Magazin > Horoskop in Numerologija
3237 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 22.oktobra 2018

astrologija, horoskopi
Biki, na čustvenem področju se bodo pokazale spremembe.

OVEN
Splošno
:
Tudi danes boste pri delu zelo zagnani. Pričakujete lahko klice nadrejenih, ki vas bodo spodbujali k večji storilnosti, vi pa jim boste brez ugovarjanja le prikimali. Ker niste stroj, bodite pazljivi, da se ne bo vaše počutje obrnilo na slabše. Konflikti v službi bodo mimo, zato bo vzdušje prijetnejše. Pazite na zdravje!

Ljubezen:
Vezani boste v partnerstvu izjemno srečni. Vaša boljša polovica vas bo nenehno presenečala. Včasih se vam bo zazdelo, kot da je ne poznate. Pustite se presenetiti, saj je to čar ljubezni in razmerja. Če ste pred kratkim spoznali koga novega, vam svetujemo, da resnično premislite, ali si želite zapleta z njim. Ne preskočite faze spoznavanja, saj je ta vselej izjemno pomembna. Srečno!

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 3

BIK
Splošno:

Danes se boste osredotočili na svoje zdravje, saj boste čutili, kako vam pada odpornost. Že se vam bo zdelo, da ste na konju, ko vam bo zdravje obrnilo hrbet. Finance vam bodo danes nadvse naklonjene. Pričakujete lahko nov priliv, ki bo za vas pomenil finančno varnost. Privoščite si dovolj počitka.

Ljubezen:
Na čustvenem področju se bodo pokazale spremembe. Če ste samski, boste lahko osvojili srce tistega, ki vam je trenutno zelo blizu. Razmislite, ali si zares želite le prijateljstva. Vezani dobro premislite, preden boste sprejeli pomembnejše odločitve o svojem partnerstvu. Še vedno dvomite v ljubezen. Sprejemanje odločitev danes odsvetujemo.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 2

DVOJČKA
Splošno:

Danes boste precej zmedeni. Sami boste morali poskrbeti za urejenost dogajanja okoli sebe, še posebno ko bo šlo za vprašanje odnosov. Delovne naloge boste opravljali res predano. Trud bodo opazili tudi nadrejeni, zato bodite danes v službi kar se da samozavestni. Končno bo za vas posijalo sonce in tudi na vsa preostala področja bo to prineslo pozitivno energijo. Finance: zelo dobro.

Ljubezen:
Če ste še včeraj želeli zadovoljiti vse fizične potrebe v ljubezni, boste danes osredotočeni na čustva. Vezanim ljubezen ne bo predstavljala večjih težav. Pričakujte obilo spontanosti in prijetnih presenečenj. Samski boste opazili nekoga zelo privlačnega. Vprašajte ga za kontakt, toda ne sklepajte prehitro. Naglica se v ljubezni po navadi ne obnese.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 3

RAK
Splošno:

Pri delu boste danes pokazali profesionalnost. Svoje briljantne zamisli boste zaupali nadrejenim. Nad njimi bodo zagotovo navdušeni. Drugim boste postali vzor, bodite ponosni nase. Strast do dela se bo v prihodnosti izražala pri finančnih prilivih. Potrudite se! Optimističen pogled na svet vam bo prinesel boljše počutje in samozavest v partnerstvu.

Ljubezen:
Čustvene težave bodo končno mimo, zato boste čutili pomirjenost. V partnerjevi družbi boste predvsem ženske delovale zelo samozavestno. Zvezde vam bodo danes bolj naklonjene. Ne čudite se, če vam bo partner izkazal pozornost, kakršne niste vajeni. Predajte se tem občutkom. Bodite srečni. Samski se prepustite toku, ne prehitevajte dogodkov!

