Magazin > Horoskop in Numerologija
12536 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 28. februarja 2022

astrologija, napoved Profimedia
Konjunkcija med Luno in Merkurjem prebuja nemir, željo po dejanjih, ki prinašajo hitre rezultate ter gibanje.

Z odličnim spominom se boste zavihteli v preteklost in poiskali tiste podatke, ki jih v tem trenutku nujno potrebujete. Nadaljujte, saj imate možnosti da se dotaknete želenega cilja. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Radovedni ste, kako se bo vse skupaj razpletlo, toda energija lune v vodnarju vas bo prepletla z uspehom pri delu ali rešitvijo finančnega področja, ki vas bremeni že nekaj časa.

BIK 
Čeprav se že nekaj časa ne morete dogovoriti glede večjih poslov ali finančnih zadev, nikar prehitro ne obupajte. V resnici gre bolj za to, da si želite določene zadeve ustvariti tako, kot ste načrtovali. 

DVOJČKA 
Bodite z luno v znamenju vodnarja bolj spontani in ne načrtujte preveč. Potrudite se le, da bodo vse izjave, tudi tiste, povezane s področjem medsebojnih odnosov direktne in iskrene. 

RAK 
Pred vami je uspešen dan z razigrano energijo lune v vodnarju, v katerem bo mnogo priložnosti za osebno rast in razvoj. Naklonjenost ljubljene osebe bo ustvarila harmonijo in romantiko.

LEV 
Danes boste prejeli navodila in smernice, ki vas lahko močno zmedejo in preusmerijo na drugo stran. Pred vami je zahteven delovni izziv, ki bo pomembne narave, zato delujte zbrano.

DEVICA 
Odpreti se bližnjim bo tisti del življenja, ki vam bo predstavljal prijetno priložnost za osebni napredek. Ne pozabite na dejstvo, da ni dobro, da težave in zaplete nosite v sebi.

TEHTNICA 
Kljub luni v vodnarju, ki prebuja pogum, boste precej zasanjani, bolj počasni in prepričani v svoje skrbno delovanje. Nekdo v službi vas bo opozarjal, da se določeni projekti ne morejo premakniti brez vas.

ŠKORPIJON 
Spomnili se boste vsega, s čimer ste odlašali. Pod pritiskom boste delovali neverjetno pogumno. Utrujenosti tokrat sploh ne boste začutili, saj vas bo prebujala ljubezenska strast.

STRELEC 
Med ljubezenskim področjem in delom se bo prepletala zanimiva povezava, ki pa vas lahko še dodatno zmede. Ne bodite presenečeni, če boste začeli dvomiti v nekaj, kar je bilo še pred kratkim sigurno.

KOZOROG 
Nekdo vas bo prepričal o tisti zadevi, v katero prej niste verjeli. Uspelo mu bo predvsem zato, ker bo vse skupaj predstavil z nenavadnimi besedami in načinom, ki vas bo popolnoma navdušil.

VODNAR 
Ne računajte na obljube, ki so izrečene prehitro, posebno na poslovnem področju, saj je v zraku vpliv lune v vašem znamenju, ki lahko prebudi tiste, ki se ves čas intenzivno postavljajo zase. 

RIBI 
Nekaj težavnega boste morali začeti znova, kar vas bo razjezilo. Bolj kot običajno boste zapravljivi in zelo komunikativni. Pokazali boste, da ne odpuščate zlahka tistim, ki niso iskreni. 
 

Komentarjev 1
  • Clara_Stump 09:20 28.februar 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