Magazin > Horoskop in Numerologija
8176 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 22. februarja

horoskop, astrologija Profimedia
Komu bodo danes naklonjene zvezde?

OVEN

Splošno:

Še vedno sanjate o delu, ki si ga zares želite? Je to povezano s tujino? Trenutno so vaše sanje le sanje, saj sami z razlogom zavirate razvoj dogodkov, ki bi omogočili vašo osebno rast. Prav je, da analizirate vse možnosti, ki so vam na voljo. Prav tako razmislite o razmerju med vašim poslovnim in osebnim življenjem. Pazite na finance, saj vas danes čakajo nepričakovani odlivi. 

Ljubezen:
Predstavniki moškega spola boste postavljeni pred dejstvo. Zdelo se vam bo, da morate razumeti svojo drago, čeprav vam danes to ne bo šlo dobro od rok. Vsekakor ne bodite naglega temperamenta. Vdihnite in premislite, saj vas nepremišljenost ne bi pripeljala daleč. Samski boste danes deležni modrega ljubezenskega nasveta. Premislite o njem in videli boste, da je situacija, v kateri ste, popolnoma rešljiva.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5

BIK

Splošno:

Razmišljali boste o menjavi dela. Res je, da ste bili pred kratkim še zelo zadovoljni, toda čutite, da niste borec. Zvezde so na vaši strani, zato se ne bojte. Trud vas lahko pripelje daleč. Na novem delovnem mestu bi bilo vaše znanje zelo cenjeno, zato premislite. Naj vas ne bo strah. Pazite le na zdravje, saj čutite, da vas celotna situacija utesnjuje. Privoščite si več fizične aktivnosti. 

Ljubezen:
Čutite, da v ljubezni niste izpopolnjeni. Razmišljali boste o tem, da bi zapustili določeno ljubezensko situacijo. Nagnjeni boste h končanju razmerja, toda danes še ne boste sprejeli končne odločitve. Zdelo se vam bo, da še niste pretehtali vseh argumentov. Vzemite si čas, toda ne slepite svojega partnerja. Bodite iskreni in mu zaupajte svoje misli. Samski danes še ne pričakujte sprememb.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 2

DVOJČKA

Splošno:

Pri delu boste danes čutili, kako se stvari počasi obračajo. Pripravite se na doseg svojega cilja. Prav je, da se zavedate, da je pred vami naporno obdobje, v katerem boste morali pokazati vse svoje sposobnosti. Zavedajte se, da nič ni dosegljivo brez truda. V večernih urah se posvetite svojemu telesu in fizični vadbi, saj si boste tako nabrali moč za nov delovni dan. 

Ljubezen:
Pri ljubezenskih odločitvah se ne prenaglite. Samski boste čutili, da ste pod pritiskom. Zavedajte se, da imate vse karte v rokah vi, zato ne hitite. Če niste prepričani v svojo odločitev, si vzemite več časa. Prisluhnite svojemu srcu in intuiciji. Pričakujte veliko nestabilnosti. Nežnejši spol bo danes žalosten. Če ste bili pred kratkim razočarani, potem se zavedajte, da je to le ena od neprecenljivih izkušenj!

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 3


RAK

Splošno:

Ne pozabite, da sami ne boste dosegli veliko. Res je, da ste lahko individualist, toda pomislite na to, da je potrebno obnavljati stike z ljudmi. Pri delu se držite preizkušenih tehnik. V današnjo razpravo vključite čim širšo skupino ljudi. Videli boste, da skupne ideje lahko padejo na plodna tla. Pazite na finance, saj vam trenutno grozi finančna nestabilnost. Premislite, kaj zares potrebujete in česa ne. 

Ljubezen:
Danes boste vezani in samski iskali izhod iz slabšega položaja v ljubezni. Če ste bili v preteklih dneh nesramni do partnerja, lahko danes pričakujete izboljšanje odnosa. Partner bo sprejel vaše opravičilo. Včasih se zdi, da mislite le nase. Bodite previdni. Zavedajte se, da sta v razmerju dva. Zaljubljenost in ljubezen med vama ni vprašljiva, pazite le na izražanje. 

