Magazin > Horoskop in Numerologija
12396 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 26. decembra 2022

astrologija, horoskop Profimedia
Zaradi konjunkcije med Luno in Saturnom bodo vse ovire in meje, ki ste jih zgradili v odnosih izpostavljene čustvenemu zavedanju.

Če ste osamljeni, vas bo vpliv navdihnil, da se obrnete na druge. Odprite se in tvegajte. Sedaj lahko ocenite, kako se počutite glede svojih trenutnih ciljev in želja, ter ocenite vse spremembe, ki jih morate narediti, da bi se počutili bolj motivirani. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Če želite, da se vam želja na čustvenem področju uresniči, zaupajte predvsem v svoje čare. Ne pretiravajte s komplimenti, raje naredite kakšno dejanje, ki bo nosilo večjo težo kot besede.

BIK
Ves čas boste zaradi lune v vodnarju razlagali nekaj kar se vam zdi pomembno, a niti opazili ne boste, da vas nihče ne posluša. Zavedati se morate, da pri popolnoma vseh stvareh velja določena meja.

DVOJČKA
Če vas čaka neprijetno soočenje, se napolnite s samozavestjo in verjemite, da ste močnejši, kot si predstavljate. Prihajajo številna presenečenja na področju družine, ki bodo vse skupaj popestrila.

RAK
Ker bodo misli ves čas švigale po glavi, si  boste želeli samo da bi drugi ostali tiho in vas ne bi motili. Ko se boste dotaknili tišine, ki vas ne bo obremenjevala, temveč krepila boste pomirjeni. 

LEV
Pogrešali boste izzive, a boste morali nanje še malo počakati. Najprej se boste morali soočiti s situacijami, ki bi jih najraje preskočili, oziroma se jim spretno izognili, vendar skrivajo pomembne odgovore.

DEVICA
Tudi če se zadeve v domačem okolju ne bodo odvijale, kot si želite, ne pozabite, da bo kmalu bolje. Na ljubezenskem področju ne pričakujte sprememb, le stabilnost, po kateri v bistvu hrepenite.

TEHTNICA
Ne bo vas zanimalo kako se počutijo drugi, tudi če bodo v boljši poziciji, vas ne bo niti najmanj ganilo. Vseeno pa ostanite prijazni ter pazite da ne bi s svojimi pripombami morda koga užalili. 

ŠKORPIJON
Nekoga bi radi videli ob sebi, toda ne morete se upreti želji, da bi zahtevali nemogoče. Ukvarjajte se raje z dejavnostmi, ki vas polnijo z optimizmom. Vse je minljivo, tako dobro kot slabo, ne pozabite.

STRELEC
Čas bo pokazal svoje, zato nikar nepotrpežljivo ne delujte po svoji vesti. Preverite, kaj se dogaja pri osebi, ki je že nekaj časa v težavni poziciji, saj luna v vodnarju krepi sočutje. 

KOZOROG
Denar vam bo zelo pomemben, na vsak način boste razmišljali o večjem nakupu, čeprav so pred vami številne obveznosti, ki bij morali čim prej poravnati, da vam ne povzročijo težav. 

VODNAR
Nekdo vas želi obrniti proti nekomu, ki vam je tesno pri srcu. Ne sklepajte na podlagi predvidevanj, ampak se najprej prepričajte sami. Prava resnica bo slej kot prej prišla na dan.

RIBI
Na čustvenem področju boste z luno v vodnarju vedno bolj enostavni in poslušni. Z nekom bosta končno našla skupni jezik. Vse skupaj se vam bo zdelo kot zanimiva epizoda, privoščite si tudi nekaj počitka. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.