Magazin > Horoskop in Numerologija
4084 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 22. aprila 2019

astrologija, horoskop, vedeževanje
Kaj vas čaka na praznični ponedeljek?

OVEN
Splošno:

Polni boste negativne energije, ki jo boste tekom dneva nosili s seboj in jo prenašali na druge. Po navadi se sodelavci in prijatelji v vaši družbi dobro počutijo, a danes se bodo odmikali od vas. Vprašajte se, zakaj! Nejevoljni boste, leni in slabo razpoloženi. Morda boste precej izmučeni in utrujeni od dela, a to ne bo razlog za malodušnost in neprijaznost.

Ljubezen:
Med vama obstajajo določene skrivnosti, ki jih eden drugemu še nista odkrila, a vaju oba mučijo. Pogovorita se o tem. Tekom dneva bosta oba zelo usmerjena na kariero in denar. Tudi tiste proste, redke trenutke bosta posvečala bolj delu kot eden drugemu. Bolje bi bilo organizirati skupen izlet ali druženje.

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 3

BIK
Splošno:

Svoje veselje in dobro razpoloženje boste prenašali tudi na ostale, ki niso tako zadovoljni s svojim življenjem in niso tako srečni. Uspelo vam bo uresničiti zadani cilj, zelo boste zadovoljni in lahko se boste posvetili in popolnoma predali ležernim, sproščujočim stvarem. Privoščite si zasluženi počitek.

Ljubezen:
Naj razni komentarji in stališča določenih oseb ne pokvarijo vaše dobre volje ter razpoloženja, zaupajte v vajin odnos. Ljubezen bo danes vam in vašemu partnerju zelo pomembna. Ravno zaradi tega se potrudite in ga ponovno osvojite ter mu podarite zelo konkretne dokaze o vaši ljubezni.

Ljubezen: 5
Služba: 6
Zdravje: 5

DVOJČKA
Splošno:

Vaše delovne naloge in obveznosti se bodo zmanjšale, vi pa boste bolj srečni, zadovoljni in razposajeni. Delovni elan bo na najnižji točki, zato se boste le s težavo osredotočili na stvari. Lotite se starih nalog, ki že dolgo čakajo na vašo pozornost in angažiranost. Opravite to, rešite se bremen in brezskrbno uživajte.

Ljubezen:
Od partnerja boste danes pričakovali več, kot boste dobili in odkrili. Toda ko se bo pojavilo vprašanje zabave, bo takoj pripravljen na akcijo. Pripravljen bo na druženje, medtem ko bo skrival svojo notranjo negotovost na za vas ne najbolj ugoden način. Oba bi lahko prekršila določena nenapisana pravila odnosa.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 5

RAK
Splošno:

Ne spuščajte se v debate z osebami, ki bi lahko vplivale na vaš poslovni položaj, še posebej ne, če nimate pravih dejstev in argumentov. Nekdo vas bo obtožil laganja in spletkarjenja. Zaščitite se, a nikar ne pretiravajte. Vedite, da je čas na vaši strani in da se bo vaša nedolžnost slej ko prej pokazala.

Ljubezen:
Partnerjev optimizem bo zdravilo za vašo tesnobo in skrbi. Vsako vajino druženje bo izpolnjeno s prijetnimi in zanimivimi pogovori, smehom in novimi doživetji. Privlačila vas bosta njegov močan karakter in vztrajnost. Godilo pa vam bo tudi njegovo spoštovanje, ne pa tudi potreba, da ima vedno prav.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 2

LEV
Splošno:

Odložite razne nakupe, zapravljanje in razvajanje. Z denarjem bodite varčni in dosledni. Denar vložite v delnice ali nepremičnine. Delovni elan se bo povečal, bolj boste pripravljeni na delo in obveznosti, manj pa na družabne stike in klepet. Posvetite se torej vsem nalogam, da boste kasneje imeli več časa za uživanje, sprostitev in druženje s prijatelji.

Ljubezen:
Tekom dneva se bosta pogosto prepirala in zbadala z raznimi zakulisnimi igricami, kar ne bo všeč ne enemu in ne drugemu. Predvsem vi se boste zelo upirali spremembam in partnerjevim pobudam. Po drugi strani pa vas bo razveselil, ko boste žalostni ali zaskrbljeni in vas potolažil, ko se vam bo zdelo, da vam ne gre tako, kot bi moralo.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 5

DEVICA
Splošno:

Posebno pozornost posvetite svojemu zdravju in živcem, kajti razburilo vas bo vse, česar se boste lotili. Imeli boste preveč dela in odgovornosti, pojavile pa se bodo lahko tudi stare zamere do sodelavcev. Pazite, da ne boste povzročili prepira, saj bi najbolj škodil vam, zato se vprašajte, ali ne bi bilo najbolje vsega pustiti v preteklosti.

Ljubezen:
Vaš partner se bo obnašal zelo zanesljivo in stabilno, kar bosta za vas zelo pomembni lastnosti. Hrepeneli boste edino še po čarobnosti v zvezi. Samski boste spoznali osebo, ki bo v sebi imela tisto nekaj, kar vas bo izredno privlačilo. Nikar ne izpustite te čudovite priložnosti!