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 4

LEV

Splošno:

Bodite pazljivi. Nekdo v vašem življenju bo danes povzročil spore in prepire. Ne zaupajte vsem osebam, ki so v vaši bližini, saj nimajo vsi najboljših namenov. Predvsem pri delu vas nekdo želi zamotiti, da ne bi dosegli višjega cilja, ki ste si ga zastavili v svojih mislih in je povsem dosegljiv. Ne podlezite tem spletkam. Kmalu lahko pričakujete priložnost za spremembe. 

Ljubezen:
Zvezde vam bodo danes v ljubezni naklonjene. Predvsem nežnejšemu spolu, saj se bo zdelo, da se vse odvija tako, kot ste si zamislili. V resnici ni težaven vaš partner, ampak vi sami. Zdi se, da ste sami polni dvomov in vprašanj. Vprašajte se, kaj zares želite in našli boste odgovor. Ne bojte se ga. Samski ravnajte tako, kot čutite, saj boste samo na ta način pripeljali sami sebe do sreče.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 4

DEVICA

Splošno:

Še vedno vas preveva dvom, če je vaša poslovna pot tista prava. Vzeti si morate le čas za premislek in odločitev bo kmalu jasna. Ne bodite nestrpni. Če se želite izogniti delovnemu mestu le zaradi slabih odnosov, nikar. Tako ste osredotočeni na delo in vaša storilnost je neprecenljiva. Ne obupajte. Pazite na živčnost, ki jo prenašate na bližnje.

Ljubezen:
Ne podcenjujte moči dialoga. Samski se boste danes znašli pred novo preizkušnjo. Vezani boste svojemu partnerju zaupali občutke glede razmerja in ljubezni, ki je med vama. Bodite iskreni. Predstavnice nežnejšega spola boste danes zares srečne. Svoje veselje boste delile s partnerjem, prav tako pa boste pozabile na dvome, ki bodo od danes naprej le še del preteklosti.

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 4


TEHTNICA

Splošno:

Vztrajajte v trenutni situaciji, saj za vas prihaja novo in polnejše obdobje. Pri delu boste danes zmedeni. Določena situacija vam bo lahko ušla iz rok, zato previdno. Skušajte ohraniti visoko mero osredotočenosti pri delu. V nasprotnem primeru se bodo lahko odnosi na delovnem mestu le še poslabšali. Bodite zelo previdni! Ne prenaglite se pri svojem delu, saj bi vas lahko površnost pripeljala na slabši položaj. 

Ljubezen:
Danes boste zelo prepričani v odnos, ki ga imate. Zdelo se vam bo, da je zaupanje med vama tako trdno, da vaju prav nič ne more premakniti na slabši položaj. Čutili boste, da je situacija med vama jasna. Vsekakor ne pozabite na to, da je potrebno v razmerje vlagati trud, zato ga morate ohranjati na stopnji, ki je za vas sprejemljiva. Ne pozabite na dotike, poglede in lepe besede. Samski, zvezde vam bodo nocoj naklonjene.

Ljubezen: 4
Služba: 2
Zdravje: 5

ŠKORPIJON

Splošno:

Danes pazite na svoje počutje. Že zjutraj boste čutili, kako šibki ste v resnici. Zadnje dni ste imeli povečane obremenitve, zato pazite na to, da si boste danes zagotovili dovolj počitka. Pri delu vam bodo danes okoliščine bolj naklonjene. Čutili boste, da je nevarnost, da vam nekdo želi škodovati, zares mimo. Pozornost vsekakor tudi danes ne bo odveč. 

