Magazin > Horoskop in Numerologija
11046 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 22. aprila 2024

zvezde, astrologija, astronomija, horoskop Profimedia
Čustveno usmerjeni ter skladno naravnani si boste dovolili pustiti čustvom in zaznavam prosto pot. Trenutki bodo razigrani, vendar ne preveč, da bi vas obremenili.

Na področju kariere in denarja boste vestni, osredotočeni ter marljivi in prepričani vase. Zmoti vas lahko le kakšna kritika, ki pa jo boste znali sprejeti, ter se iz nje dolgoročno tudi nekaj poučnega naučiti. Energije in volje bo dovolj tudi za soočenja, ki bodo bolj mehka. (Vir: Horoskop.si)


OVEN 
Nekaj se komplicira, vendar boste kljub temu morali zavihati rokave. Pozabite na bližnjice, ki vam jih bo predlagal nekdo izmed sodelavcev. Napačni namigi vodijo v še večje zaplete.

BIK 
Določite si, kdaj boste dosegljivi za druge, saj boste z luno v tehtnici želeli nekaj več miru. Resnica bo pričakovana, zato se boste brez težav odzivali na spremenjene razmere.

DVOJČKA 
Imejte na področju kariere pripravljen rezervni načrt, da se boste lahko izkopali iz situacije, ki je nastala in vam ni najbolj všeč. Sprejmite dejstva, kakršna so in v trenutku bo vse lažje.

RAK 
Razmislite, li bi se vpletali v situacije, ki se bodo odvijale okoli vas. Zadeva še ni dovolj zrela, da bi se vmešali ter vse skupaj rešili brez raznih trenj. Ko bodo nekaj želeli od vas, boste tisti, ki boste rekli ne.

LEV 
Na čustvenem področju vas bo kljub prijetni energiji lune v tehtnici vodil ego. Skušajte biti bolj zadovoljni z ozračjem, ki vas obdaja, in nikar ne razmišljajte, kaj vse bi lahko šlo narobe.

DEVICA
Ker se zanašate predvsem nase, vas lahko razni izbruhi čustev ali nezanesljivost spravijo iz tira. Zaščitite svoje zamisli, predstavite prave argumente in uspelo vam bo premagati slabe energije.

TEHTNICA 
Poglobili se boste v misli ter tehtali, kaj se vam zdi smiselno in kaj je tisto, kar bi morali pustiti za sabo. Pomanjkanje energije bo močno zaznamovalo dan, saj boste popolnoma brez zagona.

ŠKORPIJON 
Dan z luno v tehtnici bo obarvan z zanimivimi vsebinami, zaželeli si boste duhoven premik. Privlačile vas bodo teme, povezane s psihologijo in globino duše. Posvetili se boste tudi poslušanju glasbe.

STRELEC 
Pričakujte zamude s plačili, skrbno pazite tudi na pomembne dokumente. Skratka, raje dobro premislite, preden se zgodi pot v kakšno brezizhodno situacijo ter se prilagodite. 

KOZOROG  
Pustite času, da opravi svojo nalogo, in ne drezajte preveč v tiste tematike, ki jih nekdo želi obdržati zase. Pripravlja se nekaj, kar vas lahko razburi, čeprav bodo drugi zelo navdušeni.

VODNAR 
Razna nasprotovanje, ki ste jih bili deležni se bodo z umirjeno energijo lune v tehtnici umaknila, zato boste zopet prepričani, da lahko vse kar ste si zastavili nadaljujete s spontano energijo.

RIBI 
Skladne misli in umirjen pristop preprečujejo zaplete in konflikte. Na področju čustev se boste z energijo lune v tehtnici na simpatičen način približali osebi, ki je v vašem srcu.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.