in mu slediti. Prepričajte se, da si s partnerjem želita podobno. Samski si boste vzeli čas za premislek. Čustvena vprašanja vas bodo utrudila.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 3

KOZOROG
Splošno:
Danes boste čutili veliko delovnega elana. Ponovno se boste vrnili na ustaljene tirnice, saj ste bili prejšnji teden še povsem zmedeni. Naj vam delo predstavlja nov izziv. Uspešno se boste spopadli z nalogami, ki vam jih bodo naložili nadrejeni. Tudi uspeh bo kmalu viden, zato ne skrbite. Energijo boste prav gotovo vlagali v pravo smer. 

Ljubezen:
Čas je, da se osredotočite na prihodnost in pozabite na preteklost. Posvetite se svojemu partnerju, saj vas ta trenutno potrebuje. Zdi se, kot da ne more brez vas. Pred vami so pomembne odločitve na ljubezenskem področju, ki pa jih boste morali kmalu sprejeti. Samski boste zelo razdvojeni. Prisluhnite notranjemu glasu, saj vas ta do sedaj še ni razočaral. 

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 4

VODNAR
Splošno:
Na delovnem mestu boste danes zasanjani. To bo lahko tudi posledica zaljubljenosti. Dela ne boste smeli odmisliti, saj drugače ne boste opravili vseh nalog v dogovorjenih rokih. Vaše misli bodo nenehno bežale proč od dela, zato se boste morali res potruditi, da jih boste lahko nadzorovali. Zdravje vam bo naklonjeno, bolj pa se boste morali osredotočiti na finance, saj trenutno niso na trdnih temeljih. 

Ljubezen:
Razmišljali boste o preteklosti. Zdi se, kot da vas je ta zaznamovala in oblikovala vašo osebnost. Končno boste potegnili mejo med preteklostjo in prihodnostjo. Ne glede na slabe izkušnje, je sedaj čas, da greste dalje. Samski se ne bojte več. Stopite na novo pot, saj ste skorajda že pripravljeni. Vezani pričakujte veliko strasti v vajinem razmerju.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 4

RIBI
Splošno:

Pričakujte zaplet na delovnem mestu. Spori med sodelavci bodo nekaj povsem običajnega. Naj vas to ne zmoti. Sledite izpolnitvi svojih delovnih obveznosti in bodite osredotočeni predvsem na svoje delo, saj boste na koncu vi odgovarjali zanj. Fizično počutje bo zelo dobro. V sebi boste imeli dovolj energije in zagona za prihodnost tako na delovnem mestu kot na osebnem področju.

Ljubezen:
Prihaja obdobje polno novih strasti, zato bo današnji dan naklonjen samskim. Pred vami so nove možnosti in priložnosti za ljubezen, zato bodite pripravljeni na plodnejše obdobje. Pazite, če si ne želite le avanture, saj oseba, ki prihaja, ne bo oseba, ki jo čakate že celo življenje. Vezani boste v odnosu, ki ga imate, srečni. Med vama bodo močna čustva in občutki predanosti.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.