Ljubezen: 4
Služba: 2
Zdravje: 4

TEHTNICA
Splošno:

Današnji dan bo ugoden za poslovanje s tujimi poslovnimi partnerji ter za pregovarjanje in dogovarjanje okrog denarnih zadev. Razmišljali boste jasno, razumsko in praktično, prav nič vas ne bo moglo zmesti. Delovna disciplina bo na najvišji ravni, vi pa boste kritični, analitični in temeljiti. Ostanite dosledni.

Ljubezen:
Pričakujete lahko vladavino strasti in nagona. Nekateri med vami boste v tem spontano in brezskrbno uživali, medtem ko boste drugi padali na izpitu iz zrelosti in iskrenosti. Na površje bodo priplavale razlike v značajih in interesih. Lahko bo prišlo tudi do resnega spora. Nikar ne pretiravajte.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 4

ŠKORPIJON
Splošno:

Veliko boste vlagali vase, v svoje znanje, zato se boste izobraževali, hodili na delavnice in seminarje. Morda pričakujete napredovanje ali premestitev na drugo delovno mesto, zato želite svoje znanje dodatno izpopolniti. Pričakujte pomoč in podporo sodelavcev in šefa, ki vam bo stal ob strani in vas bo spodbujal k čim boljšem dosežku in rezultatu.

Ljubezen:
Partner bo kvaril uresničenje vam zelo pomembnih načrtov in ciljev, zaradi njega boste tudi pogosto morali odložiti svoje potrebe in želje. Toda okoliščine bodo na vajini strani. Ko bo partner bolj miren, stabilen in bo deloval bolj premišljeno, vam bo pomagal pri reševanju določenih poslovnih težav in nejasnosti.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5

STRELEC
Splošno:

Z mislimi boste pri vsem drugem, le pri delovnih obveznostih ne! Razmišljali boste o krajših potovanjih in izletih, na katerih bi se spočili in napolnili z novo, svežo energijo in delovnim elanom. Ne boste pripravljeni na delo, še posebej če vas bodo silili v nekaj, kar vas ne bo veselilo. Sprostite se s športom.

Ljubezen:
Med vama vlada ljubezen, a to ni dovolj, da bi ohranila skladno in kontinuirano zvezo ter razumevanje. Premalo časa preživita skupaj in zaradi tega se lahko zgodi, da bo vajin odnos zapadel v monotonijo in dolgočasje. Lahko da bosta občutila pomanjkanje privlačnosti. Pot do uresničitve vseh vaših želja bo zelo trnova.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 5


KOZOROG
Splošno:
Odlično se boste počutili, tudi vaše zdravstveno stanje bo stabilno, vi pa boste polni energije in zanosa. Izkoristite to v svoj prid, usmerite se k svojim načrtom in ciljem, ki jih boste uspešno opravili in dosegli. Višek energije porabite za športne in družabne aktivnosti, pojdite v družbo, družite se s partnerjem in prijatelji, zvečer pa si privoščite sproščujočo kopel ali film.

Ljubezen:
V kolikor boste sprejeli njegov način življenja, boste s tem oplemenitili tudi vašega. Danes bo izredno obetaven dan za razvoj vajinega odnosa. V vas se bo prebudil in razvnel ogenj ljubezni, predvsem pa bosta veliko bolj sproščena kot prej. Občasno se bosta ustavila in preverila medsebojna čustva. Razjasnita vse nejasnosti.  

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6

VODNAR
Splošno:

Večino časa boste preživeli z mislimi na delovnem mestu, kar vas bo jezilo, saj se vam zdi, da vse manj časa preživite z družino in najdražjimi. Pričakujete lahko povečan obseg dela, več nalog in odgovornosti. Po vsej verjetnosti boste kar naprej nekaj delali in svoj delovni čas podaljšali do poznega popoldneva ali večera.

Ljubezen:
Spogledovanje in zapeljevanje oseb nasprotnega spola vam bo predstavljalo resen, nenavaden izziv. Lahko da se boste znašli v skrivni zvezi, kar vam bo odgovarjalo, saj se zavedate, da bi kakršnakoli druga oblika odnosa uničila čarovnijo in fantazijo ter vam povzročila veliko težav. Vezani, vajin odnos bo zapleten.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 4

RIBI
Splošno:

Vaše razpoloženje se bo postopno izboljšalo, vi pa boste končno poiskali pravo pot do sreče in zadovoljstva. Zdelo se vam bo, da so se določene stvari začele odvijati vam v prid, kar vas bo razveselilo in motiviralo za nadaljnje delovanje. Občutek, da vas spremlja sreča, bo pravilen, kajti le-ta vas bo res. Čestitamo!

Ljubezen:
Vedli se boste, kot da imate zamegljen vid. Partner bo vodil vajino igro, vi pa se mu boste prepuščali tudi takrat, ko vam okoliščine ne bodo šle na roko. Vašemu partnerju bosta prijateljstvo in razumevanje v odnosu zelo pomembna, ravno tako občutek, da ga podpirate. To vam ne bo predstavljalo nikakršne težave.

Ljubezen: 4
Služba: 6
Zdravje: 5

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.