Magazin > Horoskop in Numerologija
3244 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 26. avgusta 2019

horoskop
Kaj napovedujejo astrologi?

OVEN
Splošno:

Občutek boste imeli, da ste polni svežega zagona, zaradi katerega boste z veseljem in lahkoto opravljali zastavljene naloge. Pred vami je nadvse uspešen dan, v katerem boste le z malenkostjo verbalnih sposobnosti lahko sklenili pomemben dogovor. Če čakate na ugodno priložnost za nakup, bo danes pravi čas.

Ljubezen:
Vezanim naporen delavnik odvzema veliko energije, kar gre najbolj v nos vašemu partnerju. Znebite se občutka krivde, v odnosu s partnerjem pa bodite bolj iskreni. Samski boste dan zaključili z dobro novico, ki vam jo bo posredoval prijatelj. Vseeno še malo potipajte teren, preverite, koga in kaj imate pred seboj oziroma kaj bi še morali popraviti.

Ljubezen: 4
Služba: 6
Zdravje: 5

BIK
Splošno:

Dan bo nadvse primeren za nove začetke. Premislite o medosebnih odnosih, v katere ste vpeti. Ugotovite, če kateri potrebuje spremembo. Zelo verjetno z neko osebo še vedno niste razčistili nekih nesporazumov, ki so nastali. Naj bo danes dan, ko boste od sebe spustili vsa bremena in odpustite.

Ljubezen:
Samski boste dan začeli zelo napeto. V odnosu do neke osebe, ki vam je v zadnjem času zelo prirasla k srcu, boste preveč odrezavi. Vezani boste težko našli prave besede, pa še te boste izrekli v nepravem trenutku. Pazite, partner vam danes ne bo najbolj naklonjen.

Ljubezen: 2
Služba: 5
Zdravje: 5

DVOJČKA
Splošno:

Če se boste znašli v dvomih, nič čudnega, saj današnji dan ne bo primeren za odločitve. Bodite potrpežljivi in se raje posvetite tistemu, kar vam privabi nasmeh na obraz. Sprostite se v pravem pomenu besede, saj tako vaše telo kot duh nujno potrebujeta spremembo.

Ljubezen:
Samski boste v nov dan zakorakali brez energije. Bodite potrpežljivi, stvari se bodo prej ali slej postavile nazaj na svoje mesto. Pri vezanih bo vse teklo po načrtu, posebno v odnosu z drago osebo, pa tudi z mlajšimi se boste odlično razumeli. Hitro se boste otresli še zadnjih pomislekov ali morebitnih predsodkov.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 4

RAK
Splošno:

Situacija ni v nobenem pogledu tako grozna, kot si predstavljate, zato dajte vse svoje skrbi na stran in se prepustite. Verjemite, da bo tako za vas še najbolje. Na splošno je pred vami pester in precej naporen dan, v katerem boste imeli kup obveznosti. Posvetite se jim, saj boste tako ob koncu dneva zadovoljni z narejenim.

Ljubezen:
Samskim se tako na ljubezenskem kot na službenem področju ponavljajo iste težave, to pa zato, ker ničesar ne prepustite drugim. Tako postajate vedno bolj nestrpni in se oddaljujete od cilja. Vezani boste spoznali, da je življenje res polno presenečenj. Danes bo na dan prišla prav prijetna skrivnost, ki bo tako vam kot tudi partnerju lepšala prihodnje dni.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 4

LEV
Splošno:

Danes boste v marsičem razdvojeni, določene informacije vas bodo zmedle in zbegale. Kljub temu pa se bodo stvari vsaj do konca dneva same postavile nazaj na svoje mesto. Le potrpežljivi bodite, v glavi pa si neprestano ponavljajte pozitivne misli. S pozitivnim pristopom se vam ne bo zgodilo nič slabega.

Ljubezen:
Samski se boste spomnili nečesa, kar vas je nekoč že rešilo. Dobro je predvsem to, da ste se končno pripravljeni ustaliti in imate željo po resni vezi. Vezane bo nenehno vznemirjalo nekaj, o čemer se še ne boste želeli pogovoriti. Verjetno boste v napačni družbi ljudi, ki vas bodo izzivali, a bodo tako le prebujali vašo trmo.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 5

DEVICA
Splošno:

V današnjem dnevu se boste še posebej posvetili službenemu področju, saj vas tu situacija že močno priganja. Kar ne boste vedeli, katerih obveznosti bi se najprej lotili, ker jih že toliko čaka na vas. Najprej globoko vdihnite in izdihnite, pa boste vedeli, kaj storiti. Pazite, da ne boste izgubili samozavesti in potrpežljivosti.

Ljubezen:
Samski boste v ljubezni še dokaj mirni, čeprav bo ostalo veliko vprašanj neodgovorjenih in nerešenih. Današnji dan ne bo najboljši za pogajanja. Vezanim bo nekdo pospešil utrip v trenutku, ko se boste že obrnili na drugo stran. Razkrili boste nekaj, kar bo izredno zanimivo in koristno, tudi v povezavi s partnerjem.