Ljubezen:
Želeli se boste oddaljiti, saj boste ugotovili, da potrebujete čas in mir. Zdelo se vam bo, da je nastopil čas, ko boste morali ugotoviti, ali razmerje dejansko želite nadaljevati ali ne. Tisti, ki ste samski, boste vlagali napor in trud v odnos z osebo, s katero nimate prihodnosti. Predvsem predstavnice nežnejšega spola bodite previdne, da se ne boste zapletle z napačnim.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 2

STRELEC

Splošno:

Pri delu se boste danes soočili z osebo, ki lahko vpliva na vašo prihodnost v podjetju, v katerem ste zaposleni. Vodite premišljen pogovor in ne bodite direktni. Ravnajte profesionalno in premišljeno. Predstavite svoje argumente na miren način. Videli boste, da jo lahko prepričate. Vaša delovna sposobnost bo prav danes na višku. Bodite samozavestni! Ne obremenjujte se z mnenji sodelavcev. 

Ljubezen:
Danes ne boste več razdvojeni. Samski se boste odločili za osebo, ki je do vas zelo iskrena. Menite namreč, da sta v razmerju iskrenost in transparentnost na prvem mestu. Tisti, ki ste v ustaljenem odnosu, bodite previdni. Prav danes boste ugotovili, da morda ne cenite svojega partnerja, kot bi ga morali. Ulovite zadnji vlak in pokažite, kako zelo ga cenite in koliko vam pomeni. 

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5

KOZOROG

Splošno:

Danes bo pred vami nova delovna naloga. Čutili boste, da vsekakor potrebujete nasvet nadrejenega, zato ne boste oklevali. Zahtevali boste podrobnosti, saj se vam bo zdelo, da drugače ne boste mogli dokončati obveznosti. Ne iščite šivanke v senu. Prav je, da ste natančni, toda ne pretiravajte. Delovni dan bo zagotovo naporen, zato si v popoldanskem času privoščite počitek.

Ljubezen:
Danes boste samski čutili, da ste osamljeni. Vezani boste čutili, da za vaju ponovno prihaja cikel slabšega razumevanja. Izogibali se boste pogovorom o čustvih, saj sami niste prepričani v to, kakšni pravzaprav so vaši občutki. Danes si vzemite čas za premislek. Naberite si dovolj energije, saj boste že jutri ponovno navdušeni nad razmerjem, ki ga imate. Zavedajte se, da si tudi partner zasluži določene odgovore, zato ne mislite le nase. 

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 3

VODNAR

Splošno:

Bodite previdni pri delu. Morda boste nadrejenega narobe razumeli, zato se bodo pojavile napake pri delu. Prav je, da analizirate vsako delovno nalogo in vsak korak, ki vas bo vodil do rešitve. Ne hitite. Vzemite si čas. Če vas bodo preganjali, potem jim mirno povejte, da je pomembna kakovost opravljenega dela. 

Ljubezen:
Čutili boste, da ste v ljubezni na pravi poti. Zdi se vam, da ste končno našli tisto, po čemer ste hrepeneli in da je višja sila ustvarila nekoga prav za vas. Ne čudite se, če se boste v bližnji prihodnosti znašli pred matičarjem. Samski se ne ozirajte na mnenja drugih ljudi. Prisluhnite lastnim občutkom in ne pozabite, da se le redko pojavijo take priložnosti, kot se vam ponujajo sedaj. Ne oklevajte več, naj vas sedaj vodi vaš instinkt. 

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 5

RIBI

Splošno:

Pri delu se vam bo nekdo želel približati. Ne pustite mu blizu. Od vas bo želel zaupno informacijo, ki bi mu omogočila vzpon v službi. Trudite se zase in bodite prijazni, toda pazite, do kod ga boste spustili. Zagotovo ne bo povsem iskren do vas. Pazite na svoje finance. Pred vami je zagotovo obdobje, v katerem boste porabili vsa prihranjena sredstva, zato ravnajte razumno!

Ljubezen:
Vezani bodite pazljivi. Res je, da vas ovira preteklost in da niste bili srečni, toda ne skrbite. Pred vami je nova priložnost, zato jo zagrabite z nasmeškom na obrazu. Samski, naj vas preteklost ne ovira več. Čas je, da pogumno stopite na novo pot. Ne izmikajte se edinstveni možnosti, ki vam lahko prinese nepopisno srečo. 

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 4
 

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.