Magazin > Horoskop in Numerologija
3189 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 23. aprila

astrologija
Kaj vas čaka v začetku tedna.

 

OVEN

Splošno:
Energija bo boljša kot ponavadi in vaše kreativne zmožnosti bodo pripravljene za delo, ki vas čaka. Izogibajte se nuji, da bi se pridružili drugim, ki ne bodo razpoloženi za delo. To bo dan, ko se boste mogli bolj potruditi, vsemu skupaj pa bo sledila velika količina uspeha. Uživajte v dnevu.

Ljubezen:
Razmerja bodo danes še posebej vzburljiva. V tem času boste lahko sklenili tudi mnoga nova prijateljstva. Lahko da boste imeli tudi socialno ali materialno korist od teh priložnosti. To bo dober čas za zabavo, socialna srečanja in druge prijetne aktivnosti. Lahko boste spoznali neko osebo, ki bo vso to socializacijo naredila še bolj zanimivo.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 5

BIK

Splošno:
Imeli boste veliko sreče pri igrah na srečo. Toda nikar ne pretiravajte, raje vložite denar nekam, kjer bo bolj zanesljivo rasel, recimo v delnice, obveznice ali katerokoli drugo podjetje, ki ima element nevarnosti, a še vedno dober donos. Ne hodite ven in ne zapravljate denarja. Raje se zavzemite za nekaj bolj varnega.

Ljubezen:
Vaše želje ne bodo dovolj cenjene in napor v razmerju na žalost ne bo obrodil sadov. Čas bo pravi za dober pregled vašega življenja, da boste videli, kako ste omejeni in kaj vas zadržuje. Določite svoj naslednji korak, a ne poskušajte pritiskati preveč. Ne glede na zastoj bo vaše srce še vedno izkusilo ljubezen.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 6

DVOJČKA

Splošno:
Spletkarili boste o tem, kaj drugi govorijo o vas. Včasih je težko sprejeti komplimente, zato boste imeli izgovore za priznanja, ki vam jih bodo vrgli drugi. Nihče ne mara osebe, ki je vzvišena v istem času, ko ne sme zavreči pohvale, ki si jo zasluži. Preprost hvala bi bil še najboljši odziv.

Ljubezen:
V ospredju bo vaše nezadovoljstvo, saj niste zadovoljni s stanjem v razmerju. Šlo bo za osnovne življenjske konflikte in s partnerjem nikakor ne bosta mogla najti skupne točke. Na srečo bo komunikacija vseeno precej močna, tako da se bosta lahko pogovorila o razlikah in poiskala kompromis, ki bo ugajal obema.

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 5

RAK

Splošno:
Ko igrate igro, naprimer Monopoly, hodite v krogu in pobirate denar, ga izgubljate in kupujete ter prodajate stvari, ki izboljšujejo vašo pozicijo. Današnji dan bo podoben temu, saj boste imeli občutek, da se vrtite v krogu. Izstopite iz tega kroga in pričnete načrtovati ter shranjevati za prihodnost.

Ljubezen:
Čustva danes ne bodo v harmoniji z vašimi sanjami in cilji. Ta energija bo lahko zadušila vso domišljijo, ki jo imate. Rezultat tega bo čustveno soočenje. Nato poskusite ugotoviti, kaj je na dan prineslo to soočenje in se poskusite s tem spopasti ali pustite vse skupaj pri miru, če ne bo potrebno narediti nič.

Ljubezen: 2
Služba: 2
Zdravje: 4

LEV

Splošno:
Poštenost bo beseda dneva v vaši neposredni okolici. To bo dan, ko bodo ljudje obravnavani glede na njihov doprinos. Ste eden tistih, ki lahko pomaga pri zakonu na tem področju. Vsakega posameznika boste obravnavali pošteno, tudi če bodo kritizirali vašo presojo iz preteklosti.

Ljubezen:
Seksualne potrebe bodo danes poudarjene, status, moč in denar pa bodo utemeljeni afrodiziaki. Naučite se kaj pripraviti za drugo osebo, da jo boste vzburili. Vaša orientacija v tem času naj bo, da morate vse pričeti od začetka v vašem razmerju, da bosta s partnerjem oba zadovoljna.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6

DEVICA

Splošno:
Čas bo pravi za pregled zadev. Ugotovite, kje ste sedaj in kje želite biti v prihodnosti. Zberite energijo za zagon, da boste lahko delali stvari, ki si jih želite. Če imate prave motive (pomoč drugim, učenje in izboljšanje samega sebe), potem boste lahko videli dolgo trajajoče rezultate v vašem življenju.

