Magazin > Horoskop in Numerologija
9418 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 23. maja 2022

astrologija, horoskop Profimedia
Miselni procesi bodo zaradi retrogradnega Merkurja, ki prehaja v znamenje bika potekali nekoliko počasneje.

Dobro razmislite in vse skupaj skrbno analizirajte, preden sprejmete dokončno odločitev, še posebej na področju dela in denarja. Spontanost bo tokrat velika neznanka. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Poskusite se, kljub temu da vas luna v ribah vodi v sanjarjenje držati svojega načrta in se ne ozirajte preveč na pripombe, ki bodo prav hitro pozabljene, še posebej, če ste prepričani vase.

BIK 
Na poslovnem in finančnem področju bo za dobre rezultate potrebne več natančnosti. Pojavila se bo, ko jo boste najbolj potrebovali, sicer pa bi si morali narediti bolj dodelan načrt.

DVOJČKA
Če boste z energijo lune v ribah zaupali, se bodo stvari kmalu obrnile v vašo korist. Kljub vsemu pazite, da vas nekdo ne bo razočaral v zadnjem trenutku, ko bo vse skupaj že prepozno.

RAK 
Nestrpni sodelavec vas bo negativno presenetil s svojim obnašanjem. Da postorite vse, kar je treba, boste potrebovali več časa kot sicer. Vse skupaj boste kmalu razvozlali.

LEV
Zaradi lune v ribah si boste želeli več miru, saj boste utrujeni od vseh dogodkov v zadnjem času. Spodbudila vas bo oseba, ki je na isti valovni dolžini, pričakujte razumevanje.

DEVICA
Čeprav se lahko na področju dela in denarja ponovi stara napaka, se nikar preveč ne razburjajte. Imate dovolj časa za vse, tudi za to, da nekomu ponudite novo priložnost.

TEHTNICA 
Vaša negotovost je lahko zaradi lune v znamenju rib močno povečana, zato se ne trudite z iskanjem prave rešitve. Raje se naslonite nazaj in vse skupaj natančno opazujte.

ŠKORPIJON 
Pričakovali boste dober zagon za nadaljevanje težje zgodbe, ki vas v mislih neprestano plaši s svojo vsebino. Storite nekaj drugačnega, nekaj kar vas bo postavilo v ospredje.

STRELEC
Kljub luni v znamenju rib, boste na kariernem področju med najbolj prodornimi, še posebej v zvezi z denarjem. Tudi ljubezensko področje se bo nahajalo pod ugodnimi vibracijami.

KOZOROG
Obnovite porušene mostove in se s pomočjo lune v ribah neobremenjeno podajte v svet domišljije, ki ni daleč od realnosti. Poklical vas bo nekdo, s katerim lahko sproščeno pokramljate.

VODNAR 
Označili vas bodo, da ste zoprni, kar vas lahko notranje vznemiri, saj si močno želite ugajati. Potrudite se raje, da boste na čim lažji način našli razumevanje za ljudi in situacije. 

RIBI
Zaradi lune v vašem znamenju je pred vami srečen dan poln obilja na vseh področjih. Zdaj bi morali pokazati več pobude in dobrih zamisli ter se samozavestno podati naprej.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.