Magazin > Horoskop in Numerologija
10316 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 22. avgusta 2022

horoskop, astrologija Profimedia
Delovali boste premišljeno, močna občutljivost prebuja razne dvome in megli pomembne zaznave.

Dovolite si doživeti nekaj lepega, nežnega ter se nikar preveč ne izpostavljajte tam kjer ni potrebno. Prebuja se preteklost ter misli, povezane s pomembnimi prelomnicami. Želeli si boste pozornosti ter romantičnih gest, ki vam bodo povrnile občutek zadovoljstva. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Dan z energijo lune v raku bo obarvan z negotovostjo, toda kljub temu se boste umirili in se prepričali, da bo vse še dobro. Stvari se bodo počasi izboljšale in zaupali boste brez posebnih težav.

BIK 
Morda zaradi napetosti v zraku ne boste dobili takojšnjega odgovora, kar bo vzbujalo še večjo nestrpnost. Premislite, preden boste odprli temo iz preteklosti, ki vas močno bremeni. 

DVOJČKA 
Čutite, da je lahko nekaj, kar se je zgodilo v preteklih dneh pomembno za vas in osebni napredek. Prisluhnite, ne spregovorite, preden ne boste o pomembni zadevi povsem prepričani. 

RAK 
Določena oseba je pustila zanimiv pečat in vas prebudila iz starih vzorcev. Zbližali vaju bodo podoben temperament, sorodni interesi in podobna prepričanja, kar vas bo razveselilo.

LEV
Pustite določeni osebi, da se bo sama odprla in vam pokazala naklonjenost. Vezani levi boste težko sprejeli pomembna dejstva, ki jih bo z veseljem nanizala ljubljena oseba.

DEVICA 
Počasi lahko pričakujete sprejetje vaših odličnih zamisli s strani ljudi v bližini. Domače obveznosti zmanjšajte na minimum ali pa na diplomatski način poiščite pomoč. 

TEHTNICA 
Z energijo lune v raku lahko pričakujete priložnost za poglobitev odnosa z ljubljeno osebo. Pomembno je, da prisluhnete, pozabite nekoliko nase in posvetite vso pozornost razvoju čustev. 

ŠKORPIJON 
Pritoževali se boste, da vas v poslovnem okolju ne upoštevajo kot si želite. Če si vzamete čas za iskrene pogovore, potem boste premagali sami sebe in vse negativne vibracije.

STRELEC 
Izredno trmasti boste, saj se nočete pogovoriti o določenih zadevah. Ljubezenske poti bodo prav zato težje, saj nimate dovolj posluha. Skušajte biti malo bolj prilagodljivi.

KOZOROG 
Uporabili boste brezkompromisnost pri uresničevanju nekaterih svojih zamisli. Luna v znamenju raka vam bo razsvetlila tiste stvari, ki so bile zakopane ali obdane z negativno vibracijo.

VODNAR 
Dovolj pogumni in odločni boste, zato boste pripravljeni poskusiti nekaj novega. Izžarevate posebno energijo, ki se vam vrača v pozitivnem smislu tudi na ostalih področjih. 

RIBI 
Luna v znamenju raka lahko spodbudi čustveno krizo soočanja s svojimi senčnimi stranmi, vendar se lahko skozi to krizo rojeva tudi pristna ustvarjalnost, ki jo poskusite popeljati v realnost.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.