Magazin > Horoskop in Numerologija
7118 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 22. novembra 2021

astrologija, horoskop
Prihaja obdobje optimizma in dobrih rešitev.

Premik Sonca v strelca povzroča več veselja, prilagodljivosti in iskanja novih dogodivščin. Prevzemite odgovornosti za svoja dejanja in se danes ne zavijajte v tančico slabe volje. Otresite se žalostnih misli in neupravičenih bremen, ki vas utesnjujejo. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Glede odnosov zaradi lune, ki se bo nahajala v raku, nikar ne komplicirajte. Radi bi se zaščitili, spoznali boste, da je v znanju moč. Vsekakor vam bo uspelo, saj ste dovolj zagnani.

BIK 
Počakati morate na pomemben odgovor, ki morda ne bo takšen, kot ste pričakovali. Zadev pa nikar ne ocenjujte na podlagi le enega dogodka, saj se lahko na celi črti  zmotite.

DVOJČKA 
Luna v raku bo na vaši strani in zato se boste nekoliko lažje odločili glede ljubezenskega vprašanja. Morda boste pripravljeni nekomu ponuditi še eno priložnost.

RAK 
Slišali boste nekaj, kar vas bo notranje obremenilo. Skušajte se brzdati, da ne boste razkrili pomembnih in hkrati kočljivih informacij. Ljubezenska vibracija ne bo najbolj spodbudna.

LEV 
Ni tako pomembno, kaj si nekdo misli o vaših načrtih. Pomembno je, da se lahko zanesete nanj oziroma da imate rezervni načrt, če vas slučajno ne bo podprl. Globoka zamisel vas bo vznemirjala.

DEVICA 
Odločite se glede pomembnega službenega vprašanja, saj se vam drugi ne morejo večno prilagajati. Poskrbeli boste tudi za svojo nežno plat in se prepustili dogajanjem na spontan način.

TEHTNICA 
Poskusite ugotoviti, zakaj vam je nekaj, kar vam ni najbolj pisano na kožo, še vedno všeč. Vse se bo reševalo hitro, zato ste lahko kljub energiji lune v raku povsem optimistični.

ŠKORPIJON 
Pustite se presenetiti, saj prihaja dogodek, po katerem se boste počutili povsem drugače. Očitno je, da bo dan v znamenju zanimivih dogodkov, posebno takrat, ko boste sproščeni.

STRELEC 
V najtežjih trenutkih boste zaradi vpliva lune v raku najmočnejši. Vseeno se tudi vam lahko zgodi, da kakšno zadevo pozabite. Tokrat to ne bo bistveno vplivalo na končni izid situacije. 

KOZOROG 
Nekdo vam je izredno naklonjen, kar boste danes tudi začutili. Razpolagate z vsemi dobrimi argumenti in lahko napredujete, tudi z drznejšo potezo, ki vas bo postavila v ospredje. 

VODNAR 
Zopet ste ljubosumni, čeprav boste poskusili na vsak način skriti čustvo, ki ga vpliv lune v raku vedno znova prebudi. Pripravite se na nove delovne izzive in uporabite nasmešek.

RIBI 
Odgovornost, ki vam bo zaupana vzemite resno. Čeprav bi si želeli pomembnejših zadolžitev, se zavedajte, da vsaka dobro opravljena naloga veliko šteje. Zadovoljni boste z izkupičkom.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.