Magazin > Horoskop in Numerologija
10658 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 23. januarja 2022

astrologija, horoskop Profimedia
Lahko prevzamete pobudo, saj boste znali poskrbeti, da se čustva prebudijo ob pravem času.

Borbenost lahko uporabite za obrambo, meja med nezavednim in racionalnim umom vam bo razkrivala prednosti ter slabosti pomembne situacije. Z drugimi se boste zlahka povezali, zaznati bo intelektualne in domišljijske sposobnosti ter pozitiven odnos do prebiranja življenjskih izkušenj. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Skozi dan, ko bo luna v vodnarju, se bo veliko govorilo o stvareh, ki ste jih nekako prerasli, zato vam bo vse skupaj nekoliko odveč. Pazite z osebo iz preteklosti, saj ni iskrena.

BIK
Določene opravke, ki se vam prepletajo po mislih, bi najraje preskočili, saj boste opazili nekaj, kar vam nikakor ni všeč in vas spominja na pretekle težave in zaplete. Počakajte na ugoden čas! 

DVOJČKA
Vse, kar se bo dogajalo, bo zaradi lune v vodnarju sproščeno in svobodno. Nobenih omejitev se ne boste ustrašili, ampak boste na vsakem koraku delovali zelo pogumno. 

RAK
Ne preskočite ničesar, če ne želite, da bi se stvari v zadnjem trenutku zakomplicirale ali celo ustavile. Potrebujete še nekaj dokazov, saj boste brez njih težko dokazali svoj prav.

LEV
Na področju čustev že nekaj časa niste preveč zadovoljni, saj pogrešate več pozornosti in pobude s strani osebe nasprotnega spola. Poskusite premisliti o vseh razlogih, kar bo zvečer, ko bo luna v ribah lažje. 

DEVICA
Ostanite previdni, posebno v prijateljskem krogu. Z energijo lune v vodnarju se boste zagotovo odločili tako, kot je dobro za vas. Pomemben člen bo tokrat nekdo, ki vam gre na živce.

TEHTNICA
Veliko razmišljanja bo namenjenega financam, vse skupaj vas bo začelo obremenjevati, zato se boste odločili narediti načrt, s katerim bi lahko kakšen evro prihranili.

ŠKORPIJON
Na plano prihaja nekaj misli in čustev o življenju, o tem, da je zadnje čase vse skupaj zelo dolgočasno, da nimate pravih priložnosti za izraziti se. Pričarajte si več strasti, lažje vam bo.

STRELEC
Pri novih poznanstvih boste nekoliko nezaupljivi, vendar tega ne boste povedali. Zaželeli si boste, da se zadeve končno umirijo, prihaja tudi nekaj novih in privlačnih možnosti.

KOZOROG
Naredite nekaj tako, kot veste, da je prav, na podlagi svojega notranjega občutka. Z luno v znamenju vodnarja boste uspešni in prepričljivi, prebuja se tudi dobra  komunikacija.

VODNAR
Z luno v vašem znamenju vas bo doletela možnost, da vse obrnete v svojo korist. Uživajte v svojem načinu življenja, ne glede na to, da se bodo drugi ves čas pritoževali. 

RIBI
Zadeve se premikajo v pravo smer, vendar ne bodite presenečeni, če bo vpletena tudi oseba, ki ji z razlogom ne zaupate najbolj. Smotrno bi bilo, da vse skupaj zaključite sami.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.