Magazin > Horoskop in Numerologija
4738 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 25. decembra

horoskop Profimedias
Kaj astrologi napovedujejo za današnji božični dan.

OVEN

Splošno:
Samske čaka zelo uspešen dan, iskali boste razburjenje in avanture. Potrudite se in se pokažite v najboljši luči. Vezani boste skušali najti ravnovesje. Vsekakor je čas, da si s partnerjem vzameta kakšen prijeten trenutek samo zase. Pazite na to, do katere mere se obremenite in ne pretiravajte. Tudi vi si zaslužite oddih. Pazite na splošno počutje.

Ljubezen:
Predvsem samski boste danes dvomili v lastne želje. Zdelo se vam bo, da si želite ljubezni, vendar vam tega vaša ambicioznost ne dopušča. Postavljeni boste pred preizkušnjo, saj se boste danes lahko zapletli s prijateljem. Ne hitite v nepremišljeno razmerje! Vezani namenite partnerju več svojega časa.

Ljubezen: 4
Služba: 2
Zdravje: 3

BIK

Splošno:
Zagotovo lahko oplemenitite svoje premoženje, seveda če si tega želite. Pomislite na osebe, ki vam lahko pomagajo. S svojimi poznanstvi bi se lahko dokopali do boljšega položaja. Naj vas ne bo strah. Uporabite svoj jezik v komunikacijske namene. Ne pozabite na več fizične aktivnosti, ki vam je trenutno primanjkuje.

Ljubezen:
Pred vami je dan, ki se ga boste razveselili, saj si boste lahko oddahnili od napornega dela. Vezani pričakujte v ljubezni obilo sloge in pogovorov, ki vas bodo pripeljali do skupnih rešitev. Partner vam bo stal ob strani v dobrem in slabem, kar vas bo navdalo z novim optimizmom. Bili boste kot prerojeni. Samski se boste ne glede na težave odpravili ven.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 4

DVOJČKA

Splošno:
Zagotovo se bo danes pokazalo, da ste se iz preteklih izkušenj naučili veliko. Soočili se boste z zapletom, ki je nastal v družini, a nikar se ne opredelite. Ne postavite se na eno stran. Ostanite mirni in opazujete reakcije ostalih. Ne pozabite, da nas izkušnje bogatijo in da ste osebnostno zrasli.

Ljubezen:
Vezani lahko danes zvečer pričakujete mnogo nesoglasij med vama s partnerjem. Ne podcenjujte moči pogovora, saj se lahko vse reši na miren način. Če bosta oba tiho, se vama v prihodnosti ne obeta nič kaj dobrega. Pomislite na to. Samski boste danes hrepeneli po novih poznanstvih. Pričarajte si pester večer.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5

RAK

Splošno:
Danes se boste zbudili polni energije. Čutili boste, da ste znova na konju, saj bosta storilnost in pozitivna energija na samem višku. Ponovno boste začutili zagon, ki vam ga je v zadnjih dneh primanjkovalo. Pričakujte pogovor z bližnjim, saj bo od vas zahteval več pozornosti, kot ste mu jo naklonili v preteklih dneh. Priznajte svoj del krivde in dobili boste novo priložnost!

Ljubezen:
Samskim bodo na pot stopile nove priložnosti v ljubezni, pri čemer boste danes zelo skeptični. Razmišljali boste o tem, ali bi tvegali ali ne. Le pogumno! Čustveno področje bo danes naklonjeno vezanim, saj bosta s partnerjem ponovno našla tisto posebno vez. Zdi se, da bo vajin odnos poln harmonije in romantičnosti. Pričakujte miren in čudovit večer v dvoje.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 6

LEV

Splošno:
Znebili ste se zadržkov in strahu v vas, zato imate sedaj odprte vse možnosti. Vsekakor se boste tudi danes počutili neverjetno. Pokazali boste svojo vnemo, pri čemer boste motivirali celo bližnje. Dan se vam bo zdel kratek, saj bo čas mineval zelo hitro. V popoldanskih urah boste prejeli novico, ki vam bo razširila obzorja.

Ljubezen:
Prav danes se bo pri vas pojavila želja po izkazovanju posebne pozornosti. Začutili boste neverjetno privlačnost do partnerja in potrebo po izlivu svojih čustev. Počutili se boste neverjetno, prav tako pa bodo občutki sreče neopisljivi. Samski boste čutili željo po spoznavanju novih ljudi. Kljub temu, da vam nekdo že krati spanec, boste odšli ven v upanju, da vas bo zadela puščica ljubezni.
 
Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6

DEVICA

Splošno:
Čutili boste, da vam primanjkuje energije, s katero bi se lahko spopadli s težavami. Danes jih preprosto odmislite in si privoščite prost dan. Spočijte se, zadeve pa bodo že same našle svoje mesto. Vsekakor bodo zvezde na vaši strani. Privoščite si oddih in sprostitev. Razvajajte se, saj si to zaslužite.

