Magazin > Horoskop in Numerologija
4034 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 22. maja 2023

astrologija, horoskop Profimedia
Ljubezen bo prepletena z željo po biti ljubljen in imeti občutek varnosti.

Borili se boste s sabo in svojimi intenzivnimi zaznavami, ki vas bodo močno presenetile. Čustven skok v prihodnost bo dišal po romantičnih energijah, zato boste vsak predlog z veseljem sprejeli. Odnosi z brati, sestrami in sodelavci se lahko prelevijo v zapleteno situacijo, vendar se nikar preveč ne vznemirjajte. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Prebudilo se bo veliko dilem, vendar se skušajte zavedati, da ste v bistvu sami krojač svoje usode. Prav tako vam bo prav prišlo spoznanje, da vas to, da se smilite sami sebi, ne vodi nikamor.

BIK 
Naučili se boste najti srečo v majhnih stvareh, zato vam bodo zadeve tekle bolj spontano. Namesto da pretirano razmišljate o tem, s čim se lahko soočite v prihodnosti, se raje osredotočite na sedanjost.

DVOJČKA 
Če boste na področju kariere vložili v svoje delo dovolj zbranosti in truda, boste zagotovo nagrajeni. Še bolj pomembno pa vam bo, da boste s strani pomembnih ljudi spoštovani.

RAK 
Za ohranjanje fizičnega zdravja se bolj osredotočite na prehrano z uravnoteženimi obroki in več gibanja. Morda bo trajalo nekaj časa, da se prilagodite zdravemu tempu, vendar vztrajajte.

LEV 
Zaupajte, ko boste želeli izpostaviti kakšno pomembno temo svojim instinktom in ne imejte strahu, da vas nasprotna stran ne bi razumela. Prebuja se želja po neodvisnosti.

DEVICA 
Nekateri pomembni načrti se tokrat morda ne bodo odvijali po pričakovanjih, kar lahko prebudi razočaranje. Vendar se bodo zadeve izboljšale, če boste v prihodnje bolj dosledni. 

TEHTNICA 
Tokrat ne boste želeli zapravljati energije za nepomembne naloge, ki niso v skladu z disciplinirano miselnostjo. Pomembno je, da se osredotočite na tisto, kar je za vas pomembno in dragoceno.

ŠKORPIJON 
Pomembno bo, da ne spregledate malenkosti ali drobnega tiska, ki lahko skriva kakšno zvijačo. Prepričani boste, da si zaslužite še več, saj se bo na področju kariere veliko stvari, za katere ste si prizadevali, uresničilo.

STRELEC 
Poskrbite predvsem za pravo razmerje med stroški in zaslužkom, saj je finančno področje tisto, za katero vam ne bo vseeno. Če nameravate investirati, raje še nekoliko počakajte.

KOZOROG 
Zavedati se boste začeli, da vas čas prehiteva, zato se lahko prebudi notranja napetost. Vdihnite in se najprej umirite, šele nato si sestavite nov načrt, ki vas bo motiviral.

VODNAR 
Psihološka raven energije bo nihala iz ene skrajnosti v drugo, kar bodo opazili tudi bližnji. Sodelovanje na družinskem in prijateljskem področju vam bo pomagalo pri razrešitvi raznih bremen.

RIBI 
Zadeva, ki vas bremeni, se premika izredno nepredvidljivo. Vse to vam bo ugajalo, saj zadnje časa težko sprejemate, da se kakšna stvar vleče v nedogled. Ne odločajte se prehitro!
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.