Ljubezen:
V vašem razmerju se bodo znašli v ospredju nepričakovani užitki, igrivost in pustolovski duh. Odločite se za nov začetek. Bili boste zagnani in počutili se boste čudovito. Morda boste vzpostavili nove vzorce, navade, ki pa naj bodo vsekakor dobre, ker bodo vzpostavile ton za vas za zelo dolgo časa. Obeta se vam nova romanca.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 4

TEHTNICA

Splošno:
Vse, kar boste danes povedali, bodo drugi napačno razumeli. Vsekakor jim boste morali prav vsako stvar posebej obrazložit. Čeprav mislite, da načrt napada ne pomaga, boste kmalu spoznali, da ste vi vložili ves trud in ne bo nobenih slabih občutkov zaradi vas oziroma proti vam.

Ljubezen:
Želeli se boste osvoboditi običajne rutine. Ker ste pripravljeni eksperimentirati, kot tudi biti spontani, boste izkusili osvežujočo spremembo tempa. V ospredju se bo hitro znašla nova romanca ali obnovitev trenutne. Nepričakovani užitki in novi prijatelji bodo to obdobje naredili še posebej zanimivo.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 3

ŠKORPIJON

Splošno:
Ljudje vas bodo presenetili, ko vam bodo zaupali, kako zelo jih skrbi za vas in za vašo trenutno situacijo. To se vas bo dotaknilo, saj se niste zavedali, kakšna družina ste v tem času postali. Vsekakor jim pokažite tudi, kaj vi čutite do njih. Vse skupaj bo pripeljalo do tega, da boste vaše odnose še bolj poglobili.

Ljubezen:
Za vas bo to zelo čustveno obdobje. Imeli boste nujo po negi in skrbi, vsekakor morate to deliti še s kakšno drugo osebo. Ženske se boste še posebej osredotočale na to; kot tudi na vaš dom in družinsko okolje. Hrana se bo zdela bolj pomembna za vas kot kdajkoli prej, ko boste poskušali nadomestiti pomanjkanje nekaterih čustvenih vez.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 5

STRELEC

Splošno:
Potreba po nežnosti in toplini ter spodbudi bo danes na višku. Hrepeneli boste po pozornosti nasprotnega spola. Vzemite si čas za razvajanje in več energije usmerite v to, da se boste obrnili v pravo smer. Oblecite se za uspeh in vsekakor boste nagrajeni. Pokazala se bo vaša potreba po romantiki.

Ljubezen:
Vaše spoštovanje do življenja na splošno bo povečano. Morda prihaja za vas nov čas. Izberite novo stanovanjsko opremo, obnovite barve, izboljšajte stvari v življenju. Dovolj bo že šopek rož za neko posebno osebo. Čas bo enkraten, da uživate v tem, kar imate. Ljubite in živite življenje.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 6


KOZOROG

Splošno:
Ujeti boste v novico, kar vas bo motilo. Običajno se od takih tipov zgodb odmaknete, še posebej ko vsi, ki jih poznate, debatirajo o tem med seboj. Danes se ne boste mogli oddaljiti.  Vedno bodo obstajali pozitivni in negativni dogodki. Poskusite te negativne zgodbe zamenjati z bolj pozitivnimi. Lahko, da boste dobili čudne poglede, a se bo vsekakor splačalo.

Ljubezen:
Zdi se, kot da so okoliščine, vaš partner ali celo cel svet proti vam. Bili boste preobremenjeni od vseh zahtev, zunanjih pritiskov ali od vaših odgovornosti. Na vaše življenje gledate z resnim dvomom ali pesimizmom. Drugi vam ne bodo pomagali. Tudi če bodo poskusili, bi bilo morda najbolje, če bi bili danes sami.

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 2

VODNAR

Splošno:
Načrtovali boste čas skupaj z vašimi prijatelji, s katerimi se zadnje čase niste imeli priložnosti videti, zaradi nenaklonjenih okoliščin. Spoznali boste, da so prijateljstva zelo močna, da bi lahko zdržali mesece brez srečanja, pa bi vez še vedno ostala. Romantično razmerje pride in gre, a dober prijatelj ostane za vedno.

Ljubezen:
Na današnji dan boste največ pozornosti namenjali vašemu domu, osebnemu življenju, bližnjim čustvenim razmerjem in prijateljstvu. Bili boste sicer bolj tihi, a boste čutili potrebo po bližini. Veliko moči in zadovoljstva dobite ravno s strani vaše družine in ljubljenih. Bili boste veliko bolj čustveni kot običajno.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 6

RIBI

Splošno:
Bili boste slabe volje in ne bo vam do druženja. Ko bo prišel ta čas, raje ostanite doma in ne počnite čisto nič ter dopustite, da bo šel čas mimo. Počakajte, vse dokler se situacija ne bo pomirila. Poslušajte vaš občutek in se umirite. Če boste hoteli kaj narediti, boste lahko situacijo samo še poslabšali.

Ljubezen:
Imate občutek, kot da je čas za spremembo v vašem intimnem razmerju. Zaradi občutka čustvenega hladu ali odstopa na osebnem nivoju bo potreben poglobljen pogovor. Tokrat ne boste tolerantni do ljudi, do katerih običajno ste. Vsekakor premislite o uvedbi nekaterih sprememb.

Ljubezen: 2
Služba: 2
Zdravje: 1

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.