Ljubezen: 6
Služba: 6
Zdravje: 4

LEV
Splošno:

Zbudili se boste zelo utrujeni, saj ste prejšnjo noč bedeli. Danes poskrbite za zadostno mero spanca, saj vas bo ta napolnil z energijo. Naj bo počutje na prvem mestu. Pri delu se bodo še vedno pojavljali določeni dvomi. Zaupajte si. Naj vas ne skrbi za prihodnost, saj so vse niti v vaših rokah. Svojo profesionalno pot usmerite v želeno smer. Zdaj je čas za to! Finance: kmalu pričakujte izboljšanje.

Ljubezen:
V ljubezni ste v cikličnem obdobju. Današnji dan ne bo izjema. Pričakujete lahko odlično razumevanje na eni in prepire na drugi strani. Če ste vezani, se pripravite na vzpone in padce. Samski ne bodite razočarani, če vas bo simpatija zavrnila. Počasni premiki naprej vama bodo lahko prinesli plodno prihodnost, zato ne hitite. Vsak od nas potrebuje svoj čas.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 3

DEVICA
Splošno:

Zbudili se boste nasmejani. Vaše zdravje in počutje bosta izvrstna. Zdelo se vam bo, da ste nepremagljivi, kar se bo odsevalo tudi pri delu. Druge boste navdušili s svojo zamislijo. Delite jo z določenim krogom ljudi, toda tako, da jo bo slišala prava oseba. Pri financah ne razmišljajte prenagljeno. Odsvetujemo tudi naglico pri nakupovanju, saj se boste drugače proti koncu meseca spet znašli v finančnem breznu.

Ljubezen:
Samski boste premišljevali o nekem preobratu v ljubezni. Nekdo vas bo navdušil s svojim vedenjem, zato mu le dajte možnost. Sprejmite povabilo in spoznajte bližnjega. Počutili se boste izvrstno, zato ne zamudite odlične priložnosti. Vezani boste delovali rahlo vzvišeno, saj boste želeli voditi razmerje.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5

TEHTNICA
Splošno:
Končno se boste pomirili. Družinske težave bodo mimo, zato boste lahko spet mirno nadaljevali pot, ki ste si jo zadali. Čeprav se boste trudili, rezultati še ne bodo vidni. Ohranite svoj optimizem. Oblikovali si boste prioritetne vrednote, toda spoznali boste, da je zdravje temeljno. Zdravje: ne skrbite le za druge, tudi sebi privoščite dovolj počitka.

Ljubezen:
V razmerju bi moralo biti vse zmerno, vendar bo nekaj privedlo do prepirov. Poskušajte sprejeti partnerjeve argumente in njegovo mnenje. S tem boste dokazali, kako zreli ste v resnici. Samski boste dali prednost sebi in svojim ambicijam. Življenje brez ljubezni vam trenutno ustreza, zato nadaljujte pot proti svojemu cilju.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 3

ŠKORPIJON
Splošno:

Še včeraj ste se pri delu dolgočasili, danes pa pričakujte preobrat. Zgodilo se bo nekaj nepričakovanega, kar vas bo povsem presenetilo. Pokazali boste voljo do dela, zato vam bodo naložili nove delovne obveznosti. Pričakujte podaljšan delovnik, saj se bo lahko vse skupaj zavleklo do večera, toda večer boste vsekakor preživeli doma; morda v prijetni družbi in ob dobrem filmu. Počutje: privoščite si veliko spanca!

Ljubezen:
Samski boste še vedno iskali nekoga, ki bi vam bil pisan na kožo. Dobro poglejte okoli sebe, saj ste še vedno zaslepljeni. Prijatelj vam želi nameniti veliko pozornosti in ljubezni, vi pa tega ne opazite. Vezanim danes razvajanje ne bo ušlo. Predstavnice ženskega spola se bodo navduševale nad prejeto pozornostjo, medtem ko bodo moški predstavniki navduševali s humorjem.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 3

STRELEC
Splošno:

Sreča vam danes ne bo naklonjena. Čeprav se boste gnali, vam bo lahko spodletelo. Vsak padec pa naj vas okrepi. Po napornem delovniku si vzemite čas za počitek, saj ga boste potrebovali. Zatecite se v partnerjev objem; tako si boste pričarali občutek pomirjenosti. Finance bodo stabilne, saj boste končno razumeli, da z njimi ne smemo ravnati nepremišljeno.

