Magazin > Horoskop in Numerologija
9714 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 25. decembra 2023

merkur, okrasek, božična jelka Merkur
Potrebe in želje bodo povečane, prav tako pa boste imeli več volje ter motivacije da postorite vse, kar lahko vsem skupaj polepša dan.

Zaupali boste le sebi, saj boste imeli občutek, da nekateri niso iskreni v svojih namenih. Kljub vsem dvomom se skušajte v družinskem in prijateljskem okolju prepustiti skupnim odločitvam, le tako boste kasneje bolj zadovoljni. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Dan, ki vas bo povabil v globine doživljanja vsega lepega. Misli se bodo prepletale in dotikale vseh ki vam veliko pomenijo. Nerganja in raznih napetosti si enostavno ne boste dovolili.

BIK 
Preveč prijazni boste, zato vaša sporočila ne bodo imela takšne teže. Če le imate priložnost, se pogovorite s prijateljem, saj vam le on lahko pomaga pri ocenjevanju pomembne situacije.

DVOJČKA 
Nekomu, ki vam je znova obrnil hrbet, ne bi smeli zaupati, čeprav ste vedno pripravljeni ponuditi še kakšno priložnost. Premislite, kako bi izboljšali svojo situacijo povezano z odnosi.

RAK
Zelo priporočljivo bo, da brez pripomb prisluhnete nekomu, ki ga ne srečujete pogosto. Lahko vam odpre nove možnosti, ki vam prinašajo veliko boljše priložnosti v prihodnjem obdobju.

LEV 
Potrebno bo zbrati več moči in si konkretno zastaviti vse skupaj, v nasprotnem primeru vas vse skupaj vodi v razočaranje. Sanjarjenje ne bo prišlo v poštev, saj boste polni novih zamisli, ki jih boste želeli udejanjiti.

DEVICA
Če ni prave komunikacije in nihče nikomur ne prisluhne do konca, potem ne preseneča nadaljevanje določenih sporov. Skušajte se vsaj v prazničnih trenutkih malce zadržati.

TEHTNICA 
Premagali boste vse, tudi upor tistih, ki vam do zdaj morda niso zaupali. Zahtevali boste tudi več spoštovanja s strani ljudi, ki vas obkrožajo, kar vas vodi k zadovoljstvu. 

ŠKORPIJON 
Dan, v katerem vam bo pomembno le, da ste povezani z najbližjimi ter obdani s toplo energijo. Poslušni in umirjeni se boste kljub nemiru, ki ga prebuja luna v dvojčkih znali posvetiti.

STRELEC 
Hitre misli in radovedna vprašanja bodo zaradi energije lune v dvojčkih nekaj, kar lahko nekoga, ki je bolj umirjene narave spravi ob živce. Raje razmislite, preden boste v nekoga od domačih začeli zopet drezati.

KOZOROG 
Prebudila se bodo speča čustva in tudi tisti, ki ste bili dlje časa sami, ter prepričani, da vam to odgovarja, si boste zaželeli nekoga ob sebi. Potrebno se bo le prepustiti in malo bolj zaupati svojim občutkom.

VODNAR 
Skrite želje povezane z vsemi področji delovanja bodo še močnejše. O njih se boste želeli s tistimi, ki jim popolnoma zaupate tudi pogovoriti. Ugotovitve, ki jih boste deležni vam dajejo zagon.

RIBI 
Če menite, da nekdo ne vidi stvari takšnih, kakršne so v resnici, mu previdno odprite oči. S tem boste naredili veliko uslugo, obenem pa boste bolj ne tekočem glede tega, kaj se dogaja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.