Ljubezen:
V čustvenem pogledu boste še vedno oddaljeni od nežnosti, čustev in ljubezni. Čeprav si boste želeli pozornosti, boste menili, da vas partner ne razume, zato bo tudi danes med vama vladala velika praznina. Samski se boste odpravili ven, nocoj se boste naplesali. Zabave vam zagotovo ne bo manjkalo. Mislili boste predvsem nase in za trenutek boste pozabili na vse težave.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 2

TEHTNICA

Splošno:
Zdelo se vam bo, da vam nekdo želi stopiti na žulj, toda v resnici ne bo tako. Določena oseba, ki bo stopila v vašo bližino, vam bo želela povedati, kaj meni o vas. Vzemite jo resno in upoštevajte njeno mnenje. Prav je, da ste samozavestni, toda vsekakor lahko sprejmete tudi kakšno konstruktivno kritiko, še posebno, ko gre za vas. Premislite!

Ljubezen:
Vezane boste navdušene nad partnerjem. Izlil vam bo svoja čustva in občutke, ki vas bodo raznežili. Zdi se, da so čustva med vama pristna, zato je razmerje, v katerem ste trenutno, zagotovo obetajoče. Razumevanje bo odlično. Samski boste danes doživeli spremembo. V večernih urah boste naleteli na osebo, do katere boste nemudoma začutili določeno kemijo.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 6

ŠKORPIJON

Splošno:
Prav je, da se ženete in da želite poiskati pravo rešitev, toda vsekakor tudi danes ne bo najboljši dan za odločujoča dejanja. Vzemite si čas za temeljit premislek. Vzemite si čas zase in premislite o tem, kam se boste danes odpravili. Dan bo minil hitreje, kot si mislite, saj bodo vaše misli preobremenjene. Čaka pa vas vsaj zabaven večer.

Ljubezen:
Današnji dan bo minil zelo hitro. Zdelo se vam bo, da ne sledite kazalcem na uri. Vezani boste danes s partnerjem deležni obilo lepih trenutkov. Odpravila se bosta ven, zato pričakujte družaben večer. Vsekakor bo med vama prava energija, zato prepiri niso vidni. S strani vašega partnerja pričakujte veliko pozornosti.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 4

STRELEC

Splošno:
Pred vami je naporen dan. Zdi se, da se boste soočali z mnogimi težavami, toda zgolj po lastni krivdi. Morda boste prepričani v svoje zamisli in ideje in ne boste odstopili od njih. Ne bodite tako trmasti. Dopustite si razmišljati in na stvari poglejte še iz drugega zornega kota. Le tako boste lahko uspešni. Premislite o neuspehu in razlogih zanj.

Ljubezen:
Spoznali boste po čem v resnici hrepenite. Skušajte ohraniti dovolj razuma in spoznali boste, da vam je to dosegljivo. Samski naredite danes prvi korak naprej v odnosu z določeno osebo. Vezani boste v objemu svojega partnerja zares srečni. Zdelo se vam bo, da takih občutkov še niste čutili. Bravo!

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 4

KOZOROG

Splošno:
Veliko energije boste namenjali domu. Pazite, da vas vse to ne bo preveč izčrpalo, sicer boste nocoj sitni in prepirljivi. Pazite, da ne bo videti, kot da iščete razloge za prepir. Nepričakovan denarni dobiček bo prijetna poživitev, zato boste tudi veliko bolj motivirani. Posebnih težav na področju vašega počutja ne bo.

Ljubezen:
Samski danes ne boste oddajali prave energije. Pred vami je stresen in naporen dan, stvari ne bodo potekale po pričakovanjih. Nekaj živcev prihranite za zvečer, ker se bodo stvari obrnile na boljše. Vezani pa boste na vsak način želeli pomagati boljši polovici, ta pa vaše pomoči ne bo potrebovala, tako da se raje osredotočite nase.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 2

VODNAR

Splošno:
Vezani se boste morali danes soočiti z nekaterimi preprekami. Namesto tarnanja se pogumno lotite največjih naporov, proti večeru pa lahko pričakujete dramatično prebujenje čutov. Samski boste danes kot za stavo zadovoljevali svoje potrebe po druženju. Nasploh boste v današnjem dnevu zadovoljni z življenjem in sami s seboj.

Ljubezen:
Samski boste lahko prav danes doživeli spremembo. Približal se vam bo nekdo, ki se ga boste sprva branili. Usoda ga bo pripeljala v vaše življenje z določenim namenom. Ne bodite tako zaprti in nedostopni, ko gre za čustvene zadeve. Vezani boste danes zares srečni. Partner vam bo stal ob strani v dobrem in slabem. Bodite ponosni!

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 5

RIBI

Splošno:
Ne oklevajte več! Čas je, da prisluhnite sebi in svojemu notranjemu glasu. Ne bojte se njegovega sporočila, saj vas bo ta zagotovo vodil na pravo pot. Danes se boste morali soočiti z določenim zapletom, ki vam bo nekoliko otežil današnji dan. Bodite iznajdljivi in pokažite, iz kakšnega testa ste. Pustite nepomembnosti ob strani. Dobro veste, da se morate le osredotočiti.

Ljubezen:
Čutili boste, kako se slabo razpoloženje prenaša tudi na vaša čustva. Vezani ne skrbite. Razumite, da partnerstvo pomeni tudi to, da si dve osebi stojita ob strani v dobrem in slabem. Zagotovo ne bi bilo prav, da bi se danes kar izolirali od svojega partnerja. Premislite in videli boste, da vaše vedenje trenutno ne koristi vašemu razmerju.

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 4

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.