Magazin > Horoskop in Numerologija
3936 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 23. novembra 2020

horoskop, astrologija Profimedia

OVEN
Splošno:

Pri delu boste danes občutili praznino in dolgočasje. Zdelo se vam bo, da delo postaja muka. Prav tako vas ne bo izpopolnjevalo, ampak ravno nasprotno. Zdelo se vam bo, da vam pobere vso notranjo energijo, medtem ko ne dobite prav veliko nazaj. Res je čas, da premislite o možnostih, ki jih imate. Vsekakor vam svetujemo, da se ne prenaglite s hitrimi odločitvami. 

Ljubezen:
Privoščili si boste obilo razvajanja. Delo vas bo povsem utrudilo. Zdelo se vam bo, da potrebujete sprostitev, toda v dvoje. Poskrbite za romantičen ambient, v domačo kad natočite vročo vodo, prižgite svečke in odprite penino. Ugotovili boste, da lahko sami pričarate krasno vzdušje. Vezani boste presenetili svojega partnerja.

Ljubezen: 4
Služba: 2
Zdravje: 3

BIK
Splošno:

Počutili se boste odlično, saj ste se včeraj razvedrili, povsem ste odmislili delo. Danes je nov delovni dan, ki pa ne bo tako miren, kot ste morda pričakovali. Pri delu se boste morali soočiti s prav neprijetno oviro. Administrativne zadeve vam bodo kratile mir in pobirale energijo, ki ste si jo nabrali včeraj. Ohranite mirno kri in se predajte delu. Videli boste, da vas čaka lepši večer. 

Ljubezen:
Začutili boste, kako veliko srce imate v resnici. Oseba, ki je ob vas, bo navdušena, saj boste danes izkazovali vso naklonjenost le njej. V vas je veliko ljubezni, toliko, da boste presenetili še sami sebe. Do sedaj niste vedeli, da lahko izrazite toliko občutkov. Večer bo za vas prečudovit. Tisti, ki ste vezani, pričakujte nepopisne trenutke s svojim partnerjem.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 4

DVOJČKA
Splošno:

Danes se boste počutili bolje, vsekakor pa vas bo mučilo določeno vprašanje. Imeli boste pomisleke zaradi finančnega stanja. Zdelo se vam bo, da nikakor ne boste mogli poplačati vsega. Pričnite varčevati pri majhnih stvareh. Odpovejte se razvadam in sami poskrbite za lastno razvedrilo. Videli boste, da vam lahko uspe. Ravnanje z denarjem mora temeljiti na racionalnosti. 

Ljubezen:
Danes vas bodo obdajali dvomi. Predstavniki moškega spola boste čutili, da vas ovira preteklo dogajanje na ljubezenskem področju. Čas je, da greste dalje. Vsekakor morate tvegati, saj je v vaši bližini oseba, ki vam je morda pisana na kožo. Ne zaprite vrat sreči. Videli boste, da boste lahko ljubili in bili ponovno ljubljeni. Tvegajte!

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 4


RAK
Splošno:

Na delovnem mestu boste morali biti danes zelo odzivni. Pred vami so nove delovne obveznosti in tokrat ne boste smeli pokazati skeptičnosti. Pokažite svoje znanje in pripravljenost do dela. Vsekakor bodo končni rezultati izvrstni. Današnji dan vas bo zelo utrudil, zato se boste domov vrnili povsem izžeti in brez moči. Privoščite si počitek.

Ljubezen:
Samski se boste danes znašli pred novim ciljem. Vse, kar si želite v ljubezni, boste lahko dosegli. Zvezde bodo končno posijale na vas, zato se ne bojte več. Tvegajte in videli boste, da vam bo končni rezultat pisan na kožo. Tisti, ki ste že v ustaljenem odnosu, postavite ljubezen v ospredje, saj vam bo v težjih trenutkih dajala voljo do življenja. Ne iščite težav tam, kjer jih ni!

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 3

LEV
Splošno:

Pri delu boste danes prejeli zares dobre novice, ki vas bodo presenetile v vseh ozirih. Povsem nepričakovano se bodo delovne okoliščine obrnile vam v prid. Morda bo nekdo odšel z višjega delovnega položaja, predlagani pa boste prav vi. Ne zamudite priložnosti! Svetujemo vam, da budno spremljate okoliščine, ki se bodo danes pojavile v službenem okolju. 

Ljubezen:
Še nedavno ste bili razočarani v ljubezni, toda danes bodo v vaše življenje stopili povsem drugačni občutki. Polno veselja, upanja in ljubezni lahko pričakujete že v popoldanskih urah. Prav je, da nikoli ne izgubite upanja, saj za dežjem vedno posije sonce. Tako bo tudi v vašem primeru. Vezani boste danes ugotovili, česa si želite. Zbližanje s partnerjem vam ne bo ušlo.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 4

DEVICA
Splošno:

Nabrali ste si novih moči, zato boste mirni in preudarni. Pri delu se boste morali danes dokazati, pokažite svoje sposobnosti. Čutili boste, da je čas, da zablestite v vsej svoji podobi. Vsekakor bo današnji dan zelo naporen. Pazite na svoje počutje, saj se bodo lahko že v zgodnjih urah pojavili glavoboli. Nihanje v pritisku se bo odražalo še popoldan. Pijte dovolj tekočine.

Ljubezen:
V ljubezenskem življenju so pred vami zares velike spremembe. Čutili boste, da ste končno sprejeli pravo odločitev. Tisti, ki že imate ustaljen odnos, boste pričeli graditi na partnerskem odnosu. Popravili boste napake, ki ste jih naredili v preteklosti. Zdelo se bo, da razumsko pristopate k srčnim vprašanjem. Samski boste danes naredili prvi korak. Vzpostavili boste stik s simpatijo!