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 5

TEHTNICA
Splošno:

Pred vami je konstruktiven čas, v katerem boste opravili veliko dela, morda pa boste dobili tudi neko obetavno idejo za prihodnost. Na čustvenem področju pa se vam obetajo določene novosti, ki vas bodo naravnost navdušile. To bo vaš dan, zato ga izkoristite.

Ljubezen:
Vse ima svoj razlog, zato ne obupajte, če bo začetek težji, kot ste upali. Vsekakor se bo na koncu za vas vse odlično izšlo. Samski boste danes preprosto neustavljivi, predvsem pa boste polni optimizma. Uspelo vam bo doseči višje cilje v ljubezni, zvečer pa si vzemite več časa tudi zase.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6

ŠKORPIJON
Splošno:

Postali ste ujetnik svojih lastnih prepričanj in nazorov, kar že kaže prve posledice. Otresite se čustvene navlake, ki se je nakopičila v vas v vseh teh letih in začnite znova. Videli boste, da se vam bo življenje kaj hitro pričelo spreminjati, največje spremembe pa boste občutili na čustvenem področju.

Ljubezen:
Vezani ste preveč popustljivi. Pazite, da ne boste v pomembnem trenutku spet ostali sami in brez opore. Raje se organizirajte in se poskusite izogniti zapletom. Samski ste še vedno pod vplivom določenih težjih izkušenj, zato ne veste, na katero stran bi se obrnili. Zavrnili boste nekaj ljubezenskih možnosti, saj niste prepričani, kam vas vse skupaj pelje.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5

STRELEC
Splošno:

Nekdo ne bo imel potrpljenja za vaše neskončno in utrujajoče pritoževanje ter tarnanje. Ne mislite, da je dolžnost ljudi, da vas poslušajo in podpirajo pri vaši negativnosti. Raje se naučite biti hvaležni za vse tisto, kar vam je dano, in sčasoma se vam bo tudi življenje zdelo neprimerno lepše.

Ljubezen:
Znova se bo potrdilo staro pravilo, da ko se na enem mestu zaprejo vrata, se na drugem odpre okno. Tokrat se bo odprlo na stežaj na ljubezenskem področju. Težave samskih se bodo počasi umaknile, vaše srce pa bo spet polno sreče. Medtem se bo vezanim še vedno zatikalo na vsakem koraku.    

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 5

KOZOROG
Splošno:

Če gojite zamere na delovnem mestu, se zavedajte, da le-te samo kalijo vašo vnemo in storilnost. Najbolje bi bilo, da bi razčistili s stvarmi, ki vas obremenjujejo in se jim v prihodnosti ne posvečajte več. Več časa in energije raje posvetite partnerskemu področju, ki nikakor ni bleščeče.

Ljubezen:
Samski imate pred seboj nekaj nenavadnih opravkov in pogovorov. Ravnajte premišljeno, čas vas namreč ne bo priganjal, zato vse postorite počasi in temeljito. Vezani boste v zasebnih odnosih želeli nekaj rešiti. Vse bo šlo zelo počasi, kar bo ob živce spravljalo vašo boljšo polovico. Večer bo mirnejši.

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 5

VODNAR
Splošno:

Na delovnem mestu se na današnji dan ne boste počutili zaželene in sprejete, kar bo razlog za veliko razočaranje. Ne vzemite vsega skupaj preveč osebno in verjemite, da je pomembno le tisto, v kar sami verjamete. Na čustvenem področju pa se vam v prihodnjih dneh obetajo pomembne spremembe.

Ljubezen:
Samski ne iščite izgovorov in se ne ukvarjajte z nepomembnimi rečmi. Od vas se pričakuje več iskrenosti. Vezani se boste predali občutkom, odzivali se boste na podlagi čustev ter strasti. Po dolgem času se vsaj za nekaj ur ne boste preveč obremenjevali s tem, kako naprej.

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 6

RIBI
Splošno:

Prav lahko se zgodi, da boste v sebi zadrževali jezo in morda se tega niti ne boste zavedali. Ravno zato bo v vas povzročala vedno več napetosti, na trenutke bo vaše izražanje morda celo agresivno. Poiščite vzrok zanjo in se naučite čustva izražati sproti ter z veliko mero nežnosti in sočutja do drugih.

Ljubezen:
Samski boste razočarani, tolažbo poiščite v dobri družbi. Vsekakor pazite, kaj boste razkrili, posebno o nekom, ki vam je še vedno pri srcu in vas še nekoliko obremenjuje. Vezani boste spet spregledali pomembno podrobnost, kar vas bo tokrat lahko stalo zveze. Najbolj previdni bodite tisti, ki ste v vezi z veliko starejšim partnerjem.

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 4

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.