Ljubezen:
Samski se bojite sprememb, čeprav si jih prav tako močno želite. Naj vas ne bo strah! V ljubezni boste morali v prihajajočih dneh sprejeti neko pomembno odločitev. Če iščete vprašanje na to, kaj vas osrečuje, boste odgovor našli globoko v svojem srcu. Prisluhnite svoji intuiciji. Naj vas vodi. Vezani boste zaupali partnerju bolj kot kadarkoli prej. Vajino razmerje se bo zato okrepilo.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 4

KOZOROG
Splošno:

Slabo počutje vas bo še vedno ogrožalo. Prav bi bilo, da bi si privoščili počitek, saj je ta res nujen. Bolečine v hrbtenici se bodo lahko povečale, zato priporočamo obisk zdravnika. Čeprav boste čutili duševno moč, vam bo telesne močno primanjkovalo. Tokrat prisluhnite svojemu telesu. Delo bo počakalo, v ospredje postavite sebe. Domači vam bodo stali ob strani. Finance: previdnost tudi danes ne bo odveč.

Ljubezen:
Samski se boste počutili osamljene in zapuščene. Pravega vzroka za to ne bo, saj ste obkroženi z ljudmi, ki jim lahko zaupate. Pogovorite se o svojih občutkih. Poiščite si novo interesno dejavnost, saj bo to idealno okolje za nova poznanstva. Vezani boste nezaupljivi do partnerja. Zaupajte mu svoje strahove. Po napornem delovniku boste hrepeneli po objemu.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 2

VODNAR
Splošno:

Tudi danes se boste utapljali v delu. Čutili boste, kako vam odteka energija. Bodite previdni, saj se bodo lahko pojavile nevšečnosti pri zdravju. Izognite se okoliščinam, ki bi lahko spodbudile bolezen! Pazite na dogajanje v službi. Med nadrejenim in vami se bo lahko pojavilo nasprotovanje. Ne vztrajate predolgo, raje izkažite spoštovanje in uslužnost. Obetaven čas na področju financ je skorajda že tu.

Ljubezen:
Ljubezen bo danes za vas na najvišji ravni. Čutili boste partnerjevo naklonjenost in predanost. Razburljive delovne okoliščine vaju bodo le še bolj povezale. Odlično se bosta razumela. Če ste samski, pričakujte nove izzive. Nekdo vas bo zasul s pozornostjo. Pazite le, da ne boste tej osebi prehitro zaupali. Čeprav vam bo všeč, bodite previdni.

Ljubezen: 6
Služba: 2
Zdravje: 3

RIBI
Splošno:

Pazite nase in na svoje telo, prav tako premislite o telesni dejavnosti. Loteva se vas prehlad, ki bi vas lahko za nekaj dni položil v posteljo. Na področju dela se bodo lahko prav danes pojavijo spori. Nesoglasja med delavci so vsakdanja stvar, zato poskušajte uveljaviti svojo vlogo popolnega diplomata. Finančne težave vam bodo še vedno kratile spanec. Previdno!

Ljubezen:
V ljubezni se bodo danes zgodile prve pozitivne spremembe. Če ste samski, boste več pozornosti namenili čustvenim vprašanjem. Pričakujete nov val energije in novo poznanstvo. Vezani ste srečni v razmerju, ki ga imate. Namigi o skupni prihodnosti, družini ali pa poroki so zato mogoči. Ljubezen vam bo napolnila telo z energijo. Žareli boste od sreče.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 2


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.