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 4


TEHTNICA
Splošno:

Pred vami je ogromno stabilnosti na področju dela, zato zaupajte vase. Izrazite željo po napredovanju in bolj pestrem delu. Naj vas ne bo strah. Dokažite, da ste sposobni in videli boste, da vas bodo tudi nadrejeni videli v tej luči. Ne dvomite več. Ne sprašujte prijateljev in bližnjih za nasvete. Vsekakor boste sami stopili na pravo pot. 

Ljubezen:
Tisti, ki ste samski, bodite zelo pozorni. Pred vami je zagotovo obdobje, v katerem se boste zaljubili na novo. Že danes se bodo vaše oči osredotočile na prav določeno osebo. Tudi tisti, ki ste vezani, bodite pripravljeni. Spremembe, po katerih hrepenite, se ne bodo odražale le pri delu, ampak tudi v ljubezenskem življenju. Ustvarjanje skupnega življenja in družine ni več daleč stran. 

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5

ŠKORPIJON
Splošno:

Čutili boste potrebo po fizični aktivnosti. Zdelo se vam bo, da vaše telo kliče na pomoč in da mu do sedaj niste prisluhnili. Res je. Dodatni kilogrami se lahko pričnejo hitro kopičiti, zato je vsekakor skrajni čas, da ukrepate. Delovni dan bo danes minil zelo hitro, saj bo vaša raven koncentracije izvrstna. Pazite le na to, da boste svojemu telesu privoščili dovolj rekreacije. Pričakujte finančni priliv. 

Ljubezen:
Samski boste presrečni. Tisti, ki ste v fazi spoznavanja določene osebe, boste čutili, da ste končno spoznali nekoga, za katerega se je vredno truditi. Mnogi se boste prav danes zaljubili. Vezani boste sprva zanikali svoje občutke. Prepustite se toku življenja in zaupajte partnerju! Zaupanje je temelj vsakega razmerja.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 3

STRELEC
Splošno:

Danes boste razmišljali o denarni situaciji. Skušajte poiskati nove rešitve, ki vam bodo omogočile stabilnejše finančno stanje. Pri delu boste ohranili upanje in pozitiven pristop. Morda si želite več, kot vam je trenutno dosegljivo, toda z vztrajanjem in zagnanostjo boste prišli daleč. Obdržite svojo ambicioznost tudi v slabših trenutkih.

Ljubezen:
V sebi boste danes čutili nov zagon. Ob sebi imate zagotovo pravega partnerja, a vajin odnos je potrebno dopolnjevati in izboljševati. Vsekakor boste danes dokazali, koliko vam pomeni razmerje, ki ga imate. V zgodnjih večernih urah pričakujte obilo romantičnih in iskrivih trenutkov. Samski, spremembe so na poti, ne bojite se jih, saj bodo te zelo pozitivne za vas.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

KOZOROG
Splošno:

Nov dan boste pričeli rahlo zadržano. Čutili boste, da vas ovira misel na delo, saj si boste želeli poležavanja in sprostitve. Motivirajte se sami. Povsem normalno je, da vam občasno primanjkuje delovnega zagona, toda obudite ga čim prej. Po napornem delovniku si privoščite krajši sprehod ali oddih v naravi. Čutili boste, da je sprostitev tisto, kar zares potrebujete.

Ljubezen:
Še vedno boste uživali v ljubezenskem vzdušju. Zdelo se vam bo, da vidite življenje s pozitivne plati. Prav je tako. Tisti, ki ste vezani, boste morali biti danes previdnejši, saj bo lahko v popoldanskih urah prišlo do nesoglasij med vama s partnerjem. Ohranite mirno kri in ne bodite tako eksplozivni. V večernih urah se boste lahko še vedno prepustili romantičnemu vzdušju.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 4

VODNAR
Splošno:

Dan bo za vas zelo naporen. Zdelo se vam bo, da potrebujete dopust, toda vse kaže, da ga sedaj ne boste dobili. Mnogo delovnih nalog je v vaših rokah in nikogar ni, ki bi vas lahko nadomestil. Čeprav bo delovni dan naporen, si lahko privoščite kakovostno preživljanje prostega časa. Sprehodi, tek ali druge fizične aktivnosti bodo na urniku prav danes. 

Ljubezen:
Delovnik bo naporen, zato boste mnogi čakali, da se boste zatekli v objem partnerja. Odlično se bosta razumela, saj bo med vama še vedno harmonija včerajšnjega dne. Zbližanje, po katerem sta tako hrepenela, je tu. Cenite ga. Tudi tisti, ki ste samski, boste posvetili čas prijatelju oziroma znancu. Pred vami je večer, ko se bo pričelo podrobno spoznavanje.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 3

RIBI
Splošno:

Danes boste predani službi in osredotočeni na delo. Zdelo se vam bo, da nimate težav. Vsekakor boste pri svojem delu zelo uspešni. Mnogi se boste veselili večera s prijatelji, zato boste že dopoldne razmišljali o norčijah, ki jih boste uganjali. Sprva delo, potem vse ostalo. Pazite na bolečine v križu! Izogibajte se pretiranemu sedenju. 

Ljubezen:
Samski boste izgubili občutek razneženosti. Mnogi boste danes sami sebi zadosti, zato boste lahko postavili ljubljeno osebo na stranski tir. Pazite predvsem predstavniki moškega spola. Ne bodite sebični, saj bi nato svoje vedenje hitro obžalovali. V popoldanskih urah obstaja verjetnost prepirov. Vezani, partner bo lahko razočaran nad vašim ravnanjem.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 2


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.