Magazin > Horoskop in Numerologija
7603 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 23. avgusta 2021

astrologija, napoved Profimedia
Nežna energija, povezana s simpatičnimi besednimi frazami, vodi do umirjenih misli in občutka, da se bo počasi vse že nekako uredilo in sestavilo.

Nikakor si ne dovolite, da vas ta umirjenost popelje v ležernost, ki bi vam ukradla kakšen dragocen in hkrati navdihujoč trenutek. Zaupajte predvsem sebi! (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Z vplivom lune v znamenju rib boste malce zasanjani, bolj počasni in manj prepričani v svoje odločitve. Nekdo vas bo opozarjal na to, da se določeni projekti ne morejo začeti brez vas.

BIK 
Zaradi vpliva lune v ribah se ne boste znali dogovoriti glede večjih poslov ali finančnih zadev. V resnici gre bolj za to, da si vse želite ustvariti tako, kot ste si sami začrtali, brez prilagajanja. 

DVOJČKA 
Bodite bolj spontani in nikar ne načrtujte preveč. Potrudite se le, da bodo vaše besede direktne in iskrene. Kar nekaj ljudi vas bo namreč čakalo, da naredite korake, nikar jih ne razočarajte. 

RAK 
Pred vami je umirjen dan z vplivom lune v vodnem znamenju, v katerem bo mnogo priložnosti za osebno rast in razvoj. Prijetna energija vam bo podarila harmonijo v ljubezenskih odnosih.

LEV 
Ne obremenjujte se, saj boste prejeli navodila in smernice, ki bodo zelo natančne. Pred vami je nov delovni izziv, ki bo pomembne narave, zato se zberite in sestavite in se usmerite k rešitvam. 

DEVICA 
Omejitve so tisti del življenja, kateri vam bo danes predstavljal priložnost za osebni napredek. Ne pozabite na dejstvo, da imate v svoji bližini ljudi, kateri vam bodo z veseljem pomagali.

TEHTNICA 
Nekdo vas preveč vztrajno preseneča s trmo in svojimi principi. To zagotovo ni pravi način, da pride do vašega srca in se vam še bolj približa. Odzvali se boste počasi, toda direktno.

ŠKORPIJON 
Zaradi nostalgične energije, ki jo prinaša luna v ribah se boste spomnili vsega, s čimer ste odlašali ali puščali na stranskem tiru. Pod pritiskom boste najbolj učinkoviti in prodorni.

STRELEC 
Med ljubezenskim področjem in delom se v zadnjih časih več ali manj odločate za posel. Zato ne bodite presenečeni, če boste s strani ljubljene osebe slišali tudi nekaj, kar vam ne bo všeč. 

KOZOROG 
Nekdo vas bo prepričal o zadevi, v katero nikakor niste verjeli. Uspelo mu bo predvsem zato, ker bo vse skupaj predstavil z nenavadnimi besedami in načinom, ki vas bo navdušil.

VODNAR 
Ne računajte na obljube, ki so izrečene prehitro, posebno na poslovnem področju, saj je v zraku vpliv lune v ribah, ki nikakor ne poudarja odločnosti. Marsikaj boste morali začeti znova. 

RIBI 
Zapravljivi in zelo komunikativni se boste želeli izkazati. Pokazali boste, da ne odpuščate zlahka tistim, ki do vas niso iskreni. V ljubezni bo nekaj napetosti, saj sta oba preveč trmasta.
 

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.