Magazin > Horoskop in Numerologija
7377 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 25. oktobra

astrologija, horoskop Profimedia
Spontani odzivi bodo fantastična rešitev, če se želite zapletom, ki se bodo vrstili nasmejati.

Ves čas boste v gibanju, v iskanju tistega nečesa, kar bi vam lahko popestrilo dolgočasne trenutke. Ne upirajte se novostim, saj se lahko kmalu pretvorijo v realno stanje, ki vas bo spodbudilo k napredku. Ljubljeni osebi boste zašepetali nekaj lepega, nekaj kar lahko odnos popeljalo še v lepše razsežnosti. (Vir: Horoskop.si)


OVEN
Nekdo vam bo nekaj predlagal, vendar bi radi znova premislili. Nočete izgubiti svoje samostojnosti in tistega, kar trdno držite v rokah. Pri poslih premislite o novih pogodbah, ki se vam lahko obrestujejo.

BIK
Pričakujte zaradi lune v dvojčkih rahlo nestrpnost v odnosih. Nerganje vas bo spravljalo ob pamet, vendar se nikar ne pritožujete preveč. Za samske bike prihaja več sreče v naslednjih dneh. 

DVOJČKA
Zaradi lune v vašem znamenju boste lahko vplivali na marsikoga. Vaš pogled usmerjen v prihodnost oziroma napoved določenih dogodkov prinaša vsem skupaj pomembne iztočnice, še posebej med domačimi. 

RAK
Pazite kaj počnete, kajti vsaka stvar vas lahko hitro obremeni. Izogibali se boste pomembnim odgovornostim in morda boste naredili nekaj, kar predstavlja pravo hojo po tankem robu.

LEV
Kljub luni v znamenju dvojčkov boste v današnjem dnevu prisluhnili. Oseba, ki je za vas zelo zanimiva, bo z vami delila svoje dragocene izkušnje. Odprite svoje misli in premislite o sporočilu z bogato vsebino. 

DEVICA
Danes boste z vplivom lune v dvojčkih stavili na odprte karte. Vsakemu boste povedali kar si mislite, popolnoma brez zadržkov. Razumeli boste namere drugih, zato bo vam lažje delovati v družbi.

TEHTNICA 
Dolgo načrtovane sanje bodo končno postale realnost. Z vplivom lune v dvojčkih se boste posvetili lepim platem življenja. Dosegli boste težko zastavljen cilj in se ob tem počutili čudovito.

ŠKORPIJON
Prav je, da mislite nase in da si privoščite tisto, kar potrebujete, vendar nikar ne bodite preveč egoistično naravnani, saj bi se vam vse skupaj lahko kmalu začelo maščevati.

STRELEC
Določen dogodek bo, kljub temu da ste ga načrtovali malce presenetljiv. Naklonjena vam je lahko tako pozitivna kot negativna plat. Bodite odločni v svojih ciljih, saj vas nekdo ves čas spremlja. 

KOZOROG
Nikar ne delajte računov brez krčmarja, nima smisla, saj se luna nahaja v znamenju dvojčkov, kar lahko neugodno vpliva na razvoj situacije. Težko boste tokrat pridobivali na veljavi.

VODNAR
Preveč dela se vam ne bo obrestovalo tako kot ste si zamislili. Nič ni narobe, če delate morda še za druge, vendar bi bilo dobro imeti svojo mejo. Marsikdo ne bo znal na pravi način ceniti vaše pomoči.

RIBI
Zaradi vpliva lune v dvojčkih se boste znašli v situaciji, ko se boste morali spomniti na besede nekoga, ki vam je želel le dobro. Bodite sproščeni in pustite svojeglavost za seboj.

 
Komentarjev 1
  • Melinda_Owens 16:31 25.oktober 2021.

    Prvi mesec sem od tega preprostega spletnega gospodinjskega dela prejel 26391. To delo je na spletu in je delno ali v zaključnem obdobju zelo enostavno, samo sledite navodilom na tem blogu ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